0 oy
825 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
4 senelik evliyim basta ayrı istedik kirada oturuyoruz şuanda kayinvalidemle aramız çok uzak değil arabayla 5dk bi yol her neyse kayınvalidenin evi müstakil yani giriş kati yüksek evler oluyor ya hani yukarıda alt kati ev şeklinde ama garaj olarak kullanıyorlar eşim şu aralar orayı yaptıralım orada oturalim demeye başladı ben istemiyorum zaten aklına giriyorlar önceden de ahir vardı ahırın üstüne yapalım diyordu hayır dediğimde kapatırdı konuyu şimdi halen devam ediyor kayinvalidemle hiç tartışmamız olmadı şimdiye kadar olmadıysa da benim sayemde çünkü çekilecek bi kadın değil bi iki kere evinde yatmistik odaya cat kapi giriyordu esimi uyandirmak icin basimizda oturuyordu daha bunun gibi bi cok sey.. hafta sonları görüşüyoruz zaten her zaman arada yürüyerek gelir yazın her zaman birlikteyiz bi eve yatmaya gideriz biz (çiftçilikle uğraşıyor esim) yazın kaynima diyorlardı yaptıralım diye bana söyledi yenge ben oraya oturmam annemin huyunu sende biliyorsun tatsızlık olsun istemem ben ayrı olmak daha iyi dedi yani kaynım daha bekar annesiyle şuanda (kayınpeder vefat etmis) bende kaynım onu dedikten sonra hiç ama hiç istemem tabiki eşime de söyledim tatsızlık olur bak diyorum oldurtma o zaman diyor hep böyle emri vaki konuşmaları sobalı evde yapamam ben bilmiyorum dedim yapan nasıl yapıyor yapacaksın mecbur oturacaksın gibi cümleler kuruyor annem babam hiç gönlü yok yani oraya bide düşünüyorlar ki 15 milyara evi yaparız nasıl bi ev olacak çok merak ediyorum zaten iki penceresi garajın içine bakıyor farelerle dolu orası laminat bile yaptırmayı düşünmüyor çıldıracam kızlar bilen bilir bi ara da iyi değildik şimdi iyiyiz derken gine başladı ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor bana bi akıl verin millet ayrilacz diye uğraşıyor sen birlesecem diye uğraşıyorsun dedim kira vermek istemiyorum ben dedi bende yeni mı aklına geldi 4 senedir dedim bide 3 4 sene oturacakmışız orada sonradan ev alacakmışız ya da yaptiracakmisiz çıkacakmışız hep oturmayacakmışız orada orayı yaptırdıktan sonra çıkılır mı sizce çıkılmaz ki yani ben kısacası istemiyorum mantıklı düşününce evet mantıklı kira ödemektense ama orası ev olacak bi şekilde değil resim olsa da atsam keşke size farelerle dolu 15 milyara nasıl bi ev yapabilir oraya merak konusu.. 

13 Cevaplar

0 oy
(411 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Canim eski postlarına bakinca konyadan oldugunu anladim. Bende konyaliyim valla tam bizim oraların yapcagi haraketler zaten. Sacma sapan seyler. Cahil geri kafali insanlar. Sakin taviz verme asla kabul etme boyle biseyi oraya girersen daha çıkamazsin...
tarafından
Biliyorum canım bende diyorum aynısını yok çıkacaz edecez diyor valla bilmiyorum ne olacak :D Sinirlerim bozuldu iyice :)
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben calisan kendi parasi olan biriyim esimde oyle annesigilin ust katina oturduk nasilsa evde durmuyoruz isimiz merkezde bize karismiolor karisamazlar dedik ah lanet olsun kabul ettigim gune

O kadar burnumdan geldiki esiminde kafasina dank etti ama cikarsak kuserler demeye basladi 

Ama umurumda dgil durumumu duzelttigim anda cikacagim

Sen bulasmamaya bak girersen cikamazsin
tarafından
Yaa bende aynisini diyorum yaptilar mi bidaha cikilir mi oraya masraf harciyorsun sonuçta aman anlayamıyorum ya tatsızlık olacak gine :(
0 oy
tarafından
Başlı basina sacma olmaz canim bak nap et esinin aklina gir. Misafir geliyor bilmem ne oluyor birlik olmzz bence eşinin aklina gir ikna et
tarafından
Diyorum ama ikna olur mu bilmiyorum
0 oy
(94 puan) tarafından
Ben kabul etmem benim de kaynim uzak olun diyor eşim yakın olma taraftarı ama ben ilk başta demiştim birde çat kapı odanıza ne diye giriyor eşine şöyle huzurumuz kaçmasın de
tarafından
Söylüyorum canım bak tatsızlık olur diyorum oldurtma diyor bana yaa olmaz diye bisey yok ki hepimiz insaniz
(94 puan) tarafından
Aynen öyle bence biraz mesafeli dur soğuk dur istemediğini anlasin
0 oy
tarafından
Yüz verme bence canım üzülen sen olursun sonradan bende bu erkekleri anlamiyorum inşallah herşey istediğin gibi olur 
tarafından
Inşallah kuzum
0 oy
(1,372 puan) tarafından
Canım eşinle sorunlaeın vardı  hatırlıyorum eşin biraz kafasına eseni yapan karşı tarafı düşünmeyen biri sanki.

Şöyle bişey yapsan illa gidicez oraya derse kaynananın evine gidin kayın baban yok kaynın  var tek.

Şimdi bu adam oraya ev yaparsa para harcadım şu bu der çıkmaz gibime geliyor.

En azından sonra anlaşamıyoz evimşzi alalım der çıkarsın.Hem oraya harcayacağını para cebinşze kalır.

Konyadasın emin ev fuzulevim gibi onlara yazılın bence bunu öner eşine.Peşinatı verin kaynananın yanına gidin derim.En azından kurulu duzenin içine gidersin.  
tarafından
Evet düşünmez pek canım yani genelde benim dediklerimi umursamaz.
Canım evi sobalı tek bi odada kurulu dediğim gibi cat kapı giriyor yatarken başımızda oturuyor elişi yapıyor başımızda:D sinirlerim bozuldu gine bak :D
Çıkacağını pek sanmıyorum işine gelir çünkü kaynım askere gidecek seneye sonrasında evlenmeyi düşünüyor ee annesi tek kalacak felan onu bahane edecek bana yani ben bakmam etmem demiyorum bakarım ederim ama muhtaç olduğu zaman sonuçta başta ayrı diye istemişiz biz sonradan birleşmek niye?? Bide geçirilecek bi insan değil inan ki..
Diyorum eminevime felan şey yapalım diye müstakil ev istiyor mesela önceden diyordu arsa alıp yaptıralım edelim prefabrik gibi felan aman valla bilmiyorum ne olacak ne edecek Allah sonumuzu hayır etsin..
(1,372 puan) tarafından
Üzüldümm yaa bahsettiğin yer bayağı kötü gibi
O zmn hiç biryere kıpırdama canım
0 oy
tarafından
sonrada buraya masraf yaptım dicek cikamam dicek. kira ver birikim yapama ayri otur canim
tarafından
zaten seni görünce hemen buraya yazdım tshmin eetim k zaten cok zor gercekten rsbbim.herkesin gönlüne göre versin ama bak songül asla osmaneliye gelmem boşanırım diyordu öyle yaptı 8sene oturmuş benim evde sen biliyosun eski halini nasıl berbattı o oturmuş o kadr asla dönmem dedi boşandı sonra
tarafından
bosanana kadar diretiyo bu erkekler b.ok var sanki illa ailelerine yakin olacaklar o zaman kizin ailesine.yakin otursunlar
tarafından
diyorum ya işte o abisi fena zaten sen biliyosun zülküfu babasını anasını sevmez evini alıp götürmüş kadınla zaten kötü olmuşlar 8 senede ee sonrada illa osmaneliye gidelim niye çünkü evler yapıldı zeki herkese bakıyo yediriyor oda yemesin mi eksik mi kalır sanki kadın gelmedi boşandılar şimdi de kendine merkezde ev tutmuş yine gelmiyor osmaneliye evlen yanımızda diyorlar ama istemiyor o zaman neye dağıttın yuvanı akılsız bunların işlerine akıl sır ermez zaten
tarafından
Yaa ben zaten kendi ablamdan biliyorum 10 senedir ne çekti şimdi kendı evinde yiyip içiyor yukarı çıkmıyor biraz daha kafası rahat
tarafından
bak örneği varmış zaten önünde canım iş sende bitiyor istediği kadr o sekilde konussun sen yumuşak sakın oldukça etkileyemez vazgeçer
0 oy
(3,076 puan) tarafından
Girersen çıkamazsın canım ben aile apartmanında oturuyorum kapılarımız ayrı çok şükür ama.gelene gidene karışırlar ne yapsam karışırlar oyuzd3n hiç bulaşma diren derim canım. 
tarafından
valla bu abisi bosanmadan önce kendi kendilerine konuştular biz yine beraber oturalim bizim eve de onlar gelip otursun dediler ben bişey diyemedim isyemiyodum ama eltiminde asla gelmicegini biliyordum ses etmedim sonra bi baktım onlar hepten kötü oldu eltim gelmedi tabi boşandı en ufak bişeyde hep belli ediyorum ben yerimde iyiyim diye biraz da olsa rahat ettim çok şükür
tarafından
Ya evlendin artık sen kız nasıl baba evinden ayrılıyorsa erkekte aynı şekil sonradan birleşme çabası niye ki acaba gorusmuyormusunuz görüşüyorsunuz illa yan yana dip dibe olmadan olmuyor
tarafından
erkekler biraz öyle bakıyor konuya canım dün akşam yine konuştuk bu meseleyi düşün 6 yıllık evliyiz bitip bilmeyen bi ev meselesidir gidiyor :))
tarafından
Tövbe yarabbi yaa Allah akıl fikir versin canım çok zor valla
tarafından
öyle tabi yaşayan bilir çok zor
0 oy
(2,109 puan) tarafından
Esine deki orayi yaptiralim annen orda otursun ust katta ben otururum de kabul ederse uste siz gecin kabul etmezse de anneni koyamadgn yere ben ve cocugm nasl grelim 
tarafından
Bi deneyim canım mantıklı aslında çok teşekkür ederim sağol ❤❤
(2,109 puan) tarafından
Insallah kocani yola getirirsin kesinlikle gitmenden yana deglm bende 1 sene birlik oturdum zehir oldu hayatim rabbim insallah gonlune gore verir canimm ❤
tarafından
Aminnn canim inşallah ❣❣
(2,109 puan) tarafından
Amiiinnn canimm hayirli geceler haberinide ver esin ne diyo die
tarafından
Tamam canım inşallah hayırlı geceler
0 oy
(3,531 puan) tarafından
Adim atma bi atarsan bidaha kurtulaman. Biz  baya uzağız ama kurtulamiyrum  onlardan  yakın olsa nolcak . Dört güne bi mutlaka gdyrz . Uzak ol kocana inat yapma. Tatlı dille  söyle  nem olur rutubet olur kızımıza yazık fallan de tatlı tatlı inat yapma güzelce konuş 
tarafından
aynen öyle valla güya evim ayrı ama başımda hep yazma yaz kış demeden hazır kıta kıyafetle duruyorum ya cama geliyorlar ya kapıya belli belirsiz
tarafından
Inan ki tatlı dille söyledim canım ama bana emrederek konuşuyor bende ole konuşunca canım sıkılıyor yaptır kendin otur diyorum öyle ama gerçekten uzak olmak iyi bizde kışın her hafta sonu beraberiz yaz zaten sürekli beraberiz hiç değilse evindeyken kafam rahat oluyor
tarafından
cok haklisin zaten beraber sayılırsınız en azından eviniz mesafede olsun yani sen yinede o öyle konuştukça diretme sakın karşıla geç bak yanlış anlama gerekirse yatakta zaafını kullan suyuna git yumuşak sesle sakince anlat biz rahat edemeyiz bu şekilde olamayız falan de inanki yatak odasını bile etkiliyor ne istediğini giyebilirsin nede rahatca sarılıp uyuyabilirsin
tarafından
Biliyorum canım hepsini bide zırt pit dayısı gelip duruyor kaynamdayken adama iki kez çay demliyorum kaynanam hadi koy et çeneleri de susmaz virvirvir benim kafamı şişirecekler zaten kadın özel felan ne bilmiyor ki
tarafından
hakkin hayırlısı olsun canım benim haber verirsin burda artık ne oldu en son diye
0 oy
tarafından
Bizim kendi evimiz var kayınbabam almıştı ama bu eve girdim gireli içim hiç isinmadi kaynanamlarla aramızda mesafe var arabayla 25 dakika falan uzak evin pisliyi bitmiyor hep bı sorun çıkıyor geldim geleli bide büyük hangar gibi temizlik yaparken can çıkıyor yap yap bitmiyo şimdi onlar kendine yer alcak köy tarzı biyerde iki katlı falan bende burdan çıkmak için can atıyorum bide çocuk hasta oluyo falan kimsem yok burda bişe olsa eşim uzakta tek başıma çok zor oluyo en azından bişe mise olduğunda onlar hemen yardımcı oluyo herşey lerini bizle paylaşıyorlar hastaneye gittiğimde bakıyorlar çocuğa ama burdayken çok zor oluyo heryere çocukla gitmek zorunda kalıyorum ve dışarı mikrop dolu artık öyle olursa hem biraz nefes alırım hemde birbrimize yardımcı oluruz onlarda yaşlı başlı insanlar bişe olursa biz gidene kadar Allah bilir ne olur esimde çok istiyo alt üst oturmak eğer iyilerse karismiyolarsa otur ama herşeye karisiyosa gitme benimkiler ben ne dersem o fazla işime bulasmazlar lafımı söylerim güzelce he he diyip geccen bazen başka olmuyo
tarafından
Aramızda 5dklik yol var canım bana hiç bi şekilde yardımı dokunmaz dokunmadı da 4 senedir. Yemek hazırlayacağım zaman çocuğu alır kucağımdan ben hazırlayım diye bakmaz da çocuğa ağlar durur artık
0 oy
tarafından
########@@###:3
0 oy
(3,186 puan) tarafından
Canım kiraya verecgini+ birikim icinn üzerine koyacağını ev için ödesin direk evinize çıkın 2+1 yeter.. girince çıkılır mı?
tarafından
Anlamiyor onları maalesef ki diyorum dün eniştesi diyor 50 60 mılyarı bulur diyor ee bi yere yazilalim felan diyorum ben yaklaşmıyor müstakil ev istiyormuş arsa alsan şimdi 200milyardan aşağı değilmiş
(3,186 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hahaha 3-5 yilda mı birikecekmis o kadar para.. annesi yalnız onunla yaşamak istiyorsa amenna direk söylesin.. borca girmeyince ödenmiyor.. önce öyle alsın sonra müstakil için tekrar borclanir.. çokta ısrar ederse gitsin anası ile yaşasın.. hey Allahım ya.
tarafından
Işte annesi gazi veriyor buna sonrada geçen bana diyor ki biz sana hiç sormuyoruz istiyon mu yapacam bu diyor dedi şok oldum öyle bisey sormasına yanımda kaç kez konuştunuz ya :D Sonra ben karışmam da etmem de falan demeye başladı seslnmedim babam derdi el evi zor kızım baba evi gibi olmaz diye gerçekten doğruymuş
(3,186 puan) tarafından
Öyle tabi.. türlü türlü insan var.. secemiyorsunn ki..

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,468,676 soru

24,062,151 cevap

330,173 kullanıcı

...