Hastaneye bı kadın geldi marastan geldi bebegide varmış hastaymış burda ev açmışlar kızlar çocuğu hastalandı benim çocuğumda hasta aynı yatigimiz odaya yatış verdiler hepsire gelip sordu ihtiyacınız ne var dedi neyiniz eşlik dedi liste yaptılar diyor ben molfiksen kullanmam bez alın diyor Aptamil alın mama alın başka mama kulanmam bana bu ıslak mendileden alın kıyafet getirin diyor bebeğimin kıyafeti yok diyor camasir makinası bozuk diyor elbise yikamiyor diyor hepsireye sonradan diyor bana ev dayalı döşeli herşey var kaldımiz evde en son hemşire gidince telefon acıyor yengesine makina çıkan elbiseleri getirmeyin lazım değil burda alacaklar diyor ben bakınca çekindi neyse bende geçen bı kazak almıştım daha psotinde eşime telefon açtım aldığım kazaya getir getirdi ona verdim tesekur eti babasına diyor sen hastaneye gelme ilaçları aldiridm seni görseler almazlar diyor bende dedim alakası yok ya gelsin dedim durumunuz yok deprem zedesinizn yani anliyacaniz çözemedim ben bunu
Bende deprem zedeyim tam o depremin ortasından çıktım k.maras Afşin den başka şehirdeyim şimdi kızım var 8aylik ben çok almıyorum bile etrafımdaki tanıdık ilk önce kızıma alıyor ben alırsam iki üç parça alıyorum geçen biri kaynanamı aradı baya yardım fln yapılacaktı o depremde evim yıkıldı bütün malzemelerim içinde ağlamadım ama o telefon sürekli yardım için aradılar ya ilk defa ağladım rabbim kimseyi o duruma düşürmesin bn baştan beri şükür ediyorum ki o saatte o evde kimse yoktu
1,486,316 soru
24,299,584 cevap
343,974 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın