0 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,000 puan) tarafından
Oğlum 27 aylık 28 olacak az kaldı geceleri altına yapmıyor. Bez poposunu sürekli kızartıyor. 1 haftadır bez takmıyorum. Kakasını söylüyor daha doğrusu karnım ağrıyor diyo tuvalete götürüyorum yapıyor ama çişini söylemiyor ya :( ben götürmesem hiç çişim var demiyor. Bir kaç gün altına kaçırdı baya sonra r damla kaçırıp geliyordu çiş geliyo diye şimdi 2 gündür komple yapıyor çişini , çişim var mı diyorum yok diyor 1 dk bile geçmeden altına işiyor. Sanırım çişinin geldiğini fark edemiyor henüz. Devam etmeli miyim öğrenir mi acaba 

4 Cevaplar

0 oy
(839 puan) tarafından
Sakın altını bağlama yoksa bir daha bırakmak çok zor olur. 

Benim kızım da soylemiyordu başlarda ama ben anlıyorum kivraniyordu çişi gelince yerinde durmuyordu. Sürekli sor çişin var mi diye kendin tür götür ben o sekilde yaptım alıştı. Şimdi yine arada söylemiyor anlıyorum ama ben
(1,000 puan) tarafından
Kakasını anlıyorum ama çişini anlayamıyorum ya hiç belirti yok, hep soruyorum yok diyo kızıyor bi yerden sonra sürekli sorduğum için, ben götürüyorum ara ara. Zaten günde 1 ya da 2 kere altına kaçırıyor bez bağlamaktansa 2 pijamayı yıkarım diyorum bende
(839 puan) tarafından
Aynen yıka gitsin. Zamanla oda söyler ya başka çaresi kalmayacak çünkü biraz sabır gerekiyor gerçekten
(1,000 puan) tarafından
Yani büyüyüpte altı hala bezli olan kimse yok benimkide öğrenir diyorum :)
(839 puan) tarafından
Öğrenir tabi ya çok strese sokma kendini :)
(1,000 puan) tarafından
Teşekkür ederim :)
-Reklam-
0 oy
(156 puan) tarafından
Hemen söylemez canım sen takip et sallaninca filan hemen hadi tuvalete gidelim bak benim cisim geldi belki senin de gelmiştir filan de. Öyle öyle öğrenir canım gözün üstünde olsun devamli
(156 puan) tarafından
Ayrıca bence işin zor kısmını halletmiş geceyi ve büyük tuvaletini bağlama artık derim. 3 veya 4 aya tamamen oturur kışın rahat edersin
(1,000 puan) tarafından
Artık geri bağlamam heralde ya , zaten bezi vücudu kabul etmiyor doğduğundan beri kaç bez denedim poposu hep kızarıyor bazen yara oluyor zaten birazda bu sebepten çıkardım iyileşsin diye. Diyorum bak benim geldi gel seninde gelmiştir beraber yapalım diye ben seni beklerim sen yap benim yok diyor küçücük haliyle :D sık sık soruyorum bu seferde kızıyor ama başarıcaz inşallah ya geri dönmek istemiyorum
0 oy
(3,405 puan) tarafından

Yok desede gel yinede oturalım gelir belki de. Biraz sen desteklemiş olursun sonra alışır. Bi gece uyandı ağlıyor bende uyku sersemi düşünemedim noldu çişmi var diyorum. Götürsem yapmıcak yerlere yaptı hep meğerse gelmiş:D

(1,000 puan) tarafından
Soruyorum hep yok diyor, olsun gel bide ona soralım belki çişi vardır diyorum oturtuyorum bazen çok bazen az yapıyor. Çok sorduğum için kızıyor, bazen oyunu bırakmak istemiyor. İlk defa bu gece 1 kere söyledi ödül olarak gofret verdim yine söylersen şeker alabiliriz dedim bakalım belki işe yarar . Uyku sersemi uğraşmak da zor olmuştur ya :D
(3,405 puan) tarafından
Hmm bizde büyüğüne zor alıştık. Çişini 1 senedir arada yaptırıyordum lazımlığa. İnşallah kolay alışır canım. Geçmicek sandım bende ama 10 20 gün sürdü en fazla geldiğini anlaması.. Hiç sorma ya kayınvalidemdeydik birde gece yarısı halıyı sildim :) gece yatmadan biz çay içtikçe o da su içti fazla gelmiş :)
(1,000 puan) tarafından
İnşaAllah bakalım, teşekkür ederim :)
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Ben 21 aylıkken gece gündüz birden bıraktım takip ettim ne kadar sürede yapıyor diye o söylemeden ben götürüyordum şarkılar açıp dinledik falan bir hafta çok zorlandım ama sonra yavaş yavaş alıştı bizimki kakasindan çok korkuyordu zor oldu o yüzden bir ayda tam alıştı 
(1,000 puan) tarafından
Kaka yaparken acıyacak diye korktu bi kaç kere şimdi hala ilk tedirgin oluyor ama yapıyor. Zamanla öğrenir heralde , sabredicem

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 290 göst.
25 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Gamzefb (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 341 göst.
0 oy
1 cevap 75 göst.
2 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde McLsKn16 (147 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 164 göst.
2 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde McLsKn16 (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,786 soru

24,129,721 cevap

333,955 kullanıcı

...