0 oy
3,077 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba her insanın bir enerjisi vardır ve bu enerji ortamlarda olumlu yada olumsuz olarak bireylere yansır bunu çogumuz farkedemesekte ben bunu derinden yaşayan bir insan olarak gözlemlerimle harmanlayıp yazacağım bakış açılarınızı genişleterek insanlara farklı yönden bakmanızı sağlarım umarım. 

Mavikolataa

Derin düşüncelere sahip agır başlı yerinde gülen yerinde konuşan olgun hisler taşıyan birisi. Mesela profilinde bir resim vardı bir ara evinin salonunda kızının saçlarını tarıyordu aslında sadece saç taramak değildi o resime uzun uzun baktım aslında kızına güven veriyordu elleri kızının saçına dokundukça ona her zaman arkasında olma mesajı veriyordu ve resimler attı kızı ile birlikte kızındaki özgüven gözlerinden okunuyordu çünkü annesi ona hissettirdi bunu.

Çok güçlü bir kadın onunla çok şey başarabilirsiniz ama ona yanlış bir şey yaptıgınızda sizi siler. 

Benim gördüğümde hissettiğim Mavikolataa bu sevgiler. 

59 Cevaplar

0 oy
tarafından

Ne güzel yazmışsın kız günlük burç yorumu gibi okudum bende isterim:D

tarafından
Haşa fal burç işim olmaz temiz hisler sadece
tarafından
Yok kız öyle okuyo gibi hissettim dedim yani yanlış anlama :)
tarafından
Tamam balım korkarım öle şeylerden :D
-Reklam-
0 oy
(1,372 puan) tarafından

Asel ada koşş koşşş kız bak burda :D

tarafından
Gördü kuzum sakin ol
(1,372 puan) tarafından
Görmedim nerde yazmış ondan yazdım :)
tarafından
Tamam tatlım
0 oy
tarafından
Bekliyorum :)):):):)):)
0 oy
tarafından

Canim ya baktim butun yorumlarina cok kiskandim hic kimse beni yorumlamadi sadece burda degil hayatimdada kimsenin agzindan duymadim nasil birisi oldugumu cok isterim benide yorumlamani :'(:'(

tarafından
Tamam kuzum senide yazarım ❤️
0 oy
tarafından

Aslı 

Bu hatunda adını koyamadığım birşey var. Mesela onu görünce kendimi bir derede akıyormuş gibi yada bir kış günü pencereden kar izlerken ki huzurda buluyorum kendimi.

Hiç tanımadığım halde bir tecrübe yüklüyor üstüme varlığı sanki mesaj veriyor otursam iki dakika karşı karşıya bütün kötü enerjimi alacak gibi.

Bazen resmine bakıyorum yüzünde anlatılmaz  yaşanmışlıklar var. Belki anlatsa hepimize ders olacak nitelikte. Saygın ve sakin ruh hali ile çok sevildiğini farkediyorum. Aynı yaştayız ve bende çok saygı duyuyorum kendisine.

Umarım hayatında tebessüm eksik olmaz sevgi ile kal Aslı ❤️

0 oy
tarafından

Minnnnak

Burda bir Serçe var yüreği agzında atan. Kırılgan ürkek bazen hayatında bocaladıgı zamanlar oluyor çok çaresiz kaldıgı zamanlar ama o temiz kalbi ile herşeyin yoluna girmesini sağlıyor.
Toz pembe Temiz hayalleri var kimseye bulaşmadan kimseyi üzmeden yaşamaya çalışan biri gibi. 
Ne yaşarsa yaşasın çocuk ruhunu asla kaybetmeyen bir karakter. 
İstedikleri var hayalleri bunlara ragmen iyi sebepler bulup mutlu olmaya çaba sarfediyor. 
Allah kalbine göre versin Minik kuş hoş kal :) 
tarafından
Amin çok teşekkür ederim canım ❤❤ Valla tam beni anlatmışsın ben yazsam yazamazdım bu kadar ellerine sağlık:D❤❤❤
tarafından
Rica ederim kuzum benim mutlu ettimse ne mutlu bana ❤️
0 oy
tarafından

Alone Angel

Bu hanım bazen bana çok asi bazen çok mülayim geliyor çözemediğim nadir insanlardan :D

Ama duraga ve sakin kişiliği ile daha çok öne çıkıyor biraz takip etme şansım oldu. 

Olaylara olumlu ve ılımlı yaklaşan tavırlarını gördüm. Ayrıca olgun ve hanımefendi bir yönü de var. 

Dogumuna az kalmış öyle diyordu. Sanırım içinde tedirgin oldugu şeyler var ama bilsin ki herşey akışında gidiyor merak etme Bebeğini kucagına aldıgında mutluluğun ifadesini anlayacak.

Resmine de bakıyorum arada ☺️

Resimde asi, güçlü, bir karar verdiğinde onun üzerine giden yani istediğini alan bir hatun gibi duruyor. 

Mizahtan anlayan nadir insanlardan onuda söyleyeyim =)

İçine sinmeyen şeyler olabilir. Ama zekan ve olgunlugunla üstesinden geleceğine eminim. 

Çok güzel bir anne olacaksın sabrını hissettim. 

Hayırlısı ile doğur canım benim hoşçakal :) 

0 oy
tarafından

Love ( Nickini yazamadıklarımdan)

Ara ara postlarını okumuşluğum var. Öncelikle  sabrına hayran kaldım neler yaşamışsın neler.

Belki okadar şey benim başıma gelse pes ederdim.. Gerçekten senin çok güçlü oldugunu düşünüyorum ama sınavda oldugunu düşünmen beni ayrı mest etti. 

Anladıgım kadarı ile aşk kadınısın sevdin mi tam sever sevmediğin zaman ise umurunda olmaz hiçbirşey renkli bir kişiliğin var mesela senin bir saat sonra ne yapacağını seni en iyi tanıyan kişi dahi tahmin edemez. Neşeli yönünlede seviliyorsun. Kaybettiklerinden çok kazandıklarını bak. Geçmiş sana bişey getirmez ama gelecek surprizlerle ve umutlarla dolu. 

Ömrün boyunca gül inşallah zira hayat çok ağlatmış seni artık mutlu olma zamanı =) 

Hoşçakal canım benim... 

0 oy
tarafından

Sevda

Ah benim sitemkar yanım ah benim herşeyi kendine dert edinen tarafım. 

Bu kız tam bir aksi :D

Valla bazı yorumlarına denk geldim böyle dobralık görmedim kaç kişiyi gömdü gördüm :D

Ama haksız değildi nokta atışlarına bayılıyorum birde ben duygusu varki Allah sormayın gitsin.

Kimseye eyvallahı olmayan kendini dörtdörtlük ifade eden girdiği ortamlarda  ağır kişiliği ile kendini belli eden bir sevda. 

Onunla atışamayabilirsiniz kafanıza kaya atabilir :D

Valla onu gördüğümde umursamaz dünya yansa umurunda olmayan sözlerini asla çekinmeden söyleyen beni iyi bilsinler diye oynamayan dobra dobra bir kadın var. 

Tribini yediğim mutlu kal öptüm seni :D

(1,372 puan) tarafından
Sevda deyince aklıma zombi kaynanası geliyor:)))
tarafından
Delimisin kız duymasın tersi pistir bak :D
(1,372 puan) tarafından
Yok kız kendi sevgili kayınvalidesinden bahsederken hep öyle diyor.Görmedin mi hiç :)))
0 oy
tarafından

Senaçkr

Bu hatunu ne zaman görsem bana herşey yolunda hissi veriyor. Mesela onun yorumunu gözlerim arıyor. Yorumlara zekasını ve esprili kişiliğini katması çok hoşuma gidiyor.. 

Bazen onu okurken gülüyorum =)

.Elbette onunda içinde gizlediği sırları aşamadıgı engelleri vardır ama belli etmiyor gibi.

Demek ki güçlü yapısı buna izin vermiyor da olabilir. 

Hiç bilmiyorum nasıldır ne yer ne içer ama onun adalet terazisi yerinde haklı konuşmaları insanların kötü zamanlarında onlara iyi geldiğini düşünüyorum. 

Ha birde neden bilmiyorum ondaki dini inanç banada geçiyor bazen. Sayfaya baktığımda onu rahatlıkla seçebilir zevkle okurum.. 

Zamanla aşacağı şeyler oldugunu düşünüyorum 

Üstesinden gelmeyeceği şeylerin asla altında kalmayacak buna eminim bir kere. 

Şimdilik bukadar canım öpüyorum güzel kalbinden ❤️

tarafından
Yaaaa sen ne güzel yazmışsınnnnn kalbimin içini okuyan kadın  ben öpüyorum seni güzel kalbindennnnnnn, ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
tarafından
Artizlerde yazar layn sokmadıgınız laf kalmadı yazayım diye yinede seviyorum sizi hainler :D
tarafından
Hahahhahq canımsın :D ❤️❤️
tarafından
Teşekkürler canım ❤️☺️
0 oy
tarafından

6. Hislerin güçlü sercecim.

Beni analiz etme edersen de özelden yaz şimdi melankolik falan dersin nemelazim:D

tarafından
Peki canım etmem ☺️
tarafından
Et hadi özelden ama :) merak ettim
tarafından
Dinleneyim kuzum biraz
tarafından
Dinlen canım:)
0 oy
tarafından

Açelya 

Mesoş

Alone Angel

Senaçkr

Sevda 

Love

Aslı

Minnnnak

Analiziniz 2.ve 3. Sayfada öptüm sizi

(1,372 puan) tarafından
Serçe'm bi sürpriz de bana yapsan :)
tarafından
Bakayım canım tamam
tarafından
Harikasınnnnnnnn❤️❤️
tarafından
Teşekkürler kuzum geç farkettim galiba ama olsun :D
0 oy
tarafından

Kızlar analiz için ayrı konular açmak istemiyorum özele giriyormuş bu yüzden buradan devam etmek zorundayım uyarı aldım sizden ricam bana bişey yazdıgınız zaman yorumların altına değilde konuya ilk defa yazıyormuş gibi yazın lütfen sizi bulamıyorum 3. Sayfa dayız sizden ricamdır. ❤️

0 oy
tarafından

Ne enerjiymis masallah kız beni hiç hissetmememis 9 aydır burdayım:D:D adımla soyadimi bikirsen düşer bayılırım burda:)) hani bana hani bana :)))

tarafından
Seni toplasan iki kere gördüm aklınca ironimi yapıyorsun adımı soyadımı bilirsen diye.
Sana enerjim çok yüksek şuan ama yazmim şimdi :D
tarafından
Belliki sendeki his niyeyse  bı benim dediğimi yanlış anlamış amacım ironi değildi tatlım böyle postlarda genelde arkadaşlar adın Fatma soyadın Özyavuz deyip sakalasiyorl ardı o yüzden söyledim onu ama anlaman bukadrmis napim.
0 oy
(2,557 puan) tarafından

Beni beni bihteriniiii :D

tarafından
Bihter Bi öl sen :D
(2,557 puan) tarafından
Aaa cok ayıp
0 oy
(1,163 puan) tarafından

Bende istiyorum ama yaaaaa :(:(

tarafından
Kız ne istiyorsun daha ilk görüşüm nickini :D
(1,163 puan) tarafından
Kız ben eskiden beri burdayım da pek giremiyom :(
0 oy
(2,445 puan) tarafından

Oooo bi analiz de ben isterim :)

tarafından
Tamam canım hey Allahım ya :D
(2,445 puan) tarafından
Asla eksik kalamam :D
0 oy
tarafından
Bulunmayan post yapmışlar :/
0 oy
tarafından

Açelya 

Mesoş

Alone Angel

Senaçkr

Sevda 

Love

Aslı

Minnnnak

Analiziniz 2.ve 3. Sayfada öptüm sizi

(5,514 puan) tarafından
Biraz once gordumm canimmmm cok tesekur ederim.kalemine saglikkk ❤❤❤❣❤❣❤❣❤❣❣❤❣❤❣❤❣❤❣❤

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 92 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,609 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
76 cevap 3,585 göst.

Kategoriler

1,469,580 soru

24,074,160 cevap