Kızlar bir kaç seferdir farkediyorum ama acaba yanlış mı anlıyorum diye size de sormak istedim şimdi çok şükür kaynanamlarla evimizi ayırdık yolumuz düşünce yada eşim gidelim diyince gidiyoruz ama gittiğimiz zaman mesela kahve içilecekse eşime soruyor bana sormuyor içer misin diye bende sormadigi için içmiyorum eşimde bende normalde kahve içen birileri değiliz ama çay içeriz çay içildiği zamanda sormuyor bundan 1 ay önce falan annemlerden döndüm ben geçerkende eşim annemler çocukları özledi bi görsünler dedi bende tamam dedim gittik çay içiyorlardi bana demedi ama eşime oğlum çay al iç dedi ben yine almadım içmedim de neyse geçen hafta aynı şekilde ben oglumu içeride uyutuyordum kendileri çay içmeye başlamışlardı bana sormadı iç veya içer misin diye sizce kasıtlı yapıyor yoksa bilmeden mi oluyor zaten öyle aman aman bi ilişkimiz yok yani ama kendileri benim evime geldiğinde ben asla öyle davranmıyorum
Aman boşver canım takılma beee kurtulduğuna şükret gitsin 😁
Her sabah kalktığımda yapıyorum hülyos onu 😄
Eşine söyledin mi bu durumu farkında mı onun yorumu ne çok merak ettim. Yani önemli olan oğlunun ne istediği anladığım kadarıyla seni önemsemiyor ayrılıp gittiğiniz içinde seni suçluyor oğlunu elinden aldın diye. Aman sormasın sende içme. Yaptığı ayıp kendi yanına kalsın.
Aslında sende onu önemsemeyeceksin. Senin alıp içmediğinin farkında o yüzden sana sormuyor. Senin yerimde olsam onu inadına onlar çay içerken kalkar kendime kahve yapar karşısında höpürdeterek içerim.
Ahahaha iyi fikir ama evinde asla rahat değilim diken üstündeyim resmen
Ay bu kaynanalar hep böyle ne zaman ne yapacak ne diyecekte ortam gerilecek diye merak ediyorum. Bende diken üzerindeyim. Bana değil ama sürekli kayınbaba ile didişir durur. Gençlikte yaptıklarının bedelini ödetiyor hala adama.
Bu kayinbabamla aralari çok iyi çünkü kayinbabam korkuyor adam ağzını açamıyor ama sürekli bi benim hareketlerime bakar giyim tarzımı eleştirir kendisi açık ben kapalıyım diye
Kayınbabam da korkar hiç birşey demez şuan hatta azcık yağ yakalım diyip yalakalık yapar ama kaynanama en ufak şeyi batar sinirlenir. Gençken çok yapmış heralde kayınbabam şimdi cezasını çekiyor.
Evi ayırdın diye pasif trip atıyor olabilir boşver git evine o surettan kurtulduğun için bi demlik çayını damla uzak ayaklarını iç mis gibi yoksa aa seni unutmuşum bilmeden oldu gibi bi durum değil bu kaç kere olmuş bilerek yapıyor salla gitsin iyimi ayırmışsın evini
Ayy anlatsam roman olur canim birlikte otururken neler yaşattı neler simdj her sabah kalkınca şükür ediyorum rabbime gerçekten
1 2 defa olsa unutmuştur denilebilir ama sürekli oluyormuş bu kasıttır hiç takmayın aklınca tavır yapıyor
Evet bide kahve içerken anlarım yani çok kahve seven ve icen birisi değilim ama çay severim içerim ama onda da sormuyor
Kendine göre tavır yapıp yok sayıyor sizi boşverin mesafe daha iyi ilerde tekrar aynı evde beraber yaşama şansınız kalmamış
Evt canım şimdiden uyarıyorum esimi bak bi daha istemiyorum diyorum çünkü eşimle aramda ciddi anlamda bozuldu birlikte otururken
Takmayın hiç onun vereceği bir bardak çaya muhtaç mısınız sanki bu vesile ile tüm ipler kopuyor arayıpta bulunamayan bi şans iyi değerlendirin
Yok canım Rabbım beni onlara muhtaç etmesin zaten rabbime her zaman böyle dua ediyorum
Devamlı aynı şey yapılıyorsa ben gitmem eşime de açık açık derim bak akşam dikkat et beni yok sayıyor annen derim o zaman eşin dikkat eder ve fark eder
Erkeklerin zaten genelde biseyi gözüne gözüne sokacaksın yoksa anlamıyorlar ben acaba yanlış mı anlıyorum diye bekledim ama yorumlardan anladığım kadarıyla yanlış anlamamışım bi daha gittiğimde aynısı olursa diycem eşime pek benden taraf olacağını zannetmiyorum ama diyim yine de
Eşiniz farketmiyor mu sizin çay içmediğinizi, sormuyor mu sen neden içmiyorsun diye
Yok canım farkediyorsa bile bana demiyor asla annesini kötülemez yada onlar hakkında böyle yapıyorlar demez
Allah Allah hayret verici, tamam insan annesini kötülemez de eşini de korur yani şaşıyorum bu adamlara , Allah size kolaylık versin
En hakli olduğum konularda bile haksız durumuna düşmüşlugum var canim bunalr ne ki yani hiç daha haklı olmadım ben eşime göre
Benim postuma bak benim de öyle canım valla bende çok sinir oluyorum senin yerinde olsam bayram dan bayrama giderim onları n yanına
Bende diyorum eşime ama laf anlamiyor ki canım
Valla benim eşim benim arkam da o konuda canım
Şimdi okudum postunu valla eşine helal olsun benim eşim olsa illa sende ye demesi mi gerekiyor kadının der
Allah yardımcın olsun canım
Ben olsam derdim ki sevmiyor olabilirsin ama bu şekil saygısızca davranirsan oğlun kıyamet koparsa da alıp çocuğumu bir daha evine adım atmam de
Ona yaptığı biseyi desem bile ben suçlu oluyorum canim o yüzden bisey demem
Ben olsam cok umurumda olmasa bile durumu esime anlatırım acaba ben mi yanlış anliyorum bir de sen takip eder misin derim. Ileri de gitmek istemezsen sebebin olmus olur. Ama yine de cok umurunda olmasin muhtemelen oglumu benden kopardı diye dusunuyor
Bi iki defa daha yaparsa diyecem canım
Ben şuna takıldm, sadece çay kahve meselesinde mi böyle seni yokmuş gibi sayıyor yoksa her anlamda mı?
Her anlamda canım mesela 3 yıl birlikte oturduk hasta olsam kızım nasılsın dememiştir yada ne bileyim bi tas çorba yapmışlığı yoktur bi yere gider m3sela gel kızım birlikte gidelim demez kızım bile demiyor yani sen düşün beni istemiyo canım ben kapalıyım kendisi açık diye beğenmiyor beni
Ayy haspam 😂 asıl sen onu yoksay. Boşver çayı da kahvesi de onun olsun. Karakteri böyle anlaşılan. Seni görmezden geliyor, sende ona aynısını yap
Aynen canim bundan sonra bende öyle yapcam
Oğlu elinden alınan kaynana tribi. Büyük ihtimalle evleri ayridiniz diye seni sucluyor. Çokta lazımdı boşver. Evin ayrılmış ya keyfine bak o istediği kadar triplensin. Evlenince oğulları kıymete biniyor.
Aynen canım bide beni sevmez istemez yani kendisi açık ben kapalıyım diye beğenmiyor beni
Kurban olsun sana benimki de ben birlikte otururken çok kötüydü evleri ayırdık misafirliğe giderim şimdi çok değişmiş iyi davranıyor bende anlamadım kıymetimi bildi sanırım ama eşim çok babacı onlarlaaynı arsanın içinde ev yaptırıyoruz
Eşimde öyle canım 20 dakikalık mesafe de oturuyoruz ama sürekli gitmek istiyo günde 3 4 defa görüntülü ariyo
1,481,572 soru
24,239,291 cevap
339,873 kullanıcı