Şükürler olsun...
Beyaz bir sayfanın kalem mürekkep değmemiş alanı. Yada kar yağdığında ayak basılmamış iz olmayan o yerler. Bir güvercin düşünün sürekli çırpınan ve düştükçe asla vazgeçmeyen.
Hala dünyada iyi insanları oldugunu düşünüyor bu düşüncesi onu hep iyiliğe sevkediyor içinde durdurulamaz bir çocuk ve bu çocuk sevdikleriyle coşmak istiyor. Girdiği yerleri cennete çevirenler listesinde tabiki. Eşine hayat verirken ondan bir parça olan bebeği ise çok şanslı.
Çünkü o bütün renklerini bebeğine aşılayacak gülmeyi ögretecek mesela insanlara aldırmadan bebeği dogdugunda (Allahın izni. İle) tattıgı annelik duygusu ile dahada başkalaşacak ve kendine çok şey katacak olan annelik vasfını ayyuka çıkaracak.
Aslın da onu üzenleri bile sevecek kadar büyük yürekli ama sevdiklerini üzenlere çokta merhamet edeceğini düşünemiyorum.
Portakal ve nar bahçesine bakan penceresini açtıgında evren ona çok güzel enerji gönderiyor ve o herzaman içinde olan ve anlam veremeyen onu herzaman harekete geçiren o sihirli inanç o bilinmez his ile mutlu olup mutlu ediyor
Allah yüzüne onun kalbini yansıtmış aslında ona kalbinizi açabilirsiniz.
Onu her gördüğümde iyiki burda dedirten birisi.
Sevgi ile kal yavrunu sağlıcakla kucagına al Serçe uçtu :)