0 oy
668 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,359 puan) tarafından
Şimdi biz yeni evli sayılırız 4 sene olmadı olacak çok şükür mutluyuz armaizda sorun yok ama oğlumun sağlık sorunu var ve benim kendime ayıracak zamanım kalmıyor bı eşofman bir bluz akşama kadar dolanıyorum eşim çok bakımlı seviyo beni ama ben çocukla uğraşmaktan tükeniyorum tuvalete bile gidemiyorum afedersiniz 

Eşim işi yoğun sabah sekiz akşam 10 anca geliyor uzak iş yeri evimize haklı keşke daha iyi ilgilene bilsem ama olmuyor yetiştirmeye çalışıyorum çocuk çok yaramaz aksı mesela o gelince özlüyorum çok sohbet etmeyi seviyorum 

İş yeri sesli gürültülü baş ağrısı çekiyor e bende konuşunca başım ağrıyor diyor ben susuyorum goclice ağlıyorum tamam diyorum güzel kıyafete gelince  giyemiyom çünkü yetişmiyo çocuğun çok titi bakıma ihtiyacı var evde olsa ilgilenir biliyorum 

Beni sevmiyor mu o yüzden mi başım ağrıyor diyor diyorum bahanemi bunlar her yaptığima yorum yapıyor olumsuz olumlu karışık ama annesinde herşeyi yiyor 

Benmi abartiyom.acaba 

Bende bir evin içinde bir çocukla bunaliyorum kış günü çıkacak bir yer yok haliyle 

Sürekli bir ayağımız hastanede birde ben herşeyi kafama çok takıyorum diyorki bakış açınız degsitir insanları idare et ama neden hep ben edeyim insanları idare diyorum aile sorunlarım var benim ailem eşimin ailesi eşime çok düşkün ufak bir kavgamız olsa eşim bunu yüzume.vuruyo bide hu yüzden tartisma çıkıyor birde khet izinli gününde  ailesinin yanına gitmek istiyor LLİNC TAYFA GELMEYİNNNNN 

6 Cevaplar

0 oy
(675 puan) tarafından
Ay benimde kocam bı hafta izin aldı bı günü zar zor bize ayırdı hep ailesi ailesinin işleri ben kabullendim boşver bacı haftada bı iki gecelik giy yatakta güzel görsün yeter fazla bile bunlara
(2,359 puan) tarafından
Kız onlar tamam normalde de şıkır şıkır istiyor bı görsen şanki Bülent Ersoy gibi olcam
(270 puan) tarafından
Neden görev gibi giyinip süslenip koyunlarina girelim ki önce insan gibi davransinlar sonra . Valla hiç şeyime takmam ne giyinir ne süslenirim önce insan gibi davran sonra haket beni derim .b.kumuxu yesin k.opekler
(2,359 puan) tarafından
Aman kız ahaha haykırdım
-Reklam-
0 oy
(2,359 puan) tarafından
Bana akıl verin bunları nasıl düzeleceğim.
0 oy
(984 puan) tarafından
Valla o lincleyen tayfadan yoruldum bende 

Canım çok haklısın sen hak veriyorum Allah'ım yar ve yardımcın olsun...
(2,359 puan) tarafından
Ay bende yoruldum şimdi gelirler olumsuz olumsuz yorumlar soalaisn bacim
0 oy
(394 puan) tarafından
Yani linclemek değilde bak nette gezinecek vaktimiz oluyor. Demekki bakimlida olabiliriz hiç vakit yok değil. Bence sanslisin eşin en azından bu durumu dile getirmiş. 
(2,359 puan) tarafından
Evet çok seviyor yüzüm güldüğünü 10 yad gençleşiyor um diyor
0 oy
(15,934 puan) tarafından
Annesinde her şeyi yiyor mu dinliyor mu demek istedin 
(2,359 puan) tarafından
Evet yemek yiyor orda ama evde nazi bana geçiyor benimde yemeklerimi çok sever ama orda daha mutlu her erkek gibi
0 oy
tarafından
Maalesef anne ve eş olmak kolay değil benimde bir ayağım hastanede çok zor oluyor bende yıpranıyorum ama yapacak bir şey yok bazen halsizlik de oluyor istersen bi kanlarına baktır vitamin fln kullan eşinle konuş yorulduğunu destek olması gerektiğini söyle kendini iyi hissetmek için bile bakımlı olabilirsin aslında hiç bir zaman kendini düşmüş göstermeyeceksin ben bunu anladım eşin istiyorsada yap sonuçta oda o kadar yol gidiyor çalışıyor ama biz onlar gibi değiliz eşinin sana anlayış göstermesi çok önemli 
(2,359 puan) tarafından
Haklısın kuzum

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 366 göst.
3 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (394 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,277 göst.
30 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 216 göst.
14 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Ummebrarvehira (1,169 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 865 göst.
14 Aralık 2021 Kültür-Sanat kategorisinde Sifanurr (272 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,226 cevap

334,361 kullanıcı

...