0 oy
3,015 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Merhaba her insanın bir enerjisi vardır ve bu enerji ortamlarda olumlu yada olumsuz olarak bireylere yansır bunu çogumuz farkedemesekte ben bunu derinden yaşayan bir insan olarak gözlemlerimle harmanlayıp yazacağım bakış açılarınızı genişleterek insanlara farklı yönden bakmanızı sağlarım umarım. 

Mavikolataa

Derin düşüncelere sahip agır başlı yerinde gülen yerinde konuşan olgun hisler taşıyan birisi. Mesela profilinde bir resim vardı bir ara evinin salonunda kızının saçlarını tarıyordu aslında sadece saç taramak değildi o resime uzun uzun baktım aslında kızına güven veriyordu elleri kızının saçına dokundukça ona her zaman arkasında olma mesajı veriyordu ve resimler attı kızı ile birlikte kızındaki özgüven gözlerinden okunuyordu çünkü annesi ona hissettirdi bunu.

Çok güçlü bir kadın onunla çok şey başarabilirsiniz ama ona yanlış bir şey yaptıgınızda sizi siler. 

Benim gördüğümde hissettiğim Mavikolataa bu sevgiler. 

59 Cevaplar

0 oy
(9,647 puan) tarafından
Mavikolata hakkında söylediklerine katılıyorum..  güçlü ve zeki.. güzel tespit ;) bir gün benim içinde izlenimlerini bekliyorum ;)
tarafından
Tesekkur ederim :)) ❤❤❤
-Reklam-
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Vaoo ne güzel yazmışsın.... bana da bak hele yaav
tarafından
Falmı bu kız :D
,
(1,424 puan) tarafından
Fal olsa oda iyi olurdu:D
0 oy
tarafından
Benimde içimi ısıttı o resmi mavi bencede guclu biri :). 

beni de yorumla merak ettim ne hissettiriyorum sana :D
0 oy
(2,422 puan) tarafından
Ya ben ya bennnn  :D 
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Güzel kalbli ince ve iyi niyetli kalbinden öpüyorum ♡
tarafından
Teşekkür ederim canım güzel sözlerin için ❤️
0 oy
(25,178 puan) tarafından

Kız banada yapsana o kadar bekledik Cıx Cıx Cıx bak şimdi :D

0 oy
(1,372 puan) tarafından
Bence yarışmanın bir bölümü de seninle ilgili olss keşke. Her hafta 5 kişiyi yorumlasan ne güzel olur :)
tarafından
Teşekkürler canım laik gördüğün için
(1,372 puan) tarafından
Valla çok süper olur öyle bi bölüm olsa
0 oy
tarafından
Benideeee benideee serceciim:)
tarafından
Tamam kuzum tabiki yazacağım zaman zaman ama
tarafından
Güzel yazmışsın ama ya şaşırdım valla :)
0 oy
tarafından

Bugün Kralın Kreliçesi ile başlamak istiyorum 

Bu ismi daha önceleri gördüğümde bana hep ılımlı ve ikna özelliği yüksek bir hatun gibi geldi öyle hissettim. Bir karar verdim onu caydırmak zor gibi. Ama ondaki ikna yeteneği güçlü. Anaç bir yapıda olmasıda cabası bu kraliçe çocukları söz konusu oldugunda herşeyi erteleyebilir çocugunu örf adetlerimize kendi inançları dogrultusunda yetiştirmeye azmediyor sanki. Sahiplenici ve koruyucu tavrı ise insanı ona çekiyor Kraliçem iz çekici =) 

Sıcacık sözleri ile içimizi ısıtıyor ve ruhu inandığı şeylerde yükseliyor bunu herkese farkettirmede üstüne yok bu arada. Onu gördüğümde buralarda bizi sahiplenip koruyacak yeri geldiğinde iyiliğimiz için bize Dogru ları söyleyecek  bir hatun buralardan gitme buralar gitsin gerekirse Kraliçem ❤️☺️

tarafından
Kızlar hepinizi çok seviyorum dünürüm ve senam yeriniz her zaman ayrı bilirsiniz . Serçe cim seni de çok severim . Evet anlattıklarında haklisin söz konusu evlâdım olunca dünya bi yana evlâdım bi yana olur.
tarafından
Bende seni sevirem :D
tarafından
İvit serçe cim dieğr yorumları d alalım ruhun dinlendşyse :D mesela adı lazım değil baş harfi sena hahsjsjsj
tarafından
Tamam bir dahaki sensin söz şimdi eşim gelecek kuzum
tarafından
Timammmmmmm ❤️❤️❤️❤️
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Mavikolatamiz oyledir :)
tarafından
Hıhım bende öyle düşünüyorum
tarafından
❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ cansinz
0 oy
(3,022 puan) tarafından
Bende istiyommm
tarafından
Tamam kız yazıcam aklındakileri Bi yazayımda unutmadan :=)
0 oy
tarafından

Şükürler olsun...

Beyaz bir sayfanın kalem mürekkep değmemiş alanı. Yada kar yağdığında ayak basılmamış iz olmayan o yerler. Bir güvercin düşünün sürekli çırpınan ve düştükçe asla vazgeçmeyen. 
Hala dünyada iyi insanları oldugunu düşünüyor bu düşüncesi onu hep iyiliğe sevkediyor içinde durdurulamaz bir çocuk ve bu çocuk sevdikleriyle coşmak istiyor. Girdiği yerleri cennete çevirenler listesinde tabiki. Eşine hayat verirken ondan bir parça olan bebeği ise çok şanslı. 
Çünkü o bütün renklerini bebeğine aşılayacak gülmeyi ögretecek mesela insanlara aldırmadan bebeği dogdugunda (Allahın izni. İle) tattıgı annelik duygusu ile dahada başkalaşacak ve kendine çok şey katacak olan annelik vasfını ayyuka çıkaracak.
Aslın da onu üzenleri bile sevecek kadar büyük yürekli ama sevdiklerini üzenlere çokta merhamet edeceğini düşünemiyorum. 

Portakal ve nar bahçesine bakan penceresini açtıgında evren ona  çok güzel enerji gönderiyor ve o herzaman içinde olan ve anlam veremeyen onu herzaman harekete geçiren o sihirli inanç o bilinmez his ile mutlu olup mutlu ediyor 
Allah yüzüne onun kalbini yansıtmış aslında ona kalbinizi açabilirsiniz. 
Onu her gördüğümde iyiki burda dedirten birisi. 
Sevgi ile kal yavrunu sağlıcakla kucagına al Serçe uçtu :) 
tarafından
Güzel yüreğinden öpüyorum ♥️♥️♥️♥️
tarafından
Teşekkür ederim canım bende seni öpüyorum. ❤️
0 oy
tarafından

İkimelekannesi

Sevgi pıtırcığı coşkulu insan kalben aşmış bir insan  onunla herzaman gülebilirsiniz. Size teselli vermede üstüne yoktur ama kendi duyguları söz konusu olduğunda çok zayıf maalesef. Bu yönü insanların onu nereden nasıl acıtabileceği  konusunda ipucu veriyor ve bunun farkında değil.

Onun mevsimi Bahar. Baharda çok yükselir  ve olmazları çıkartır o dönemler 

Bünyesinde heyecan heves korku endişe zaman zamanda belirsizlik hatsafhada. 

Eğer bir yardıma ihtiyacınız olsa herkesten önce o koşar dostu iseniz. Ailesinde dikkat çekici bir enerjisi var ve nazara çok müsait aile yapısı var. 

Eşi ile ruh ikizi gibi. Evliliği çok rahat kaldıran bir yapısı var. Düşünce tarzı onu herzaman Dogru yönlendirsede yinede çok düşünmeden hareket etmez. 

Anneliği üzerine yakıştıran ve fazla fedakar bir anne olacak olan İkimelekannesi buranın en renkli ve vazgeçilmezi. 

Varlığı asla yok sayılamaz ve olmasa aranacak bir şahıs. 

Sevgilerimle minik kuş :) 

tarafından
Yaaa valla duygulandım canım benim yaaa❤️❤️❤️❤️
tarafından
Beni hemen tanimişsin canım valla
tarafından
Canım benim tabiki tanıcam azmı yazmıştık seninle :)
tarafından
Aynen öyle canım baya konuştuk seninle
tarafından
Evet kuzum benim
0 oy
tarafından

mavikolataa hakkında yazdıklarının her kelimesine katılıyorum kızının saçını tararken ki fotoğrafı bana da aynı şeyleri hissettirmisti analizlerin süper <3

tarafından
Teşekkür ederim canım
tarafından
ya Serce'mm benn de istiyorummm  hem de cokk ❣❣❣
tarafından
Evet seni çözdüm yazacağım merak etme canım
tarafından
valla mı tamam bekliyorum minik kuş =D❣
tarafından
Tamam kız :D
0 oy
(2,047 puan) tarafından
Serce'm bende isterim bende :)))) 
tarafından
Biraz takip etmem gerekiyor canım ikinci kez görüyorum seni bişey hissedemedim :D
0 oy
tarafından

Hani bana hani bana :ermm::ermm:

tarafından
Azıcık bekle kuzum takip edeyim yoksa ruhum çökecek :D
0 oy
(2,916 puan) tarafından

Kıskanıyoruummmmmmmmm :'(

tarafından
Tamam balım niyetiniz beni gebertmek mi :D
(2,916 puan) tarafından
Tabikide hayir kuzummm :D
0 oy
tarafından

Ben uyuyorum ruhum dinlensin kızlar öptüm sizi :D

0 oy
tarafından
Cok tatlısın :) ❤
tarafından
Sende çok tatlısın valla seviyorum seni ben güzel arkadaşım ❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Asel Ada (Nickini yazamadım kız)

Aslında huzurlu bir dünyası var. Bana evine baglı ne istediğini bilen ama bir yandan da uçuk hayalleri olan insanlarla çabuk samimi olmayan  hoşuna gitmeyen bişey oldugunda kendini sessizce geri çeken ve mesafesini kırmadan koyan bir insan. 
Eğer onun dilinden konuşursan seni anlar ve seninle anlaşabilir. Onun dili saran ve sevecen. 
Bu özellikleri onu kaliteli yapıyor. Ailesinde tam olmak istediği yerde yada dönemde olmayabilir. Ama çokta şikayet etmiyor akışına bırakmış bir şekilde yaşıyor. Elbette endişeleri tedirginlikleri var ama onların üstesinden gelecek bir gücüde var. Onunda hayatında bir dönüm noktası olmuş okumuştum. Bu ona çok iyi gelmekle beraber kendini daha iyi tanımış. 

Onu gördüğümde aklımda pencere önüne oturmuş dışarıyı seyreden bir profil geliyor öyle hissediyorum. 

Herşey gönlünce olsun hoşçakal ❤️

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 90 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 357 göst.
16 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
76 cevap 3,511 göst.

Kategoriler

1,468,011 soru