0 oy
184 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
tarafından kapalı
Benim oğlum 6 ayını bitirip 7aylık oldu sadece bir kaç kere döndü kendi kendine ama artık dönmüyor sadece sırt üstü ve yan yatıyor emeklemiyor normal mi sizce çok endişe ediyorum cevap verin lütfen ilk çocuğum bide
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

0 oy
(420 puan) tarafından

Dönüp dönmemesini bilemiyorum ama emeklemesi için acele etme. Benimki yaşına girmeye yakın emekledi :D

Sürünüyordu yerde 

-Reklam-
0 oy
(867 puan) tarafından
Benimki 7 aylık daha emeklemiyor ama az az dönüyor ters ters gidiyor ilk oğlum hemen emeklemeşti çocuktan çocuğa değişiyor bu durum bence
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Dönnesi için bir şey diyemicem şimdi. 

Yapabiliyor demek ki üşengeç mi acaba 

Bizimki erkennn döndü çok hareketli olduğu için ama geç emekledi mesela 9 bucuk aylıktı 
0 oy
(3,192 puan) tarafından
Oturuyor mu desteksiz veya destekli 
0 oy
(106 puan) tarafından
Dönmesi için siz destekleyin sürekli ama emeklememesi normal bazı bebekler hiç emeklemez bir anda kalkıp yürür 
0 oy
tarafından
Benim oğlum da öyleydi 4 aylıkken dönmeye başladı 10 15 gün döndü yüz üstü yatmayı sevmediği için sonra bıraktı ben isim oluyo diye yere çok bırakmadım gözümün önünde tuttum mama sandalyesinde oturdu hep o yüzden de alışmadi şuan 10 aylık 10 15 gündür yerde oturuyo oyuncaklarıyla oynuyo sonra emeklemeye calisiyo yüz üstü yatiyo sırt üstü donuyo yuvarlaniyo hala emeklemiyo anam büyük ihtimal yüz üstü yatmayı srvmiyo o yüzden donmuyo ve emeklemiyo desteksiz oturuyo mu 
(1 puan) tarafından
Hayır oturmuyor malesef
tarafından
Yani 7 8 aya kadar desteksiz oturmazsa o zaman sorun oluyo canım sen biraz yerde vakit geçir bebeğine etrafına yastık falan koy destekli otursun önüne oyuncak falan koy sen yüz üstü bırak ağlasın agliyosa yapcak bişey yok bi kaç ay bak baktın ilerleme yok doktora git canım niye desteksiz oturamiyo

İlgili sorular

+1 oy
11 cevap 332 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde damlaaktas4682 (1,033 puan) tarafından soruldu
+1 oy
11 cevap 842 göst.
1 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 81 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mry baby (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 159 göst.

Kategoriler

1,468,344 soru

24,056,829 cevap

329,949 kullanıcı

...