Eee kiz ben varim yaa
Benim yasim kucuk dini nikah yaptik kocisle ama bu aralik 15 te 18 e giriyorum vee hemen nikah dairesine esim benden heycanli sanki nikah tazeliycekmisiz gibi pasta filan yaptircaz cok heycanli bu arada 2 ci cocuguma 4 aylil hamileyim ben tabi nikahsiz iyi digil kimseye guven olmaz ama esim çook iyi bi insan hatta ben ondan olqunum resmen adam cocuk gibi
Bilmemki varmi oyle biri icimizde
Kimlikte yaşım olduğundan 3 yas küçük olduğu için nikah kiydiramadik babamla o sıra gorusmedigimiz için imzalayda olmadı . Ilk Doktora gittiğimde tabiki Karakolluk oldu maa aile annem abim eşim ben falan geceye kadar karakolda ifade verdik öyle büyük sıkıntı çıkmadı isteğimle düğünle evlendik falan diye ailemde aynı ifadeyi verince bişey olmadı . Elime bi kağıt verdiler onunla hastaneye gittim sıkıntı çıktığında onu gösterdim . Oğlum 1 yaşını geçtiğinde onunla birlikte kiydirdik nikahimizi
Benim tanık olduğum birisi var birinden hamile kaldı evlenmeden 18 yaşında kadının kızıda kendi üzerine alacakmış babası belli değil kimlikde baba adı geçmiycek kendi soyadını vermiş olacak
1,486,651 soru
24,303,876 cevap
344,227 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın