0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (886 puan) tarafından
Kızlar yeni işe girdim bu ay tam maaş alıcaktum ama 300tl eksik yattı bende patrona sordum oda birseysel emeklilik için dedi biliyorum ama ne e devlette nede başka bir yerde kayıt yok eski kayıt var kullandığın hangi bankaysa gir mobil bankacılığa ordab yaz çıkar dedi ama yok nasıl bulucam ya bankayı aradım yok kayıt diyor kafayı yicem 

3 Cevaplar

0 oy
(4,285 puan) tarafından
Diğer ay düşer belki sisteme
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hangi bankadan maaş alıyorsun.

Bu arada kafayı yiyecek ne var bunda dur bı sakin ol
(886 puan) tarafından
Akbank ona soruyorum var diyor bankayı arıyorum yok diyor
tarafından
İlk maasinya belki o sebeble sisteme düşmemiştir ama sen yine bankaya güven. Birde e devlettede çıkması lazimdi aslında. Ben e devlet üzerinden bakıyordum .
Sen yarim akbanki bı arasana
(886 puan) tarafından
Aradım bugün ama yok kayıt dedi e devlette de çıkmadı
tarafından
Ama bireysel emeklilik otomatik oluyor işe girdiğinde. Olmaması imkansız. Eeger adam sigortani yatiriyorsa tabi
(886 puan) tarafından
Yatırıyor
0 oy
(174 puan) tarafından
Maaşını hangi bankadan alıyorsun o bankanın anlaşmalı oldugu sigorta şirketi var orası kesiyor. Maaşını hesaptan çektiysen hesap özetini bak mutlaka -300.0 tl bes ödeme siye bişey yazması lazım yazmıyorsa 1 ay bekle sonra bankayı yine ara sana sigorta şirketi adını desin genellikle alıanz dır orayı ararsın iptal edince paran eksiksiz heri gelir
(886 puan) tarafından
Zaten önceden yine olmuştu yani biliyorum bireysel nasıl bir şey ama yani bankanın kesip de devlette gözükmemesi biraz tuhaf yani sigorta falan da ödeniyor yani bankayı da aradım banka yok diyor adam var diyor

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 164 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,713 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,797 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 306 göst.
22 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melis33 (553 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 130 göst.