0 oy
186 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (216 puan) tarafından
Nohutum var aşurelik buğdayı kaynattım işte karıştırmasın kaldı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Direkt cacık mantığıyla yaparız biz. Sarımsaklı yoğurt. Hasladıklarınız soğuyunca içine koyun, karıştırın. Buz ve nane miss gibi. Hiç yoğurdu pisirmeyiz
(2,685 puan) tarafından
Aaaa degişikmiş tadi ayni oluyo mu peki
-Reklam-
0 oy
(10 puan) tarafından
Haşlanmış buğdayı yarı suya koyarım kaynatirim göz kararı yoğurt yoğurt bol koyarım içine un karıştır sıvı hale getiririm kaynayan suyla iliklastirip dökerim bir yandan da soğanları kavurun pempelesene kadar kaynayan çorbanın içine dökerim bizim orda aşotu derler onunda güzelce doğrar içine atarım tuzunu eklerim mis gibi çorba zenginleştirmek adına küçük köfte ve nohutta konuyor tabi
(216 puan) tarafından
Tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 204 göst.
31 Mart 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
15 cevap 448 göst.
+1 oy
19 cevap 476 göst.
11 Haziran 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

Kategoriler


1,474,077 soru

24,134,126 cevap

334,209 kullanıcı

...