0 oy
557 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızım ölmeyi öğrenmiş okulda. Düşünüp düşünüp ağlıyordu. Bende motive etmek için iyi insanlar ölünce Allah'ı görür hemde orda birsuru meyveler var falan filan işte.. 

Az önce pencereye oturmuş dua ediyor. Allah'ım sen ölme ben seni görmesem de olur diyor. 

Annecim Allah ölmez dedim. Ama sen öyle dedin Allah ölürse onu görürüz dedin diyor. Isin içinden çıkamıyorm bana kızıma ne demem gerektiğini söyleyin lutfen
-

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
İyilik yapanların harama el uzatmayanların hırsızlık yapmayanların. Ölünce çok güzel Bi yere gidiyorlar oradaki hayatları dünyadaki hayatlarından daha güzel olacağını söylüyebilirsin
tarafından
Cennete girmesi için uzun yaşayıp güzel iyilikler yapmam gerekiyo de
tarafından
Ah acayip iyi bir fikir. Rabbim senden razı olsun ❤️ çok sağol
tarafından
Sendende cnm  yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
tarafından
Olmaz olurmusun. Aklım durdu benim. Senin sayende kızımla konusucam ❤️
tarafından
Ne güzel çok mutlu oldum
-Reklam-
0 oy
(16,147 puan) tarafından
Kaç yaşında canım ? Bunun için netten bı araştırma yapmak lazım 
tarafından
6 yaşında şuan ama bu konuşma hiç 6 yaş konuşmasi değil. Gerçekten ne dicem bilemiyorum
(16,147 puan) tarafından
Ne kadar sevap islersek cennetten her istediğimizi yiyebiliriz ve bir o kadar da Allah'ı görürüz. Ölmek sadece toprak altında yatmak değildir. Bu dünyada rabbimin istediği şeyleri yaparsak bizi sever bizi yanına ister felan ayy bilemedim kız bunlar ağır mi olur ki
tarafından
İnan bende senin gibiyim şuan. Ne iyi ne kötü bilmiyorum. Ama çok güzel bir fikir verdiler onu denicem. Ardından da senin yazdıkların gibi konuşurum
0 oy
tarafından
Herkes bir gün yaşlanınca Allah'ı gormeye gidecek önünün karsisina çıkacak falan geldi aklıma 
tarafından
Evet çok mantıklı ama arkadaşlari ölmeyi toprak altında yatmayı azap çekmeyi anlatmış. Şimdi öyle bir şey yok diyip yalan da söyleyemiyorum
tarafından
O arkadaşları nesne anlatiyor acaba onlara kim anlatmış ki hangi cahil acaba
tarafından
Aah bir bilsem sebebini. Pazartesi direk çocuğun ailesi ile görüşcem. Küçücuk çocuk kabir ne bilsin yaaa
0 oy
(5,613 puan) tarafından
Masum ya kıyamam. Pedagog mu görse acaba?
0 oy
(9,276 puan) tarafından
6 yaşında çocuğun bunları düşünmesi çok ilginç geldi bana :/
tarafından
Sen birde bana sor neye uğradığımi şaşırdım. Ayrıca kabirdeki azabı bile sordu bana lafı geçiştirdim. Sınıftaki arkadaşı anlatmış. Pazartesi onun ailesi ile görüşmem gerekiyor
(9,276 puan) tarafından
Bence görüş eğer devam ederse çocuk psikiyatrisine götür canım
tarafından
Kesinlikle katılıyorum
0 oy
tarafından
tarafından
Aah böyle bir şeye şuan aşırı ihtiyacm var çok teşekkür ederim ❤️
tarafından
Rica ederim inşallah faydalı olur ❤️
0 oy
(861 puan) tarafından
Profesyonel destek daha iyi gibi bizede düzgün anlatilmadigi için bizde nasıl anlatacamizi bilemiyoruz malesef :/ 
tarafından
Biliyormusun bu konuda çok haklısın. Annem bana hep iyi olmalı rabbimi mutlu etmemi söylerdi. Babam da dünyaya bir kere gelcez günahmis sevapmis çok düşünme derdi. Sürekli aklım karışırdi
(861 puan) tarafından
Sizi bide celiskide bırakmışlar :/ ben düzgün anlatilmadigi için ve çok fazla düşünmekten ergenlikte kafayı yicek duruma gelmiştim :) en iyisi destek alıp söylemek en azından ben öyle yapmayı istiyorum :)
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Pedagogdan destek al siz yeterli gelmeyebilir siniz

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 312 göst.
27 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (8,853 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 452 göst.
17 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
15 cevap 555 göst.