0 oy
1,293 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar inanın hiç bir şey yazmaya konuşmaya dermanım gücüm yok ama buraya yazdım o kadar merak edenleriniz vardır diye yazıyorum yine aynı şeyleri baştan yaşadığım süreçteyim. Entübe edildi. Değerleri çok düşük. Kendisi çok kötü. Her an her şey olabilir diyorlar. Yaş ciğer sendromu. Kendisi de küçücük. Evladıma ayetel kürsi vakıa inşirah fetih fatiha sürelerini okuyabilenler okusun. Rabbim bu acıları kimseye yaşatmasın. Ufak tefek şeyleri takmayın. Rabbim evlatla imtihan etmesin çok zor. O küçücük bedenin nefes alıp vermek için kıvrandığını görmek var ya bilmiyorum hiç bir şey üzülmeye değmez işte. Cevap veremezsem kusura bakmayın. Konuşacak dermanım yok. Hayırlı günler...

34 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rahime abla geçmiş olsun☹️ dualarım seninle ❤️Rabbim korktuguna ugratmasin
-Reklam-
0 oy
(14,412 puan) tarafından
Ahh yavrum benim,kalpten dua ediyorum Allahım kabul etsin
0 oy
(9,080 puan) tarafından
Rabbim sifa versin  allahim yardimcisi olsun minigin
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Doğuma alındığını bile görmedim ya Rabbim şifa versin inşallah sağ salim kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla çıkın hastaneden inşallah.
0 oy
(163,507 puan) tarafından
allah im sifa versin
0 oy
(1,117 puan) tarafından
Seni cok iyi anliyorum.  O cocugun nefes almak icin cirpinisini iyi biliyorum.  Benim bebegimde oyleydi o an video cekip esime gonderdim bebegimizi gorsun diye suan da hala acip bakiyorum megerse o an zorlaniyirmus diye.  Suan hastayim okuyamiyorum.   Insallah cocguna saglik sihhat versin tez zamanda iyilesin.  
0 oy
(7,448 puan) tarafından
Ayy bende senden haber bekliyordum :( Allah'ım şifa versin inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım 
tarafından
Rabbım sabır versin inşallah çok zor bir durum
Bende yaşadım ve kaybettim bebeğimi şimdi yine erken doğum riskim var postu görünce korkmaya başladım allahim kimseyi bu duruma dusurmesin
(7,448 puan) tarafından
Korkma canım allah zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah ben premature annesiyim bir buçuk yaşında oğlum şimdi 32 haftalık doğum yapmıştım bir de bir hafta önce doğum yaptım erken doğum riskim olmamasına rağmen erken doğum oldu oğlum keseyi üstten yırtmıştı öyle suyum gelmişti ikinci bebeğimin erken gelmemesi için baya uğraştık ilaç vs zamanında geldi çok şükür hiç belli olmuyor bu işler ve erken gelmeye çalıştı yine ilaçla engelledik
tarafından
İnşallah benim de ilaçlar fayda eder proluton iğne kullanıyorum bir de progestan verdi ful yataktaym Rabbım nasip etsin inşallah

Niye böyle oluyor hiç anlamıyorum ailem de erken doğum yapan yok ben niye böyleyim bilmiyorum kendimi suçluyorum, çok dikkat ediyorum aslında ama yine de böyle oluyor
(17,880 puan) tarafından
Rabbim kimseyi korktuğu yere ugratmasin inşallah ❤️ Sag salım vaktinde saatinde kucağına almayı nasip etsin inşallah Rabbım sanada korkma canım benomde kızlarım 40 haftalık doğdu oglan erken davrandı 35+6 günlükken doğdu 9 gün kuvezde kaldı Rabbime şükürler olsun gectı gıttı bana hemen yapılmıstı caglaaa cıger gelıstırı
(7,448 puan) tarafından
Banada yapılmıştı ilk doğumda bunda da ne olur ne olmaz diye yapıldı önceden çok şükür zamanında geldi
0 oy
(5,123 puan) tarafından
Rabbim acil şifalar versin :(
0 oy
(1,650 puan) tarafından
Rabbım şifa versin inşallah 
0 oy
tarafından
Rabbim safi ismiyle şifa versin, çok üzüldüm vallahi. 
0 oy
tarafından
Rabbim tez elden şifa versin... 
0 oy
(54,164 puan) tarafından
Rabbim sabir versin bebegini sana döndürsun canim 
0 oy
(1,530 puan) tarafından
Allah yardimciniz olsun Allah  Teala heckimi evladiyla sinaga cekmesin (sizi cok iyi anliyorum.
0 oy
(93 puan) tarafından
Nasıl şuan durumu
(548 puan) tarafından
Eski post ama inşallah iyidir evladı Rabbım kimseye yaşatmasın inşallah :/

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 343 göst.
+2 oy
30 cevap 639 göst.
23 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bla Bla bla (511 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 663 göst.
15 Mart 2025 Diğer kategorisinde Siyah-beyaz (97 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 203 göst.
8 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (93 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,813 soru

24,160,184 cevap

335,324 kullanıcı

...