Merhaba her insanın bir enerjisi vardır ve bu enerji ortamlarda olumlu yada olumsuz olarak bireylere yansır bunu çogumuz farkedemesekte ben bunu derinden yaşayan bir insan olarak gözlemlerimle harmanlayıp yazacağım bakış açılarınızı genişleterek insanlara farklı yönden bakmanızı sağlarım umarım.
Mavikolataa
Derin düşüncelere sahip agır başlı yerinde gülen yerinde konuşan olgun hisler taşıyan birisi. Mesela profilinde bir resim vardı bir ara evinin salonunda kızının saçlarını tarıyordu aslında sadece saç taramak değildi o resime uzun uzun baktım aslında kızına güven veriyordu elleri kızının saçına dokundukça ona her zaman arkasında olma mesajı veriyordu ve resimler attı kızı ile birlikte kızındaki özgüven gözlerinden okunuyordu çünkü annesi ona hissettirdi bunu.
Çok güçlü bir kadın onunla çok şey başarabilirsiniz ama ona yanlış bir şey yaptıgınızda sizi siler.
Benim gördüğümde hissettiğim Mavikolataa bu sevgiler.
Kız banada yapsana o kadar bekledik Cıx Cıx Cıx bak şimdi
Bugün Kralın Kreliçesi ile başlamak istiyorum
Bu ismi daha önceleri gördüğümde bana hep ılımlı ve ikna özelliği yüksek bir hatun gibi geldi öyle hissettim. Bir karar verdim onu caydırmak zor gibi. Ama ondaki ikna yeteneği güçlü. Anaç bir yapıda olmasıda cabası bu kraliçe çocukları söz konusu oldugunda herşeyi erteleyebilir çocugunu örf adetlerimize kendi inançları dogrultusunda yetiştirmeye azmediyor sanki. Sahiplenici ve koruyucu tavrı ise insanı ona çekiyor Kraliçem iz çekici =)
Sıcacık sözleri ile içimizi ısıtıyor ve ruhu inandığı şeylerde yükseliyor bunu herkese farkettirmede üstüne yok bu arada. Onu gördüğümde buralarda bizi sahiplenip koruyacak yeri geldiğinde iyiliğimiz için bize Dogru ları söyleyecek bir hatun buralardan gitme buralar gitsin gerekirse Kraliçem ❤️☺️
Şükürler olsun...
İkimelekannesi
Sevgi pıtırcığı coşkulu insan kalben aşmış bir insan onunla herzaman gülebilirsiniz. Size teselli vermede üstüne yoktur ama kendi duyguları söz konusu olduğunda çok zayıf maalesef. Bu yönü insanların onu nereden nasıl acıtabileceği konusunda ipucu veriyor ve bunun farkında değil.
Onun mevsimi Bahar. Baharda çok yükselir ve olmazları çıkartır o dönemler
Bünyesinde heyecan heves korku endişe zaman zamanda belirsizlik hatsafhada.
Eğer bir yardıma ihtiyacınız olsa herkesten önce o koşar dostu iseniz. Ailesinde dikkat çekici bir enerjisi var ve nazara çok müsait aile yapısı var.
Eşi ile ruh ikizi gibi. Evliliği çok rahat kaldıran bir yapısı var. Düşünce tarzı onu herzaman Dogru yönlendirsede yinede çok düşünmeden hareket etmez.
Anneliği üzerine yakıştıran ve fazla fedakar bir anne olacak olan İkimelekannesi buranın en renkli ve vazgeçilmezi.
Varlığı asla yok sayılamaz ve olmasa aranacak bir şahıs.
Sevgilerimle minik kuş :)
mavikolataa hakkında yazdıklarının her kelimesine katılıyorum kızının saçını tararken ki fotoğrafı bana da aynı şeyleri hissettirmisti analizlerin süper
Hani bana hani bana
Kıskanıyoruummmmmmmmm
Ben uyuyorum ruhum dinlensin kızlar öptüm sizi
Asel Ada (Nickini yazamadım kız)
1,486,245 soru
24,298,461 cevap
343,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın