Tv'de izlerim bazı insanlara amaan bu insan çok yaman birine benziyor mesela bi komşum var yan taraftaki villada oturuyor ben ise evim içler acısı bunu veren Rabbime de bin şükür çünkü ben evsiz de kaldm en iyi ben anlarım o kadın işte ilk gördüğümde bununla anlaşamayacsz dedim diğer komşularda benm gibiler ama onlarla çok iyi anlaşır ilk gördüğümde kendini yukarıda görüyor dedim de öyle çıktı zaten az söyleyin bakalım ben nasıl biriym
Sinsi bi tipin var
Uyanik insanlar olurya sen kendini oyle sananlardansin bence kesinlikle uyanik acik gozlu biri olmadigini düşünüyorum. Sadece oyle gorunmeye çalışıyorsun.
Ay bilemedim ya yorumsuzum çok şey geliyor sana bakınca
Cok uyanik gorununen saflardansim benim gibi
sert ve gözüaçık birisin canım gerçekten analizlerim.dogru çıkıyorsa beni de analiz eder misin fotomu buraya atsam
Sen bence umursamaz ve sinsirella birisin haa birde alaycı yorumların var
Canım sen erken yaşta evlenmiş ve çocuğu olmuş henüz kendi olgunluğa erisememisken büyük sorumlulukları sirtlanmak zorunda kalmış,
Kendi çocukluğunun tadını cikaramamisken hayatin ağır sorumluluğunu almış bu şekilde hayatın sillesinden geçerken yeni yeni büyürken bir şeylerin farkına varıp çözdükce artık her şeyi anlıyorum deyip, bir taraftan da henüz üstünden atamadığın çocuksu ruhunla baş başasin. Insan yaşadığı sürece daha neleeer gorecek..guzel gunlerin olsn..
ha ben bunları bir resminden tabi ki çözmedim. Orası ayrı mesele.
1,486,769 soru
24,306,228 cevap
344,419 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın