Uyuyorsun birden anlamiyorsun konusurken uykuya dalarsin ya oyle sonrada kendi kendine uykudan uyaniyorsun uyandirmiyo kimse yani
Sezeryani genel anestezi oldum. Maskenin yüzüme dogru gelişini hatırlıyorum gerisi yok
Bir anda uyuyorsun onu hissetmiyorsun bile ama uyandığında sanki daha uyumamışsın gibi ya da henüz operasyon geçirmemişsin gibi önceki anda kalıyorsun bende öyle olmuştu. Ama ben ameliyat olmaktansa narkoz almaktan daha çok korkuyorum çünkü ben mahvoluyorum ya. Atamıyorum derin bi sırt ağrısı ve sürekli sayıklıyorum canım yanıyor yardım edin diye.
Hayatımda uyuduğum en güzel uykuydu. Gebeliğim çok zor geçmişti geceleri ağrım olur uyuyamazdim. Sezeryanda uyuyunca çok iyi gelmişti .dinlenmisim biraz
Valla ben kontorle gittim 26 günüm vardı erken başladı benimki çok farklıydı ya normal yapalm dedi kontrol sırasında aşırı kastım sezeryan yapalım bu şekilde normal yapazsn dedi yukarı çıkarttılar bir sürü kişi vardı sonrasını hatırlamıyorum 45 dk felan sürmüş galiba uyandım inanın değişik bir şeydi derin bir uyku gibi uyandırdılar ses duyuyorm felan sonra ilk sorum bebek hangi renk olmuştu
1,486,639 soru
24,303,700 cevap
344,214 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın