0 oy
374 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

Mrb kzlar gecenlerde post açmıstım komsumu cgrcam dye öenum nasıl olsun dye neyse sözde dün mısfrımdi gttm soyledım mısfrleri varmış neyse yarın dedım cagirim ertesi gün oldu cocugun aşı günüydü kalkana kdr gıdp gelene kdr alışverişmde oyle kalmıstı yetişmezdi yani neyse bugün ıptal ettımi soyledım kusura bakmayın bugun cocukla ugrrastım vaktım yok yarın gelıin dedım önce bnm arkadasım bnı çağrdı dedı sonra neyse sana gelırz sonra arkadaşıma gderız dedi neyse az once msj atmıs bz yarın gelemıcez arkadaşm okdr hazırlık yapmıs bılmm ne yarın yemk hazırlama dedi bnde tmm dedım nblm ya yılan hikayesine döndü olay ay bi gelemedler :getlost:

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Neyseler ile doldu kafam :D

Her iki tarafta ayıp etmiş 

tarafından
Haklısın ama dediğim gibi kırılıp böyle bir şey yapmış olabilir kendi adıma konuşacak olursam bende kırılırdım :-):-)
(819 puan) tarafından
Ay sonunda adil yorum gördüm altta kalmasın.
Yani sen buyur gel demişsin canım. Asisini alış verisini düşünmen lazımdı. Yemek içmek önemli değil bir çorba yeter ama böyle gel gelme yok aşı yok alış veriş... İlk önce sen ayıp etmişsin. Ya almayacaksın ya iptal etmeyeceksin.  O da arkadaşına söz vermişken sana neden geliriz dedi o ayrı saçmalık sözümüz var deseydi size .herkes bir daha çağırma demiş ama bence o da sana gelmemeli
(215 puan) tarafından
Yani bn blmeden hata yaptım kabul edıyorum ama bukdr da sert olunmaz cahillk yapms olablrm
(819 puan) tarafından
Konuşur halledersiniz canım
tarafından
Mrs.Eris teşekkür ederim ☺️

Bencede konuşup hal edebilirsiniz
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bi daha da çağırma canım 
(215 puan) tarafından
Ay bşyden deıl sinir oldum ya bugün keske bugün hemen yapablseydım ama eve gelene kdr cok gecti
0 oy
tarafından

Gerçekten karman çorman bir hikaye olmuş :D

(215 puan) tarafından
Burda suclu bnmıyım 2 defa cagırdım
0 oy
tarafından
Arana mesafe koy sana değer veren sana çoktan gelirdi bir daha asla evine davet etme değmez bunlarla uğraşmaya cidden çocuk oyuncağı sanki o ne öyle gelmek isterse misafirim gelcek de müsait değilim de anlasın uzaklaş 
(215 puan) tarafından
Aman verdiği deger de ona kalsın bn insanlığımu yaptım değmiyorsa yapacak bsy yok
tarafından
Değmiyor sana değer veren ınsanları evine al sana değer veren ınsanlarla görüş senı mutlu edecek senı düşünecek insanlarla arkadaş ol
(215 puan) tarafından
Buraya ıki yıl oluyor taşınalı arkadasım yok ıkı gorumcem onlarda  ınsana dusman gıbjler yani pek kımseye guvenıp arkadaş da olamıyorum o komsum da sırf köylüleri dye cagrdım normlde evet gderdım ama cok da deıl
tarafından
Yokluktan olanı idare etmeye calşyorsun anlıyorum ama Buda onların bi tarafını kaldırıyor
(215 puan) tarafından
Nblmm :/
0 oy
(2,923 puan) tarafından
Ee daha gelmesinin anlamı yok bence. 
(215 puan) tarafından
Suç bnm mi
(2,923 puan) tarafından
Hayir bence. Değer veriyor olsa tercihi siz olurdunuz.
(215 puan) tarafından
Ayy o. Arkadası da smdı bna gelecgını duymuş ikna etmek için cabalara grmş
(2,923 puan) tarafından
Çok saçma. Gelmesin artik yani ben kabul etmem.
(215 puan) tarafından
Nblm eşimin koyluleri
0 oy
(162 puan) tarafından
Bnce komsunuz sizin yaptgnza karsilik o sekilde yapmistr tabi bu benim dusuncem sz iptal ettgnz icin szde ayip etmissnz  işinz varmis yetsmiyecegini yazmissnz ama komşunuzda bnce gönül koymus gbi
(162 puan) tarafından
Tamam canim
(215 puan) tarafından
Cnm sesli msj atmş dmşkı kesinlikle gönül koymadım snde bnm bı bacımsın hıc skntı deıl her zaman gelırız bayramda da gelırız bsy olmaz demş
(215 puan) tarafından
Ztn kendısı naif bri yani yumuşak huylu
(162 puan) tarafından
Sevindim sze gonul koymamasina ❤️
(215 puan) tarafından
Bnde ya yoksa gozume uyku grmezdi
0 oy
(15,011 puan) tarafından
Başta hata sende değil mi sanki aşı belli daha önceden o güne gel gelme ile sen ayıp etmişsin 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 499 göst.
26 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Mevah (1,842 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 294 göst.
14 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mevah (1,842 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 49 göst.
24 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mrvyilmaz (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,632 soru

24,061,451 cevap

330,160 kullanıcı

...