İyi geceler herkese bir aydır çarpıntı yaşıyorum ruhum ağzıma kadar gelip geri gidiyor sanki elim ayağım titriyor anlık bir dakika en fazla iki dakika falan sürüyor sonra bırakıyor kalbim sanki ağzımdan fırlayıp çıkacak gibi hissediyorum evde iki bebekle tek yaşıyorum eşim dışarda çalışıyor kafayı artık yemek üzereyim ölüp gidecegimden korkuyorum bu evde aniden anksiyete dedi doktor ilaç kullanmıyorum ama bir aydır çok kötüyüm benim gibi olan var mı
Acilen klinik destek almanız gerekiyor
Dayanamıyorum artık önceden yine sorun yoktu şimdi uykudan uyandıran bir çarpıntı oluyor
Desteksiz atlatmanız mümkün değil destek şart
Seninki panik atak canım, ben yoğun anksiyete yasadım çok kötü hala devam ediyor anksiyete daha beter, bişey olmıcak bunu bil bunu kabullenmeye calıs daha sonra azalıcaktır balkona yada dısarı cık derin nefes al
Neden kullanıyorsunuz onun içinde ilaç var damla hatta piskiatrist bana öyle demişti
Kalpler ancak Allahi anmakla huzur bulur benzer durumlar yasadim elhamdululilah 1 yildir namazlarimi kilmamla birlikte hepsi gecti gitti ama pskolojik destekte alabilirsiniz tabiki
1,475,657 soru
24,157,861 cevap
335,191 kullanıcı