Kizlar şimdiden kusura bakmayın ya belki dua ile kurtulurum derdim ise şu ya şimdi ben 8 ay önce doğum yaptım be 1 1 buçuk aydır yaşıyorum bunu şimdi söyle söyleyeyim hani gusül almak için gerekli şartlar var Tamam her banyoda gusül alınabilir ama artık yoruluyorum sürekli yapmaktan ya tv de bisey görsem mesela yanlışlıkla ya rahat edemiyorum o gusül almadan ne çocuğu emzirebiliyorum ne namaz ne yemek artık sıkıldım bu durumdan yani rahat edemiyorum tahrik olmuyorum ama ben öyle sanıyorum bir aydır böyleyim ya okuyorum aklıma getirmiyorum ama olmuyor ya banyo yapmadan olmuyor günde iki üç kez artık gusül alıyorum tamam kötü bisey değil tabiki ama rahat edemiyorum o anda gusül almadan vee artık çok yordu beni ya kızlar dünya dua üstünedir ne olursunuz dua edin bana belki anlatamamışımdır anlayanınız var dır ya artık dışarıya çıkacam mesela gusül.almadan çıkamıyorum için.daraliyor vs gibi kızlar dua edin banada uzun oldu hakkınızı helal edin ama başka kimseye anlatamıyorum şimdiden allah razı olsun