Merhaba her insanın bir enerjisi vardır ve bu enerji ortamlarda olumlu yada olumsuz olarak bireylere yansır bunu çogumuz farkedemesekte ben bunu derinden yaşayan bir insan olarak gözlemlerimle harmanlayıp yazacağım bakış açılarınızı genişleterek insanlara farklı yönden bakmanızı sağlarım umarım.
Mavikolataa
Derin düşüncelere sahip agır başlı yerinde gülen yerinde konuşan olgun hisler taşıyan birisi. Mesela profilinde bir resim vardı bir ara evinin salonunda kızının saçlarını tarıyordu aslında sadece saç taramak değildi o resime uzun uzun baktım aslında kızına güven veriyordu elleri kızının saçına dokundukça ona her zaman arkasında olma mesajı veriyordu ve resimler attı kızı ile birlikte kızındaki özgüven gözlerinden okunuyordu çünkü annesi ona hissettirdi bunu.
Çok güçlü bir kadın onunla çok şey başarabilirsiniz ama ona yanlış bir şey yaptıgınızda sizi siler.
Benim gördüğümde hissettiğim Mavikolataa bu sevgiler.
Ne güzel yazmışsın kız günlük burç yorumu gibi okudum bende isterim
Asel ada koşş koşşş kız bak burda
Canim ya baktim butun yorumlarina cok kiskandim hic kimse beni yorumlamadi sadece burda degil hayatimdada kimsenin agzindan duymadim nasil birisi oldugumu cok isterim benide yorumlamani
Aslı
Bu hatunda adını koyamadığım birşey var. Mesela onu görünce kendimi bir derede akıyormuş gibi yada bir kış günü pencereden kar izlerken ki huzurda buluyorum kendimi.
Hiç tanımadığım halde bir tecrübe yüklüyor üstüme varlığı sanki mesaj veriyor otursam iki dakika karşı karşıya bütün kötü enerjimi alacak gibi.
Bazen resmine bakıyorum yüzünde anlatılmaz yaşanmışlıklar var. Belki anlatsa hepimize ders olacak nitelikte. Saygın ve sakin ruh hali ile çok sevildiğini farkediyorum. Aynı yaştayız ve bende çok saygı duyuyorum kendisine.
Umarım hayatında tebessüm eksik olmaz sevgi ile kal Aslı ❤️
Minnnnak
Alone Angel
Bu hanım bazen bana çok asi bazen çok mülayim geliyor çözemediğim nadir insanlardan
Ama duraga ve sakin kişiliği ile daha çok öne çıkıyor biraz takip etme şansım oldu.
Olaylara olumlu ve ılımlı yaklaşan tavırlarını gördüm. Ayrıca olgun ve hanımefendi bir yönü de var.
Dogumuna az kalmış öyle diyordu. Sanırım içinde tedirgin oldugu şeyler var ama bilsin ki herşey akışında gidiyor merak etme Bebeğini kucagına aldıgında mutluluğun ifadesini anlayacak.
Resmine de bakıyorum arada ☺️
Resimde asi, güçlü, bir karar verdiğinde onun üzerine giden yani istediğini alan bir hatun gibi duruyor.
Mizahtan anlayan nadir insanlardan onuda söyleyeyim =)
İçine sinmeyen şeyler olabilir. Ama zekan ve olgunlugunla üstesinden geleceğine eminim.
Çok güzel bir anne olacaksın sabrını hissettim.
Hayırlısı ile doğur canım benim hoşçakal :)
Love ( Nickini yazamadıklarımdan)
Ara ara postlarını okumuşluğum var. Öncelikle sabrına hayran kaldım neler yaşamışsın neler.
Belki okadar şey benim başıma gelse pes ederdim.. Gerçekten senin çok güçlü oldugunu düşünüyorum ama sınavda oldugunu düşünmen beni ayrı mest etti.
Anladıgım kadarı ile aşk kadınısın sevdin mi tam sever sevmediğin zaman ise umurunda olmaz hiçbirşey renkli bir kişiliğin var mesela senin bir saat sonra ne yapacağını seni en iyi tanıyan kişi dahi tahmin edemez. Neşeli yönünlede seviliyorsun. Kaybettiklerinden çok kazandıklarını bak. Geçmiş sana bişey getirmez ama gelecek surprizlerle ve umutlarla dolu.
Ömrün boyunca gül inşallah zira hayat çok ağlatmış seni artık mutlu olma zamanı =)
Hoşçakal canım benim...
Sevda
Ah benim sitemkar yanım ah benim herşeyi kendine dert edinen tarafım.
Bu kız tam bir aksi
Valla bazı yorumlarına denk geldim böyle dobralık görmedim kaç kişiyi gömdü gördüm
Ama haksız değildi nokta atışlarına bayılıyorum birde ben duygusu varki Allah sormayın gitsin.
Kimseye eyvallahı olmayan kendini dörtdörtlük ifade eden girdiği ortamlarda ağır kişiliği ile kendini belli eden bir sevda.
Onunla atışamayabilirsiniz kafanıza kaya atabilir
Valla onu gördüğümde umursamaz dünya yansa umurunda olmayan sözlerini asla çekinmeden söyleyen beni iyi bilsinler diye oynamayan dobra dobra bir kadın var.
Tribini yediğim mutlu kal öptüm seni
Senaçkr
Bu hatunu ne zaman görsem bana herşey yolunda hissi veriyor. Mesela onun yorumunu gözlerim arıyor. Yorumlara zekasını ve esprili kişiliğini katması çok hoşuma gidiyor..
Bazen onu okurken gülüyorum =)
.Elbette onunda içinde gizlediği sırları aşamadıgı engelleri vardır ama belli etmiyor gibi.
Demek ki güçlü yapısı buna izin vermiyor da olabilir.
Hiç bilmiyorum nasıldır ne yer ne içer ama onun adalet terazisi yerinde haklı konuşmaları insanların kötü zamanlarında onlara iyi geldiğini düşünüyorum.
Ha birde neden bilmiyorum ondaki dini inanç banada geçiyor bazen. Sayfaya baktığımda onu rahatlıkla seçebilir zevkle okurum..
Zamanla aşacağı şeyler oldugunu düşünüyorum
Üstesinden gelmeyeceği şeylerin asla altında kalmayacak buna eminim bir kere.
Şimdilik bukadar canım öpüyorum güzel kalbinden ❤️
6. Hislerin güçlü sercecim.
Beni analiz etme edersen de özelden yaz şimdi melankolik falan dersin nemelazim
Açelya
Mesoş
Love
Analiziniz 2.ve 3. Sayfada öptüm sizi
Kızlar analiz için ayrı konular açmak istemiyorum özele giriyormuş bu yüzden buradan devam etmek zorundayım uyarı aldım sizden ricam bana bişey yazdıgınız zaman yorumların altına değilde konuya ilk defa yazıyormuş gibi yazın lütfen sizi bulamıyorum 3. Sayfa dayız sizden ricamdır. ❤️
Ne enerjiymis masallah kız beni hiç hissetmememis 9 aydır burdayım adımla soyadimi bikirsen düşer bayılırım burda:)) hani bana hani bana :)))
Beni beni bihteriniiii
Bende istiyorum ama yaaaaa
Oooo bi analiz de ben isterim
1,486,756 soru
24,306,042 cevap
344,402 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın