0 oy
256 göst.
Diğer kategorisinde (3,670 puan) tarafından

image

darılmalımıyım acaba 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Darilmadan önce sen kendine deger vermelisin. Yoksa kimse seni görmez. 
tarafından
Peki nasıl olacak canım post sahibi değilim ama sormak istedim :)
(3,670 puan) tarafından
Sözü anlamlı buldum diye paylaştım, bazen insan Bi çıkmazda olabiliyor o yüzden içim boş dedim.
tarafından
Canim öncelik kendini tutacak. İnsanoglu  karsisinda daha zayif ve fedakar birini görünce ister istemez kullanma demeyelim de istifade etmeyi ister diyelim. Bu kim olursa olsun ister kendi ailesi ister esi ister kocasinin ailesi. Oncelikli planda kendini tutmali. Gerektiginde hayir diyebilmeli. Kendine ait zaman dilimi olmali o anlarda neyi yapmayi seviyorsa onunla mesgul olmali ( kimi yemek yaparak kimi el isiyle kimi gezerek alisveris yaparak kimi okuyarak...) bu kendini daha degerli hissetmesini saglar kisinin. Once ben olmali ki mutlu bi birey sonra mutlu bi es mutlu bi anne olabilir.
Bazen bir sıkıntı anımizda boyle sözler duygusal muzikler cikabiliyor  ve bizi daha dibe çekebilir . Sen modunu dusurmemeye calis.
-Reklam-
0 oy
(4,419 puan) tarafından
Illaki birinin sevgisine muhtaç değilim çünkü kendimi çok seviyorum illaki birinin benimle ilgilenmesine muhtaç değilim çünkü kendime ilgi gosteriyorum illaki birinin beni arayıp sormasına ihtiyacım yok çünkü ben tek başıma da bir dağ gibiyim içim benim boş olamaz çünkü ben anneyim ben kadınım köküm toprak da dallarım gökyüzünde dır benim heybeti cesaret veren gölgesi huzur veren bir ağacım ben ölmedim hikayem daha bitmedi yarınlar ben istediğim ve var olduğum sürece daha güzel olacak 
(3,670 puan) tarafından
Ağzına sağlık :=) bunu hayatında da uyguluyorsan ne mutlu sana
(4,419 puan) tarafından
Uyguluyorum ")) böyle olduğum ve kimseye eyvallah etmediğim için de sade az ve öz arkadaşlıklarım ve hayatım vardır yeri gelir eşime dahi eyvallah etmem ki bu huyumu çok iyi bilir uzaktan bakarsın beni böyle saf mazlum sanırsın ama damarıma basarsan on panter gücüne geçerim "))) herkesin hayatı kendine kiyemtli insan en önce kendi kendinin değerini bilecek

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 83 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 120 göst.
4 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 112 göst.
0 oy
6 cevap 269 göst.
15 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu