4 yıl önce apandisit ameliyatı oldum. Çok ani gelisti. Ameliyathanede titriyordum soğuktan ve ayetel kursi okuyordum. O kadar çok doktor vardı ki belki 15 20 kişi vardı herkes neşeli neşeli işini yapıyordu. Anestezist benim dua okuduğumu anladı. Duanı bitir de uyutalim seni dedi. Sonra Amin dedim. Kolumdaki damar yolundan beyaz bir sıvı verdi. 10 a kadar say dedi. En son 3 dediğimi hatırlıyorum yogun bakımda gözlerimi açtım. Çok usudugumu ve beni anneme götürün diye sayikladigimi hatırlıyorum. Oradaki hemşire biraz burda kalman lazım dedi. Çok üşüyorum beni anneme götürün merak etmiştir falan dedim. Sonra odama alındım. Sonra bilincim yerine geldi zaten sadece uykulu ve mayisiktim hiç saçmalamadim oyle geçti yani gayet rahattı
Doktor uyutmuyor. Anestezi ekibi var onlar hazırlıyor seni. Ben normal doğum yaptım. Hemen ardından da kan kaybından ameliyata alındım. Acil olduğu için herkes çok hızlıydı. Ben de baygınlık geçirdikten sonra koştur koştur gidince aklıma direkt diziler filmler gelmişti o anda. Neyse beni ameliyat masasına aldılar. Bana narkozu verecek amca kızım seni uyutacağım birazdan, ismini söylediğimde de uyanacaksın dedi. Ben de ama benim alerjim var diyorum hala. Sonra hooop burnuma havayı dayadı. Alerjiyi düşündüğüm için gözüm şeşbeş gittim. Bir uyandım. Yine şeşbeş vaziyetteyim uyandırırken de ismini söylüyorlar uyanıyorsun öyle. Uyandıktan sonra narkozun etkisiyle ne yaptıysam hatırlıyorum. Benimki biraz ilginçama hastanede herkes merak edip bekleme odasına tanışmak için benimle konuşmak için geliyordu. Trajikomik bir anı oldu
1,486,706 soru
24,304,819 cevap
344,324 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın