0 oy
323 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (66 puan) tarafından

     kaynanam öle kötü oluyor diyor sürekli benim yaptığıma

Ben şehriyeyi kavuruyorum o direkt suya atıyor 

16 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kıymalı yapıyorum sade sevmiyorum içine minik minik havuç da koyuyorum 
-Reklam-
0 oy
(7,140 puan) tarafından
bende kaynayan suyuna atiyorum
0 oy
(6,077 puan) tarafından
Kıyma kavuruyorum biraz şehriyeleri atıp 2 çeviriyorum renginin dönmesini beklemeden salça ekliyorum onuda azıcık çevirip su tuz baharat atıyorum.. Bende iyice kavrulunca tadını sevmem şehriye çorbasının
0 oy
tarafından
Sıvı yağda şehriyeyi biraz kavuruyorm salça ve nanesini koyuyorm birqzda öyle kavuruyorm sonra tavuk suyu yada ilikli et suyu koyuyorm tuzunu atıyom olfu bitti
0 oy
(17,592 puan) tarafından
Kıymalı ve tavuklu yapıyorum salcasını kavurup su koyuyorum su kaynayınca atarım bende
0 oy
(11,306 puan) tarafından
Kaynayan suya atıyorum. Yoğurtlu yapacaksam önce suyu kaynatıp sonra şehriye yi atıyorum. Salçalı kıymalı yapacaksam soğanı salçayı kıymayı kavurup sonra suyu kaynatıp şehriyeyi atıyorum. 
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Şehriyeleri kavuruyorum salça ekliyorum iice kavurdktan sonra suyumu ekliyrm tuz nane güzel oluo arada tavukta atıyorum içine
0 oy
(7,808 puan) tarafından
İki baş domates rendesini tereyağı ve salça ile kavurup üzerine sıcak su ekleyip en son şehriyesini atarım tuzu, kırmızı biber,nane bi taşım kaynar kapatırım mis gibi olur.
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Bakın kzlar tarif veriyorum bunu bir deneyin.biz bayılıyoruz.

Bir fincan tel şehriyeli biraz yağ koyup kavuruyorum.arkadan bir tane büyük boy rendelenmiş domatesi atıyorum.domateste pişiyor.arkadan suyunu koyup yarım fincan da kavrulmamis şehriye koyuyorum.kaynayinca içine tuz ve karabiber bir tane de yeşil biberi yıkayıp ikiye bölüp atıyorum.o da pişiyor sonra o biberi alıyorum içinden.iateyen kullanan da yarım bir knor koyabilir.o da güzel yapıyor ama ben çocuklardan dolayı koymuyorum. Bir deneyin derim.
0 oy
(14,929 puan) tarafından
Kaynayan suya atıyorum bazen kıymalı bazen biberli bazen de maydanozlu paket yağ da güzel lezzet veriyor
0 oy
(15,133 puan) tarafından
Az kavurup rende domates eklerim biraz salça öyle kavururum biraz tereyağı koyup 2 bardak tavuk suyu biraz da su koyarım kaynayınca içine maydonoz kıyarım incecik ya da kuru nane
0 oy
(4,726 puan) tarafından
Yazın yaparsam önce domatesi rendeliyorum salça bir diş sarımsak güzelce kavuruyorum istersem küçük bir havuç rendeliyorum onlar kavrulduktan sonra tuz nane azıcık karabiberi ve şehriyeyi ekliyorum bir iki dk çevirip suyunu veriyorum 
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Bende kavurarak yaparım 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Annem hep kaynayan suya katar diğer türlü yapışıyor ama bence de kaynayan suda pişen daha çok şiş ve daha lezzetti oluyor 
0 oy
(2,638 puan) tarafından
Bende kavurmuyorum bence de kötü oluyor yaa.
0 oy
(2,600 puan) tarafından
Ben kavururum şişmesin suyunu çok çekmesin diye. Sıvıyağda kavuruyorum, salça ve nane ekleyip biraz daha kavurup suyunu ekliyorum tuz baharat atıyorum tavuk bulyon çok güzel lezzet veriyor. Ama çoğunlukla ilik suyu koyuyorum çok güze oluyor

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 451 göst.
+1 oy
19 cevap 475 göst.
11 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 445 göst.
0 oy
3 cevap 184 göst.
12 Temmuz 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Fadik63 (216 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,473,444 soru

24,124,844 cevap

333,684 kullanıcı

...