4 senelik evliyim basta ayrı istedik kirada oturuyoruz şuanda kayinvalidemle aramız çok uzak değil arabayla 5dk bi yol her neyse kayınvalidenin evi müstakil yani giriş kati yüksek evler oluyor ya hani yukarıda alt kati ev şeklinde ama garaj olarak kullanıyorlar eşim şu aralar orayı yaptıralım orada oturalim demeye başladı ben istemiyorum zaten aklına giriyorlar önceden de ahir vardı ahırın üstüne yapalım diyordu hayır dediğimde kapatırdı konuyu şimdi halen devam ediyor kayinvalidemle hiç tartışmamız olmadı şimdiye kadar olmadıysa da benim sayemde çünkü çekilecek bi kadın değil bi iki kere evinde yatmistik odaya cat kapi giriyordu esimi uyandirmak icin basimizda oturuyordu daha bunun gibi bi cok sey.. hafta sonları görüşüyoruz zaten her zaman arada yürüyerek gelir yazın her zaman birlikteyiz bi eve yatmaya gideriz biz (çiftçilikle uğraşıyor esim) yazın kaynima diyorlardı yaptıralım diye bana söyledi yenge ben oraya oturmam annemin huyunu sende biliyorsun tatsızlık olsun istemem ben ayrı olmak daha iyi dedi yani kaynım daha bekar annesiyle şuanda (kayınpeder vefat etmis) bende kaynım onu dedikten sonra hiç ama hiç istemem tabiki eşime de söyledim tatsızlık olur bak diyorum oldurtma o zaman diyor hep böyle emri vaki konuşmaları sobalı evde yapamam ben bilmiyorum dedim yapan nasıl yapıyor yapacaksın mecbur oturacaksın gibi cümleler kuruyor annem babam hiç gönlü yok yani oraya bide düşünüyorlar ki 15 milyara evi yaparız nasıl bi ev olacak çok merak ediyorum zaten iki penceresi garajın içine bakıyor farelerle dolu orası laminat bile yaptırmayı düşünmüyor çıldıracam kızlar bilen bilir bi ara da iyi değildik şimdi iyiyiz derken gine başladı ne yapmam nasıl davranmam gerekiyor bana bi akıl verin millet ayrilacz diye uğraşıyor sen birlesecem diye uğraşıyorsun dedim kira vermek istemiyorum ben dedi bende yeni mı aklına geldi 4 senedir dedim bide 3 4 sene oturacakmışız orada sonradan ev alacakmışız ya da yaptiracakmisiz çıkacakmışız hep oturmayacakmışız orada orayı yaptırdıktan sonra çıkılır mı sizce çıkılmaz ki yani ben kısacası istemiyorum mantıklı düşününce evet mantıklı kira ödemektense ama orası ev olacak bi şekilde değil resim olsa da atsam keşke size farelerle dolu 15 milyara nasıl bi ev yapabilir oraya merak konusu..