İnanki ben hiç yemek filan paylaşmıyorumm günah göz hakkı denen birşey var kahve bile paylaşmam
Bu durumlara yiyecek atanlara sadece görmemiş ler diiyp geçiyorum nasıl bir kafayla yapıyor lar kime neyin gösterişini yapıyorlar anlamıyorum ne gerek var ne kadar saçma yediğin içtiğin senin olsun niye atıyor sun milletin hakkına giriyor sun
Rehberimde 30 kişi var ya da yok. O yüzden pek kimse bir şey paylaşmıyor paylaşsalar da genelde siyaset filan saçma saçma şeyler paylaşıyorlar bakmıyorum bile. Bitane arkadaşım var gerçi arkadaş demeye bin şahit öyle akrabamızın gelini annemde de ekli bende ekli kız kardeşimde ekli kız bir şey paylaştığında sadece bana özel paylaşıyor annemden bakıyorum annemin kız kardeşimin hesapta görünmüyor. Bir gün sordum neden hikayelerin bir tek bende görünüyor annemde kız kardeşimde görünmüyor diye. Benim çocuk gizlilik ayarlarıyla oynamış düzeltemiyorum dedi. Çocuk dediği de 1 yaşına yeni girmişti. Ki çocuk yapmış kendi düzeltemiyor. Çocuk çocuk işler. Bunu neden anlattım bilmiyorum demem o ki sadece gelin bana özel şeyleri paylaşır kahve yapar bana özel koyar eşi birşey alır bana özel paylaşır
ben hic paylasmam cunku o an canı ceken olabilir canim.
Ben yurt disindayim hamileyken cok kisi memleketin meyvesini veya yaptiklari yemekleri paylasiyodu canim cekiyodu hep, markete gitsen bile bulamiyodun. bence paylasilmamali cunku alan var alamayan var.bide benim gibi arayip bulamayan var
1,493,470 soru
24,401,168 cevap
350,138 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın