Şimdi biz yeni evli sayılırız 4 sene olmadı olacak çok şükür mutluyuz armaizda sorun yok ama oğlumun sağlık sorunu var ve benim kendime ayıracak zamanım kalmıyor bı eşofman bir bluz akşama kadar dolanıyorum eşim çok bakımlı seviyo beni ama ben çocukla uğraşmaktan tükeniyorum tuvalete bile gidemiyorum afedersiniz
Eşim işi yoğun sabah sekiz akşam 10 anca geliyor uzak iş yeri evimize haklı keşke daha iyi ilgilene bilsem ama olmuyor yetiştirmeye çalışıyorum çocuk çok yaramaz aksı mesela o gelince özlüyorum çok sohbet etmeyi seviyorum
İş yeri sesli gürültülü baş ağrısı çekiyor e bende konuşunca başım ağrıyor diyor ben susuyorum goclice ağlıyorum tamam diyorum güzel kıyafete gelince giyemiyom çünkü yetişmiyo çocuğun çok titi bakıma ihtiyacı var evde olsa ilgilenir biliyorum
Beni sevmiyor mu o yüzden mi başım ağrıyor diyor diyorum bahanemi bunlar her yaptığima yorum yapıyor olumsuz olumlu karışık ama annesinde herşeyi yiyor
Benmi abartiyom.acaba
Bende bir evin içinde bir çocukla bunaliyorum kış günü çıkacak bir yer yok haliyle
Sürekli bir ayağımız hastanede birde ben herşeyi kafama çok takıyorum diyorki bakış açınız degsitir insanları idare et ama neden hep ben edeyim insanları idare diyorum aile sorunlarım var benim ailem eşimin ailesi eşime çok düşkün ufak bir kavgamız olsa eşim bunu yüzume.vuruyo bide hu yüzden tartisma çıkıyor birde khet izinli gününde ailesinin yanına gitmek istiyor LLİNC TAYFA GELMEYİNNNNN