0 oy
833 göst.
Diğer kategorisinde (2,765 puan) tarafından
Iki gun once besik aldik eve geldi ama daha kurulmadi ben kurmak istiyorum hevesleniyorum ama esim ve kaynanam kurmama iz8n vermiyor daha erken dio bu arada 20 haftalik hamileyim siz ne zaman besikleri kurdunuz

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Oyyy anne heyecanına bak yaaaa kurarsın canım acele etme daha çok çok erken 
-Reklam-
0 oy
(5,437 puan) tarafından
8. Ayda kuruldu cnm 
0 oy
(300 puan) tarafından
30 haftam da kurdum  gelip gedip  sallıyorum zaman geçmiyor 
(2,765 puan) tarafından
Himm bende o zaman 10 hafta sonra falan kuruyim ama cok heves ediyorum kurmak istiyorum
(300 puan) tarafından
Aynen canm bendede gelen giden bakıyor. Onlar gidince de evde yaa lamba bozuluyor ya avizem  patlıyor  ayy çok kotudu  .bizimkinin  kurumu çok zordu netten aldık 2 gün kurduk çok eğlenceli  .ama gelen giden bakıyor.
0 oy
(2,564 puan) tarafından
Ben 27 haftamdayım daha beşik almadım sen nasıl bişey aldın canım
(2,765 puan) tarafından
Bak assagiya aticam resmini
(2,564 puan) tarafından
Güzelmiş seninki de ben sepet beşik düşünüyorum ama kararsızım araştırıyorum hala
(2,765 puan) tarafından
Fiyatida uygun geldi bana 400 lira cibinlik falan da var ama demiri yok onu ayri alcam artik
(2,564 puan) tarafından
Aa baya uygunmuş fiyat
0 oy
(163,443 puan) tarafından
Yarin 29 haftalik olcaz birak besik kyrmayi daha bi zibin almadik yaaa
0 oy
tarafından
cok.cok.erken.bence
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Kurmayı bırak ben  8.ay içinde aldım :))) sen baya sabırsızmışsın
(2,765 puan) tarafından
Benim 8 ayda kışa denk geldigimiz icin biraz sıkıntı cekebilirdik dogalgaz faturasi falanda olucak o yuzden ben simdi aldim herseyini
0 oy
(5,514 puan) tarafından
Dogumdan iki hafta once kurdum 
0 oy
(77 puan) tarafından
33+5 haftadayim daha besik almadim bile cok erken haklilar bence
0 oy
(2,765 puan) tarafından

image

bunu aldik canim
(650 puan) tarafından
Bunu kurmanız lazım yılma yapabilir parçaları. Sonra denk getirmek zor olabilir.
(650 puan) tarafından
Güle güle hayırlı günlerde kullanın ☺️♥️
(2,765 puan) tarafından
Saģol canim tesekkur ederim
(650 puan) tarafından
❤️☺️.............
0 oy
tarafından
Kur ya, garanti kapsamında var mı bir vukuatı kontrol amaçlı de yani. Üf onlar da, alınmış işte madem erkendi almasalardı. 
(2,765 puan) tarafından
Ahh beni anlamiyorlarki ben onu kurmak istiyorum nevresim takimini gecirmek istiyorum zibinlarini tulumlarini katlayip özenle koymak istiyorum bende farkindayim erken oldugunun ama icim kipir kipir
tarafından
Almamış olsan acele etme derdim de almışsın valla karışmasınlar ona da. Ama sen de kendini yorma. Ben de minik askılar aldım, odasının dolabı evde var. küçük tulumları (3tane:)) asıp asıp bakıyorum haftamız aynı.
(2,765 puan) tarafından
Ben bir tane tulum aldim iki tanede hastane cikisi aldim 5 tane corap 4 tane zibin uyku seti biberon takimi 6 tane şapka bide bu besik hepsi 853 lira tuttu bende ayni senin gibi yapiyorum acip acip bakmak istiyorum hep yikamak falan
0 oy
(25,181 puan) tarafından
Benimde geldi arkadaşım verdi kenarda duruyo kurmak için can atıyorum 
(2,765 puan) tarafından
Ahh bende oyle hemen kurayim icini süsuleyim cibinligini falan nevresimini takayim istiyorum ama izin vermiyorlar
(25,181 puan) tarafından
Bizim ev badana olcak mecbur bekletiyorum :(
0 oy
tarafından

Kızzz daha yolun yarısı Bi bu kadar daha yolun var ama istiyorsan da kur git bee içinde kalmasın :D

tarafından
Kursun eşin de ki bakalım belki Bi yeri bozuktur bişi vardır kurup bakalım test edelim
(2,765 puan) tarafından
Kurmuyor yaa bide kutusunuda vitrinin arkadina koydu ve 50 kilo agirliginda o isteyken aliyim kuruyim dicem ama bebise bisey olur o agirlikta
tarafından
Tek başına yapamazsın canım kardeşin falan yok mu eşin işteyken gelsin yardım etsin sana
(2,765 puan) tarafından
Ooo onlar ispitçi hemen gider şikayet ederler eşime
tarafından
O zaman bekleyecen :)))))
0 oy
(650 puan) tarafından
Ben 27. Haftada beşiği yeni ısmarladım. 
(2,765 puan) tarafından
Himm ne zaman kurmayi dusunuyorsun
(650 puan) tarafından
İki haftaya gelir bende 30. Haftadan gün almış olurum kurar mobilyacı
0 oy
(3,529 puan) tarafından

8 buçuk aylıkken yerleştirdik odaya . Bnde sen gibiyfim ama zorla 8 buçuğa anca aldırdım :Ddaha erken canım benim tozlanır kutusunda  dursun 

(2,765 puan) tarafından
Ama insan oyle bi heves ediyorki

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 240 göst.
17 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sugra (1,306 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 591 göst.
25 Kasım 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 405 göst.
16 Temmuz 2019 Diğer kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 439 göst.
16 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Özlemm ❤ (926 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,739 soru

24,102,779 cevap

332,521 kullanıcı

...