0 oy
625 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (280 puan) tarafından
Ben insanların yüz ifadesi ve bakışlarından herseyi amlarim 

Sizce insanin yüz ifadesi herseyi ortaya döker mi 

22 Cevaplar

+1 oy
(2,704 puan) tarafından
Aslaaaa:)))kendımden bılıyorum yğzğm bambaska ıcım bambaskadır normal dursugumda benı ya uzgun sanarlar ya sınırlı:)
-Reklam-
+1 oy
(1,257 puan) tarafından
Bende anlarım çoğu insan anlar bence samimiyetli mi değil mi yada istekli mi isteksiz mi 

Öyle bişey sezincede mesafe koyarım skskwkwkwn
0 oy
(1,193 puan) tarafından
bnde anlarim kesinlikle herseyi anlatir ona gore davranirim hatta telefonda konustugumda ses tonundan bile anlarim insanlari
(280 puan) tarafından
Valla ne burcusun ben yay
0 oy
(2,290 puan) tarafından

Post acmayi cok sevdin heralde:D

(280 puan) tarafından
Yok aklıma geldi
0 oy
(6,289 puan) tarafından
Yani eğer gerçek yüz ifadesi ile duruyorsa karşımda anlarım ama içinde bende dahil üzgün olsam yine de güler yüzle durmaya çalışırım kimse anlamasın diye endişeli filan olsam
(280 puan) tarafından
Ne bilim geçen misafirliğe gittim mesela kadin geç açtı kapıyı yüz ifadesi değişiklik
0 oy
(4,656 puan) tarafından
Bende anlarım ben hatta ayaklarından karekterlerini az çok anlıyorum 
(280 puan) tarafından
Bende bu hissim cok kuvvetli
0 oy
(11,581 puan) tarafından
Ben mesala uzgunsem yüzümden sesimden bile anlaşılır mutluysamda yorgunsamda... Eğer sorduğun buysa tâbi. Bide tanımayanlar uzaktan soğuk kibirli birine benziyosun derler tanıyınca öyle olmadığını anlarlar 
0 oy
tarafından
Bence döker mesela bugn eltim yarın pazara gideceğini söyledi benm de eişm evde deil yenge dedm gideceksen sana para vereyim sana zahmet banada 5 kilo domates alırmısn die arabayla gidecek zaten Bi baktım gözlerini devrdi degişik Bi sırıtma anladım öyle söylemem hoşuna gitmedi normalde de birşey istemem çok zora girmesem de bakalım dedi araba bende olursa anladım yani yüz ifadesinden  bende belli ederm mesela üzgünsem hiç mutlu görünmem :)) 
0 oy
(3,952 puan) tarafından

Kişiden kişiye değişir.  .mesela üzgünsem.ve bundan mutlu olacak birinin yaninda aslaaaa belli etmem. Kan kusar kızılcık şerbeti ictim derim o derece:)

0 oy
(530 puan) tarafından
Dökmez bence ben üzgün olsam bile gülerim kimse anlamaz içimde neler olduğunu 
0 oy
tarafından
Allah aşkına bi uyuda motorun soğusun kız :) 
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Vurur yüze ifadesiii, herseyi anlarım bitanesi :))
0 oy
(14,749 puan) tarafından

Döker tabi 
0 oy
tarafından
Anlarım ben nett
0 oy
(2,385 puan) tarafından
Sanmam ben suratsızım mesela evlenince komşum beni çok aksi biri sanmış nasıl geçincm ben bunla diye düşünmüş ama şimdi 8 senelik komşuyuz çok iyidir aramız 
0 oy
tarafından
Her insanınkini anlayamazsın ama benim 5 metre öteden biseye bozuk olduğunu anlarsın :) çeneni tutarım ama yüz ifademi aslaaa
0 oy
(14,948 puan) tarafından
Anlayamazsın bu kisilikle de alakalı tabi
0 oy
(4,839 puan) tarafından
Evet genel olarak döker ses tonu da aynı  sekilde
0 oy
(9,679 puan) tarafından
Yani az çok anlarım 
0 oy
(770 puan) tarafından
Benim belli olur saklayamam ama çok iyi saklayanlar var ya :/ 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 185 göst.
26 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 206 göst.
8 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 192 göst.
20 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde E.m.hs (305 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,567 soru

24,185,497 cevap

336,592 kullanıcı

...