0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bosandigimda oğlum 3 aylıktı şuan 23 aylık yuvamı kaynanam yıktı marasta yaşıyorduk deprem oldu o gecede kaynanam yalvararak ağlıyordu kızım ben yanlış yaptım sen yapma nolur evine gel yuvani kurtar hicbiseyine karismicem özür dilerim diyordu hiçte konuşmadım bosandigimdan berli deprem olunca ölüm akıllarına düştü eski eşimde sürekli abimi ararmis çocuk nasıl falan diye 1 defa bile görmeye gelmedi deprem olunca düşmanlığa gerek yok artık falan diyormuş lütfen ruyami yorumlar misiniz

3 Cevaplar

+1 oy
(5,397 puan) tarafından
Rüyalar içinde ki bastırılmış duyguları yansıtır,eşin de belli ki  annesine uymuş boşanmış sizi önemsememis tamam küsler barışır vs ama aynı hatayı tekrar yapma öyle bir niyetin varsa tabi. Çünkü resmiyette boşanmaya razı olmuş bir eşin var
tarafından
Seve seve boşandık annesi sayesinde
(5,397 puan) tarafından
O zaman bosver gerçekte de ağlarsa boşver, onların arasına geri dönme
tarafından
Birken kurtuldum
-Reklam-
+1 oy
(6,076 puan) tarafından
Çocuğunu merak ediyor görmek istiyorsa engel olma tabiki. Babalığını bari bu saatten sonra yapsın ama sen boşandıysan geri dönme boşver 
tarafından
Kimse görmek istemedi o taraftan evimizi biliyorlar istese gelebilirler
0 oy
(150 puan) tarafından
Canım sen şu anda nerdesin peki ailenle mi birliktesin çocuğun iyi mi bari 
tarafından
Ailemle birlikteyim cocugum cok iyi şükür babası yok ama babalık görevi yapan 2 dayısı var
(150 puan) tarafından
Siz bir evde kaç kardeşsiniz
tarafından
Abim kardeşim annem babam oglum ben
(150 puan) tarafından
Ya yaşadığınız hayat benim teyzemin kızının hayatı aynısı inanın sadece kardeş farkınız var onun dışında şehir olarak bile aynısınız onunda eşi vefat etti kahramanmarasta
tarafından
Ben Osmaniyenin ilçesindeyim evliyken marastaydım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 210 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde YummyYummy (1,156 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 238 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 439 göst.
27 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu