0 oy
72 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (147 puan) tarafından

Merhabalar arkadaşlarım hayırlı ramazanlar dilerim .. Oğlum bugün tam 27 aylık oldu önümüzdeki hafta Allah nasip ederse tuvalet eğitimine başlayacağım Akıllı köpek sesli klozetimiz var daha önce 1 2 kez denemeler yaptım ama hazır değildi şuan çisini kakasını söyluyor ve bezide pek istemiyor klozete çis yapması gerektigini biliyor ben yapinca sende klozetini al cis yap deyince oturuyor cis bitti deyip sifona basiyor. Sorum şu ki elimde alt açma örtüsü mevcut onlardan yatagina sersem uzerine de carsaf koysam rahat olurmu, birde oğluma renkli renkli boxerlar mı alayım yoksa külot mu alıştırma kulodu almayacagim cunku bez gibi kalin oldugundan altimda bez var hissine kapilip altina yapsin istemiyorum :) bolca sabr da isterim :))

1 cevap

0 oy
(11,226 puan) tarafından
Ben Alez aldım yatağına. Birde renkli baksir aldım arabalı toplu kepçeli dinolu falan :D 
(147 puan) tarafından
Bende lcw online da bayagı sepete ekledim en azından bir 10 tane alayım diyorum nasıl bir sürec olacagini bilmedigimden yedekli olsun istiyorum cok tatlilar kuru g*tlume nasil yakiscak :))))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 162 göst.
2 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde McLsKn16 (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 257 göst.
0 oy
4 cevap 269 göst.
0 oy
4 cevap 181 göst.
26 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Rarara (976 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,509 soru

24,112,149 cevap

333,029 kullanıcı

...