0 oy
566 göst.
Diğer kategorisinde (9,936 puan) tarafından
Annesi babasının sorunu var biri gece 2 eve gırıyo küçük tuvaletini tutamıyomuş yatıram bakım evine dediler eşimi aradılar hayır yatırılmıcek dendi görümce bana yazmaya başladı sen bakacan İlgilencen dedi ben nasıl bakcam kendi bakmak ıstemıyo tartıştık bakmıcem ben öyle bi sorumluk alamam dedim benide dinlemez gene kaşcek babaları napcamı ne etcemi bilmiyom sıkıldım artık 

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Eşin ne diyor  bu duruma 
(9,936 puan) tarafından
Bakamaz merve dedi benım kücük cocuğum var eşim bakım evinde yatırmak ıstemıyo artık sıkıldım arada kaldım napcam bilmiyom
tarafından
Görümcen veya eşin bakmak zorunda sen değil
(9,936 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ev eşim bakamaz demiş ablasına ablası az önce aradı  ozaman eşin bakcek didi aynı evde yaşıcez
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
İslam'a göre kadının kaynana kayınbaba ya bakma yükümlülüğü yoktur istersen bakarsın 
(9,936 puan) tarafından
Öyle olcek yanımda ama babaları nolcek gece 2 kadar eve gırmıyomuş heryeri dolaşıyomuş
(1,929 puan) tarafından
Eşinle konusucaksın
(9,936 puan) tarafından
Konuştum kafaya takma dedi bakım evıyle konuşmuşlar böyle hastalar bi zaman yatalak oluyomuş yatması lazımiş ine vurulup sakinleştirilmesi lazımış
(1,929 puan) tarafından
Anladım canım Allah yardımcımız olsun
(9,936 puan) tarafından
AMİN işallah zor
0 oy
(3,009 puan) tarafından
Bakmak zorla olmaz senin rızan olacak içinden gelecek.
(9,936 puan) tarafından
Ben isterim ben ünüverste okumak ıstıyom hep evde olmucem bu sene lise bitiyo
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Kendi babasına niye bakmak istemiyomda gelinin başına atmaya çalışıyor.
(9,936 puan) tarafından
Bilmiyom canım kafayı yicem onda çocuk yok
0 oy
tarafından
Eşin hem bakımevine yatıramazsınız diyor, hem de bakmıyor kız kardeşine sen bakmak zorundasın demeye getiriyor. Eşin bakmıyorsa da karışmasın maddi durumunuz iyiyse özel bakıcı tutun.
(9,936 puan) tarafından
Askeri cüretle geciniyoz biz özel doktor  nasıl tutam  ben bakmam baksam benı dınlemıcem  ben bır zorluğun giremem bişey olsa ben yaptım olcek
tarafından
O zaman kocana söyle karışmasın. Hem bakmıyor hem emir veriyor. Hem ayranim dökülmesin hem yoğurdum ekşimesin istiyor.
(9,936 puan) tarafından
Bakmıyoz mu herşeylerini alıyoz yapıyoz ama evde durmama sorunları var eşimin dediği de eleri ayakları tutuyo maşları var hala bakmıcem parada vermıyom kırada ödemiyom diyo dava açar böyle bişey var mı paranın üzerine konmak bu dertleri de bu parayı harcıcek kendine bizde bakcez bakım evıne yatırıp paranın üzerine koncek
tarafından
Sağlıkları yerindeyse bakım evi olmaz zaten. Siz polise şikayet edin dava edin , kalsınlar ozaman evlerinde.
(9,936 puan) tarafından
En son olceğı şuan o sadece lav dinlemiyolar sorunlsrı bu yaşlılar bazı sorunları olcek onuda heletcez
0 oy
(1,307 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bazen gelin veya kızı ne kadar iyi baksada kimse memnun olmaz ne kendine baktıran kv kp neden elti gr memnun olur kendileri kardeşin bakmasından kısaca YARANAMAZSINIZ……..
(9,936 puan) tarafından
Memnun olmazlar bakamadı derler benı dinlemez ben nasıl bakem  benım çocuk var onla ilgileniyom akşama ölü gibi oluyom
0 oy
(3,554 puan) tarafından
Allah kimseye kızım oğlum derdirmesin durum ortada valla iki gün yatak üçüncü gün toprak nasip etsin 

Evet dinimizde gelinin kaynanaya bakma yükümlülüğü yoktur evlatlarına düşer zor durum Allah yardımcısi olsun merhametiyle muamele etsn
(9,936 puan) tarafından
Yakına getırcekse getırsın ama aynı evın ıcınde olmaz benide  dinlemez kendi kızını dınlemeyen
0 oy
tarafından
Ben olsaydım bakardım tabi herkesin düşüncesi yapısı farklı elimde olsa keşke bütün yaşlılara yardımım dokunsa
(9,936 puan) tarafından
Keşke ama ben nasıl bakem çocuk var akşama kadar canım çıkıyo  yakına getircekler öyle oşur ev üstüne ev olmaz hem kaynane hem kayınpeder nasıl  olcek
tarafından
Görumcenle vardiyeli bakın günahlar ya
(9,936 puan) tarafından
Bakmıyo işte bana kalıyo

İlgili sorular

+2 oy
7 cevap 333 göst.
0 oy
21 cevap 1,129 göst.
26 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 835 göst.