0 oy
1,166 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından
Resmi nikahi olmayıp ta doğum yapacak varmı aranızda yani hep okuyoruz ya evliliği sıkıntılı olup ayrılanlar son dk golü hamile olanlar yada yaşı küçük olduğu için olabilir haydi sohbete

13 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Aramızda nikahsız çocuk yapan birinşn  olduğunu düşünmüyorum 
tarafından
Vardır olabilir Bn görmedim tanımıyorum sadece yoksa bu şekilde binlerce insan vardır
(1,372 puan) tarafından
Ya canım zaten böyle bişey varsa bile burda bize anlatacaklarını sanmıyorum
tarafından
Orası öyle tabi söylemez
(411 puan) tarafından
Kizlar illaki vardir bu dediginiz , cevremde tanıdiklarimdan biri var , sevgilisinden cocugu var , biri var nisanliyken hamile kaldi apar topar nikah yaptilar. Bu tarz olaylar artik cok cok yayginlasti ne yazik ki... tabiki asla dogru bisey degil normallestirilmesi de dogru degil. Allah korusun hepimizin evlatlarını da , sonumuz hic iyiye gitmiyor...
(1,372 puan) tarafından
Çok doğru  söylüyorsun Badekuş
Allah ım evlatlarımızı şeytana uydurmasın
-Reklam-
+1 oy
(2,953 puan) tarafından

Eee kiz ben varim yaa :D 

Benim yasim kucuk dini nikah yaptik kocisle ama bu aralik 15 te 18 e giriyorum vee hemen nikah dairesine esim benden heycanli sanki nikah tazeliycekmisiz gibi pasta filan yaptircaz cok heycanli bu arada 2 ci cocuguma 4 aylil hamileyim ben tabi nikahsiz iyi digil kimseye guven olmaz ama esim çook iyi bi insan hatta ben ondan olqunum resmen adam cocuk gibi 

(1,372 puan) tarafından
Valla bilemiyorum oğlumu acile götürdüğümüzde kimliği unutmuşuz telefon numarası aldılar acilden giriş yspsrken donra kimliği getirip göstereceksiniz demişlerdi
(2,953 puan) tarafından
Haahaahh celiskili konusma mi cnm benim dedigim yasla alakasi yok hicbiseyin
(3,022 puan) tarafından
Bsnye cocugun kimligi mi yok?
(1,372 puan) tarafından
Çelişkili konuşmaktan ziyade canım kimliğe ne gerel var tarzı konuşman garip oldu
(2,953 puan) tarafından
Cnm ben koyde yasiyorum ve koyde bole seylere pek sehirdeki gibi ozen gostermiyo hastaneler vs.
Sanki celiskili konusmak nedemek anlamadim arkadas post acmis ben ona yorum yaptim hem tanimadigim insanlarla celiskili konusmak gibi bi huyum yok lutfen yanlis anlama ama evet ben 17 yasindayim bu arada esimle evlenirken yasimi buyutme olayi olmusdu 1. 2 yas ve o yuzden liseyi bitirdim
0 oy
(193 puan) tarafından
Ay çok şükür ewliyim iki de yawrusss öle olanlarında Allah yardımcısi olsn
(29 puan) tarafından
Evet cnm şükür malesefki herkesin hayatı güllük gülistanlık olmuyo rabbim yar ve yardımcısı olsun herkesin
0 oy
tarafından
Anlamadım ??? Öyle kim var aramizda meraknettim 
(29 puan) tarafından
Ne bileyim işte sordum olanda vardır belki
0 oy
(163,323 puan) tarafından

Bilmemki varmi oyle biri icimizde :angel:

0 oy
(1,372 puan) tarafından
Valla canım o durumlar çok sıkıntılı.Hastane kontrolleri fln 

Acildeyken bir gün 18 yalından küçük biri geldi gebe

Nikahımız var ailenin onayıyla oldu fln dedi yine polis çağırdılar 
(29 puan) tarafından
18 yaş altı olunca devlet hassas cnm hakli da çocuk sayiliyorlar
(1,372 puan) tarafından
Evet yaa karnı burnundaydı ikna edemedi yibe de polise bildircez fln dediler
0 oy
(439 puan) tarafından

Kimlikte yaşım olduğundan 3 yas küçük olduğu için nikah kiydiramadik  babamla o sıra gorusmedigimiz için imzalayda olmadı . 

Ilk Doktora gittiğimde tabiki Karakolluk oldu maa aile annem abim eşim ben falan geceye kadar karakolda ifade verdik öyle büyük sıkıntı çıkmadı isteğimle düğünle evlendik falan diye ailemde aynı ifadeyi verince bişey olmadı . Elime bi kağıt verdiler onunla hastaneye gittim sıkıntı çıktığında onu gösterdim . Oğlum 1 yaşını geçtiğinde onunla birlikte kiydirdik nikahimizi <3

0 oy
(10,041 puan) tarafından
Ikiside şart ikiside var Allah'a şükür 
0 oy
tarafından
Rabbim göstermesin yaaa zor bir durum yaa
0 oy
tarafından
Bende sunu merak ediyorum resmi.nikah olmadan baab soyadiji verbiliyor mu cocuga
tarafından
Zor bir durum bence ya birakip gitse adam cocuklarla ne yapacak
(2,483 puan) tarafından
Baya karisik onun durumuda
Cok pisman ama ve cok cabuk kanıyoda ona
tarafından
Allah yardimcisi olsun ne diyelim canim
(2,483 puan) tarafından
Amin canim insallah
(439 puan) tarafından
Evet veriliyor canım biz oğlumun kimliğini cikarmistik öyle baba adı da yazıyordu babasının soyadını da almıştı sıkıntı cekmedik
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Resmî nikahsız olur mu
0 oy
tarafından
Böyle bi soru sorduğunuza göre sizin yok sanırım nikahınız.. 

Bilemiyorum.  Bende 16 yaimda evlendim ama babam heryete başvurdu araştırdu aile onayı ile resmi nkah yapıldı 
(29 puan) tarafından
Herkes farklı farklı şeyler soruyo her soruyu yasiyormuyuz ne farklı kafan var yaşadığım için değil o gun farklı bi post okudum böyle bi soru geldi aklıma renk katmak istedim.Cok merak ediyorsan benim nikahim var canım 26 yaşındayım MRVNR
0 oy
tarafından

Benim tanık olduğum birisi var birinden hamile kaldı evlenmeden 18 yaşında kadının kızıda kendi üzerine alacakmış babası belli değil kimlikde baba adı geçmiycek kendi soyadını vermiş olacak  

İlgili sorular

0 oy
43 cevap 2,988 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 962 göst.
0 oy
14 cevap 578 göst.
0 oy
3 cevap 344 göst.
22 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Lishit (449 puan) tarafından soruldu

Kategoriler