Kızım 18 aylık doğdu doğalı aşırı iştahsiz bir bebek ek gidaya 6nci ayda başladık 1 2 ay iyidi taki 8nci ayda 3 tane diş çıkınca tamamen yemeden içilmeden kesildi. Aşırı ama aşırı seçici bir çocuk yemek konusunda. Kahvaltida peynir ve patates kizartmasi dışında bir şey yemez. Her Allahın öğünü 2 yemek kaşığı yedirirken 40 takla atmaktan yoruldum. Her yolu denedik disarda parka buzdolabı önünde dolap karıştırarak önünde ton oyuncaklarla bi kaşık onun elinde bi kaşık bizim elimizde şeklinde yok yok yinede yemiyor. Kan tahlili yapmıştık hafif d vitamini düşük çıkmıştı kan değeri 9.5 çıkmıştı. Artık tükendim Her gün Her gün aynısı. Tv ye karşı bir insan olarak sırf yemek yesin diye açmaya başladım. Birak kendisi yesin kirletsin bir ara onu da denedim yiyordu sonra öyle de bıraktı. Artık sabır seviyem tahammul seviyem sıfır. Birak aç kalsın o zaman da olmuyor bu sefer dakika başı beni darlıyor meme diye. Zaten bu ayı doldursun 19 aya girer girmez keseceğim artık. Böyle çocuklar ne zaman düzeliyor lütfen umut verin. Sabah sigara böreği yaptım resmen her çocuğun bayılarak yediği şeye burnumdan getirerek yedirebildim.