0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (4,684 puan) tarafından
Kızım 18 aylık doğdu doğalı aşırı iştahsiz bir bebek ek gidaya 6nci ayda başladık 1 2 ay iyidi taki 8nci ayda 3 tane diş çıkınca tamamen yemeden içilmeden kesildi. Aşırı ama aşırı seçici bir çocuk yemek konusunda. Kahvaltida peynir ve patates kizartmasi dışında bir şey yemez. Her Allahın öğünü 2 yemek kaşığı yedirirken 40 takla atmaktan yoruldum. Her yolu denedik disarda parka buzdolabı önünde dolap karıştırarak önünde ton oyuncaklarla bi kaşık onun elinde bi kaşık bizim elimizde şeklinde yok yok yinede yemiyor. Kan tahlili yapmıştık hafif d vitamini düşük çıkmıştı kan değeri 9.5 çıkmıştı. Artık tükendim Her gün Her gün aynısı. Tv ye karşı bir insan olarak sırf yemek yesin diye açmaya başladım. Birak kendisi yesin kirletsin bir ara onu da denedim yiyordu sonra öyle de bıraktı. Artık sabır seviyem tahammul seviyem sıfır. Birak aç kalsın o zaman da olmuyor bu sefer dakika başı beni darlıyor meme diye. Zaten bu ayı doldursun 19 aya girer girmez keseceğim artık. Böyle çocuklar ne zaman düzeliyor lütfen umut verin. Sabah sigara böreği yaptım resmen her çocuğun bayılarak yediği şeye burnumdan getirerek yedirebildim. 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ah sinirden agladığımı bilirim . Üç yaşında biraz daha düzeldi en azından bişeyler istiyo. Çizgifilmde izlettim  mecbur kaldım. Aç kalınca yemiyordu dediğin gibi meme diyordu diş dönemi berbat geçti. Sevdiği şeyleri yedir seçiyorlar bizide yaşlandiriyolar
(4,684 puan) tarafından
Ah ah hep sevdiği şeyleri veriyorum ki zaten haftada 2 3 kere patates kizartmasi da diğer günler ne vereceğim sigara böreği resmen kriz yapa yapa yedirdim zannedersim ispanak yediriyorum yok böreği bile zorla yiyor. Yemin ederim bazı çocuklar görüyorum kuru fasulyeyi bile iştahla yiyor benimkini görsen her şeye yüz çeviriyor tükendim artk bu huyunda niye benimki böyle :(
(4,684 puan) tarafından
Uykusuzluğa yorgunluğa her şeye alıştım da yok bu yemek yememesine direnmesine halen alışamadım.
tarafından
Yalnız değilsin kendini tüketme. Eşimin Bi akrabası var ilk çocuğu hep istahsiz mızmızmis cocuk 6 yaşında hala öyle herseyi yemiyor ama ikinci çocuk 18 aylık ne bulsa yiyor düşse bile öyle zırt bırt ağlamıyor. Benim kız olsa yarım saatte 10 kere aglardı dedim. Her çocuk farklı büyütene kadar cektiriyorlar. Dişlerin huysuzlugu geçince az da olsa yemeye başlıyorlar sabır
(4,684 puan) tarafından
Kizimin kardeşi olsun istiyorum aslında ama sırf bu da aynısı olur diye asla cesaret edemeyeceğim  galiba. Allah razı olsun artık sabretmekten başka çaremiz yok.
-Reklam-
0 oy
(109 puan) tarafından
Sabır canım sabır zamanla duayla düzelecektir inşallah çocuk bu karşına alıp konuşamazsin yedi yedi yemedi bırak 2yila kadar hakkı var diye biliyorum çocuğun annesinin üzerinde istemekte çok doğal herkesin imtihanı farklı Allah kolaylastirsin inşallah 
(4,684 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun canım
0 oy
tarafından
Biraz rahat bırak sen teklif et yerse yesin yemezese bırak zamanla yicek zorlama

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 388 göst.
0 oy
2 cevap 270 göst.
12 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 765 göst.
7 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Mervan (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 314 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hg99 (796 puan) tarafından soruldu