0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ankaradayım iki yıl olcak arkadaşım Bi tane var komşu VS yok bilmiyorum belkide ben edinmiyorum içimden gelmiyor sevemedim gibi burayı ama cok sıkılıyorum hergün aynı döngü yat kalk ev işi ne gezme var ne süslenme ev işiyle akşam oluyor oturduğum yerde iki market dışında biley yok üstüme başıma bişey almak için eşimin gönlü olsun avm götürsün diye cebelleşiyorum okadar sıkıldım ki evde monotonluktan 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Git çalış o zaman
tarafından
Eşim istemiyor gurbetteyiz çocukla kim ilgilenecek diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neresinde oturuyorsun ki ilk başta bende sevmemiştim sonra alıştım eşim diyor ki 40 senelik ankara lıyım benden fazla yer biliyon diyor 
0 oy
(9,080 puan) tarafından

Ciluk cocuk yokmu kendin git gez avm mis gibi :) ay cvksuz ozgur gunlerim geldi suan aklima resmen agliycam gozlerim sulandi:)

tarafından
Evim dışarda merkeze 40 km otobüs kalkış yeri bilmm güzergah bilmm koca memleket yaa
0 oy
(2,938 puan) tarafından
Bende öyleyim canim alosyir insan bı yerden sonra 
tarafından
Valla zor canım yaa gezmeyi seviyorum bide
0 oy
(8 puan) tarafından
Ankara'da değilim ama benimde hayatım böyle bence benim yerimde olmaktansa tek yaşaman senin için daha iyi 
0 oy
(1,738 puan) tarafından
Büyüksehirdesin en azından ben küçük şehire geldim. Heryer 10 dk. Gezilecek yer bitti. Tek geziyorum kızımla eşim ev kuşu 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 560 göst.
0 oy
1 cevap 86 göst.
0 oy
2 cevap 229 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,474 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 575 göst.
20 Eylül 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,973 soru

24,132,373 cevap

334,116 kullanıcı

...