0 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,098 puan) tarafından
Kizlar iyi aksamlar 

Cocukluk arkadasim bulundugum ile gelmis gelmisken bana supriz yapmak istemis yarin bize gelcekler yemege. 

Menu olarak 

İslim kebabi 

Pirinc pilavi 

Cacik 

Mercimek corbasi dusundum 

Ama bugun kup kup patlican dogramistim tuzlu suya koydum esim yemegi disarda yiyelim dedigi icin kaldi. Diyorum ki yarin onu kizartip uzerine yogurt ve domates sos doksem meze gibi olsa. Ama islim kebabi da patlicanli. Baska ne yapilabilir ana yemek olarak akil verin 

2 Cevaplar

0 oy
(879 puan) tarafından
Orman kebabı olabilir 
(1,098 puan) tarafından
O nasil oluyo canim ya toplasan evime uc kere misafi anca gelmistir ailem disinda o yuzden acemiyim
-Reklam-
0 oy
(9,093 puan) tarafından
Küp küp doğradığın patlıcanları kızart yine. Biber de kizart. Kuşbaşı et haşla. Sonra borcama al hepsini. İki domates de doğra küp küp. Baharat tuz. Karıştır. Üstüne de ara ara terayagi koy. Fırınla müthiş oluyo
(9,093 puan) tarafından
Yok canım salça hiç girmiyo domates olduğu için. Şu da hiç koymuyorum. Zaten hepsi piştiği için çok durmuyo fırında da. Malatya'da patlıcan tava diyolar
(1,098 puan) tarafından
Anladim iyi fikirmis hem islim kebabi cok ugrastirici denicem bunu toplasan uc kere misafirim gelmistir hepsini islim kebabi yapiyorum :D
(9,093 puan) tarafından
Kız Allah seni sjjsjsj internetten de bak istersen. İçine sinerse yaparsın ama misafir yemeği tam. Malatya'da bir de mahalle fırınında odun ateşinde pişirmeye gönderiyodum. Çok lezzetli oluyodu
(1,098 puan) tarafından
Deniycem canim cok tesekkur ederim:)
(9,093 puan) tarafından
Rica ederim canım eline sağlık şimdiden

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 827 göst.
0 oy
4 cevap 120 göst.
11 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GSmsl (850 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 227 göst.
2 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,842 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 157 göst.
22 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Karaogluirmak (40 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,345 soru

23,896,046 cevap

322,042 kullanıcı

...