0 oy
390 göst.
Diğer kategorisinde (11,254 puan) tarafından
Kizlar şimdiden kusura bakmayın ya belki dua ile kurtulurum derdim ise şu ya şimdi ben 8 ay önce doğum yaptım be 1 1 buçuk aydır yaşıyorum bunu şimdi söyle söyleyeyim hani gusül almak için gerekli şartlar var Tamam her banyoda gusül alınabilir ama artık yoruluyorum sürekli yapmaktan ya tv de bisey görsem mesela yanlışlıkla ya rahat edemiyorum o gusül almadan ne çocuğu emzirebiliyorum ne namaz ne yemek artık sıkıldım bu durumdan yani rahat edemiyorum tahrik olmuyorum ama ben öyle sanıyorum bir aydır böyleyim ya okuyorum aklıma getirmiyorum ama olmuyor ya banyo yapmadan olmuyor günde iki üç kez artık gusül alıyorum tamam kötü bisey değil tabiki ama rahat edemiyorum o anda gusül almadan vee artık çok yordu beni ya kızlar dünya dua üstünedir ne olursunuz dua edin bana belki anlatamamışımdır anlayanınız var dır ya artık dışarıya çıkacam mesela gusül.almadan çıkamıyorum için.daraliyor vs gibi kızlar dua edin banada uzun oldu hakkınızı helal edin ama başka kimseye anlatamıyorum şimdiden allah razı olsun 

7 Cevaplar

0 oy
(3,455 puan) tarafından
Çok ilginç bi durum valla üzüldüm haline ama acaba nazar mı aldın seni bir hoca okusa canim
(11,254 puan) tarafından
Ya canım yeni gördüm kusura bakma cevap veremedim oladabilir bilmiyorum hiç
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım bunlar şeytanın vesvesesi. Allah'a sığın. Gusul alıası gereken durumda al abdestini. 
(11,254 puan) tarafından
Evet öyle yapıyorum ama günde iki üç kez yapıyorum bu bir aydır var
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun insallah
(11,254 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin ınşaallah
0 oy
tarafından
canim bu anlattıgn şey de şeytanınnoyunlarindan biri ve insanı yavaş yavaş dinden sogutuyor yorgunluk veriyor bi çeşit vesvesedir bu vesvese balon gibidir ehemmiyet verdikce siser siser ve en sonunda patlar bunun zararı sana olur fazla ehemmiyet vermeyeceksin üstünde durmayacaksin
(11,254 puan) tarafından
Ya durmamaya çok özen gosteriyorum ama yok namazım bile.gidecek şükür öyle kaçırmıyorum ama
tarafından
bak şeytanın vesveseleleriyle seni yenmesine izin verme bu yaptığın takıntı olmuş bundan kurtulmalisin mehmet paksunun bi kitabi vardı vvesvese üzerine netten bi araştır bunu
(11,254 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim allah razı olsun
tarafından
cumlemizden canım
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Dualarım seninle inşallah biran önce düzelir bu durum canım Allah yardımcın olsun inşallah amin
(11,254 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin ınşaallah
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Şeytanın vesvesesi bunlar canım bol dua et geçer inşallah 
(11,254 puan) tarafından
Inşaallah çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Şeytan uğrasiyo senle canım ya 
(11,254 puan) tarafından
Ya dua edin nolur sıkıldım artık ya önce yoktu bir aydır mahvetti beni