0 oy
222 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,368 puan) tarafından
Kızlar oglum 11 aylık oldu ben halen daha kilo atamiyorum diyetler yaramıyor siz nasıl verdiniz. Bu arada 79 la doğum yapti 55 le hamile kaldım. Şuan 60 kiloyum, Bi ara vermiştim o 5 kiloyu ama işte tekrar homini gırtlak su içsem yarar bana. Bide bana Bi korse önerin ya evdekiler Bi ise yaramıyor resimli olursa çok sevinirm. Merhaba sezeryan göbeği ve basen var benim 

4 Cevaplar

0 oy
(2,300 puan) tarafından
Bnde aynı durum var ama bebeğim daha 3 aylık şuan onun beslenmesi için birşey yapmıyorum 
(1,368 puan) tarafından
Kız benim sütüm 3,5 aylık kesildi çünkü çene kuvveti yoktu emmedi hep sagarak verdim
-Reklam-
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Bende 58 ile hamile kaldim, 73 le doguma girdim, dogumdan 2-3 ay sonra 56 ya kadar dustum. 4.ayda tekrar kilo almaya basladim cok istahim acildi, 63 e kadar ciktim. 3 haftadir dikkat ediyorum 1.5 kilo vermisim. Aksamlari az ve hafif yemeye calisiyorum, abur cubur tatli vs yok. Sadece haftada 1 kez yiyorum tatli. Gunde 1 saatte yuruyurus. Aksamlari yemekten sonra cay ile 1 tane ,hurma,gun kurusu,incir falan yiyorum. Biliyorum az kilo vermisim ama emziriyorum ve cok acikiyorum, bi de ani diyet vs yapmak istemiyorum. Bu kiloyi biden almadigima gore birden de veremeyecegim. Suan 61.5 oldum. İlk hedefim 58. Disardan yedigim zamanda ,corba ,lahmacun ya da ev yemekleri yapan bi yerden salata siparis veriyorum. Bi de mesela hafta sonu kahvaltisinda cok yedim dikkat etmedim, aksamina sadeece ton balikli salata yedim. Kahvaltida guzel yemezsem mutsuz oluyorum yine haftici dikkat ediyorum da haftasonu kahvaltida yiyorum. Boyle iste :D
(1,368 puan) tarafından
Kuzum sen emziriyorsun dikkat et önceliğin yavrum sutun kesilmeden devam, iste benim yürüyüş şansım yok yavrumla gurbet elde tak başımayım. Bi ara diyet Yaptım çok sıkı verdim 5 kilo ama işte Bi zman sonra insan yapamıyor yazda geldi kilolar kaldı ya
(6,541 puan) tarafından
Canim emziriyorum da kucuk degil ki 17 aylik olcak :) benim kendi istahim emzirmek bahane :D ama eskiye oranla cok acikiyorum,sabah falan ac uyaniyorum.
Bende gurbette tek basimayim kimse yok, bebegimi arabaya koyup bi saat yuruyorum, tabi biz İzmir deyiz hava guzel yani. Hem iyi de oluyo vakit geciyo bebege degisiklik oluyo. Bi arada leslie yapiyodum ama biraktim. Benim bebegim cok az uyuyo leslie yapinca hic biseye vakit kalmiyo. En azindan leslie yapmani oneririm bebegin uyuyunca, bizim ki bi ara aksam 8 de yatardi bende yarim saat yapardim banada iyi gelirdi. Ama ben tembelim ya :D ye ic yat. Off neyse yaz geliyo ,dugun var, kiyafetlerim olmuyo kilo vermem lazim :(
(1,368 puan) tarafından
A A izmidin neresi bende izmirdeyim
(1,368 puan) tarafından
Leslie e üşenen bir ben miyim uyuyunca işlere koşuyorum bulaşık çamaşır ama dediğin gibi bebek arabasında dursa bende çıkarım yürüyüşe ama çok huysuz durmuyor
(6,541 puan) tarafından
Aynen bende uyuyunca anca is yemek ya da dinleniyorum, bi sure yaptim ama iste bana vakit kalmadi bi de cok yorgun oldum. Benimki de eline bisey verince duruyo iste, arada da cikarip yurutuyoruz gunler oyle geciyo.
Guzelbahcedeyim canim, sen neredesin
(1,368 puan) tarafından
Uzağız ya menderesteyim bende kuzucum
(6,541 puan) tarafından
Hic bilmiyorum da canim, ama biz her yere uzagiz :D
(1,368 puan) tarafından
Bizde uzağız malesef ki
(1,368 puan) tarafından
Havaalani na yakınım ben Bi dolmuş
(6,541 puan) tarafından
Anladim canim
0 oy
(461 puan) tarafından
Aynı sorun bende de var benim bebeğimde 6 aylık napcaz bu kiloları basen artı göbek .. aynaya bakmak bile glemiyor içimdennnnn
(1,368 puan) tarafından
Al bende de o kadar millet 10 tane doğurur fizik on numara biz 1 tanede yıkıldık
(461 puan) tarafından
Sormaas yaas millete bakıyorum 2 çocuklu ya da tek olsun farketmez bacaklar ip ince bel bir karıs yaaaa hiç mi emzirmediniz mübarekler nen kendime bakıyorum lokum olmusum yumuş yumuş hahaaa : D
(1,368 puan) tarafından
Ay vermemiz lazım toparlanmam iz lazım artık
(461 puan) tarafından
Aynen canım ( bunu yazarken kısır yiyorum su an) :D
(1,368 puan) tarafından
Bu gidişle veremeyiz gibi
0 oy
(682 puan) tarafından
Boyun kaç peki
(1,368 puan) tarafından
160 boyum

İlgili bir soru bulunamadı