0 oy
104 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,822 puan) tarafından
Bebek arabası alacağım nelere dikkat etmeliyim? Nasıl bir şey tercih etmeliyim? Marka önerisi? Bebeğim henüz 25 günlük. 

4 Cevaplar

+2 oy
(4,586 puan) tarafından

Durun ilk meshur tavsiyeyi ben vericem 

KESİNLİKLE TRAVEL ALMA 8-)

Kabin boy alabilirsin ben ondan kullanıyorum çok rahat marka olarakta joie onerebilirim

(1,822 puan) tarafından
Teşekkürler ♥️
(4,586 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hafif olsun az yer kaplasın tam yatar olsun. Kabin tipi olanlarda gözüm kaldı ama baston olana gücüm yetti :) yine de memnundum. E bebeğin en ucuz olan yatma yeri kademeli olan baston bebek arabasını aldım güzel bence 
(1,822 puan) tarafından
Aa fiyatlarina baktım da harbi pahalı kabin boy
tarafından
Şu anki fiyatları bilmiyorum ben alalı 1 buçuk sene oluyo nerdeyse. O zaman da el yakıyordu :) e bebeğe bi bak ben memnundum ta ki arabayı köyde inatla tarlada sürüp kırana kadar asdfsdf :D
tarafından
Şimdi uygulamasına baktım benimki tükendi görünüyor ama joie olanlar da baya iyi onlara bak
0 oy
(580 puan) tarafından
Hamilton bebek arabası kabin tipi çok güzel geçen sene 1800 e almıştım ama fiyatlar uçmuş
0 oy
tarafından
Pierre Cardin travel sistem Bebek arabasini almıştım. Çok kaliteli. Puseti çok işimize yaradı. Hem arabada oto koltuğu olarak kullandık. Hem hastaneye vs giderken elimizde taşidik. Hemde bebeğin ilk yeni doğduğu ilk 3 ay için çok konforlu .

Amma velakin baya kaba bir araba. Çok havalı çok güzel ama mesela kızım şuan 2 yaşinda pusetli yerini kaldırdık. Büyük kısmı kullanıyoruz ama oturmak istemiyor. Baston araba almıştım geçen sene ona severek oturuyor

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 238 göst.
9 Ağustos 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Pelin1 (684 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
30 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Senaa123 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 192 göst.
29 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Yenianne_tugce (1,756 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 190 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Venedik42 (973 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,337 soru

24,043,171 cevap

329,245 kullanıcı

...