0 oy
548 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

iki halım var sadece biri 4 biri 6 metre kare ikisini de nasıl sersem olmuyor illa bi yeri açıkta kalıyor sabır ver allahım kaldım mi böyle kararsız burayı sersem koca antre boşta kalıyor kızlar ben ne yapayım şimdi 

image

5 Cevaplar

0 oy
(2,483 puan) tarafından
Azcik bosluk kalsin canim nolucak kj
tarafından
akşamları yatak açarken bu koltuğu diğeriyle yanyana koyup yatıyoruz canım hali toplanıyor altında her defasında:((
-Reklam-
0 oy
(1,172 puan) tarafından
6 metre kareyi ser canım ortaya kenarlar açıkta kalsin
tarafından
olur mu öyle canım sobanın. önünde sıkıntı çıkmasın parkelere bişey sıçrar diye korkuyorum bide antre açıkta kalıyor çok boş oluyor ama
0 oy
tarafından
Benimde yatak odam o kadar küçük ki halı serecek yer kalmadı halisiz kullanıyoruz resmen :) 
tarafından
evim sobalı kuzum çocuk da durmuyor geziyor hep uzun olarak sersem yanlar hep boş kalıyor yan sersem bu sefer de uzun geliyor çözemedim hiç ya
tarafından
Esyalrin yerini değiştirerek dene bide istersen belki yer değişikliği iyi gelir
tarafından
iki koltuk var mecbur bu tarafta durması lazım akşamları ikisini bir koyuyoruz uyurken soba karşıda anca halıyı değişebilirim ona da çözüm bulamadım yolluk olsa iyi olcak ama
0 oy
tarafından
Çok ucuz halılar var ortaya küçük bir şey alsan 
tarafından
a101 de gördüm 100 tl valla istedim ama eşim erteliyor hep :(( iki tane tek halim var antreyi gor bide mutfakla bir kocaman uzun buz hane gibi yerler boş
tarafından
Eve yeni mi tasindin halılar mi uymadi
tarafından
yok kuzum ben 6yildir bu evdeyim ama son 2sene ya bi bu 3.kisim olacak yeni ayirdik aslında her seferinde kaynanamin bi halisini koyuyordum ama aldı daha vermedi
0 oy
tarafından
İmkanın varsa ucuz yolluklar oluyor canım alsan 
tarafından
imkân var ama alan yok :(( kayinbabam evinin halılarını yeniledi hep bende eskilerini istedim kaynanamdan hepsini de değil yani bi iki ver dedim çocuk küçük pesimde geziyor yerler soğuk diye veremem ben iki tane seriyorum degisiyorum dedi vermedi kız halılarını koyacak yeri bile yok okadr cok yani

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 215 göst.
22 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ela94 (1,005 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 225 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde Kizmaaskim (320 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 770 göst.
7 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Rarara (1,149 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 180 göst.