0 oy
357 göst.
Diğer kategorisinde (6 puan) tarafından

Arkadaşlar ben telefonla konuşurken görüntülü konuşurken kalbim hızlı hızlı çarpıyor çok heyecanlanıyorum . Kalabalık ortama girincede öyle bir ara psikiyatriye gitmiştim ilaç verdiren eşime sosyal anksiyetem olduğunu beni yargılayacağını düşündüğüm için söyleyemedim stresten dolayı kullandığımı söyledim  ama eşim sürekli kullanma ilaçları diyip durdu. Böyle söyleyince mecbur bıraktım kurtulmak istiyorum bu hastalıktan ne yapmam gerekiyor bana lütfen yardımcı olun :(

3 Cevaplar

0 oy
(3,452 puan) tarafından
Eşiniz neden sizi yargılasın ki, hayat arkadaşınız. Durumu açıklayın bence. Anksiyete buradan tavsiye alınarak çözülecek bir durum değil. Psikolog ya da psikiyatri terapisi ile üstesinden gelebilirsiniz 
(6 puan) tarafından
Yani bilmiyorum sanki hastalığımı söylersem ne bileyim topluluk içinde bana hastalığımı bildiği için napıyorum diye bakacakmış gibi geliyor . Düşünün dikkat eksikliği ve stres için gittim dedim ona rağmen senin birşeyin yok dedi her psikiyatri randevusundan geldiğimde kavga çıkardı.:(
(3,452 puan) tarafından
Evlilik hastalıkta sağlıkta bir yola çıkmak bana göre. Eşinize bunu anlatın, bir ömür saklayamazsınız
(6 puan) tarafından
Ya yine kullanma derse kavga çıkartırsa peki?:(
(3,452 puan) tarafından
Şöyle düşünün kalp hastası olsaydınız ilaç kullanmak için eşinizden izin mi isteyecektiniz
(6 puan) tarafından
Haklısın işe başlayınca kesinlikle gidicem sağol o ne derse desin nasıl yargılarsa yargılasın.
-Reklam-
0 oy
(23,433 puan) tarafından
Aynısı annemde de var. Yıllardır Kacar insanlardan. Üzerine gitmeden asman mümkün değil. Önce ufak gruplarla başla. Birniki kişiyle sık sık görüş. Düzenli günler olabilir Mesela. Ama düzenli yap. Sonra alıştıkça kişi sayisini artirabilirsin. Bı de ilaçları kullandığın süre zarfında başla. Onlar rahatlatıyor gerçekten. Annem ne ilaç aldı ne beni dinledi. Geldi 54 yaşına yıllardır eve yıkıldı kaldı. Ne bir veli toplantimiza geldi. Ne başka bir etkinliğimize. Yani bunu hafife alma ve ufak adimlarla üzerine git. Bu alışabileceğin bişey.  Bu benim tavsiyem. Ama asıl bir uzman sana en sağlıklı yolu gösterir. 
(6 puan) tarafından
Haklısın işe başlıyayım gidicem bakalım inşallah :(
(6 puan) tarafından
Tavsiyelerin için gerçekten sağol uygulucam hepsini.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 333 göst.
31 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevah (1,891 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 285 göst.
0 oy
7 cevap 306 göst.
20 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Melek Batur (66 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 92 göst.
11 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Miniklerin annesi (1,071 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,648 soru

24,172,298 cevap

335,909 kullanıcı

...