Ağlama güzel anne ❤️ kurban olurum gözyaşına beklemek sabretmek şuan senin için çok zor biliyorum.
Sağ sütünü saklama torbasına koy buzluğa at canım bebegin çıkınca en sağlıklı kısmı almış olacak üzerine tarih at ilk koyduğun sıraya göre ısıt ısıt içir bebise. Rabbim yardımcın olsun canımın içi.
BAK SANA NE ANLATCAM KISA VE ÖZ.
6 AYLIK DOĞDUM 1200 GRAM KİLOM
3 AY KUVOZDE KALDIM NORMAL KILOMA GELINCE DE EVE GONDEMRISLER. BENDE SOLUNUM SIKINTISI YASADIM HATTA BABAM GORMUS UZAKTAN HEMISREYE HABER VERMIS.
SUAN 28 YAŞINDAYIM VE BIR OGLUM VAR.
Yorum sende canım. Rabbim ol derse olur.
Hamilelikte de benim epilepsi hastalığım old. İçin bebeğim karnimdayken sara nöbeti geçirdim 2 kere Art arda dr un umudu kesin ikincisi hiç iyi olmadı bu kalp atışı alamayabilirz dediği 14 haftalık karnimdaki bebek şuan yanımda 2 buçuk yaşına girecek.
Oğlumla alakalı hayatı çok durum yaşadım bi kac defa yazmaya gerek yok . Ama bende zor zamanlardan geçmiş bi anne olarak sana diyorum ki
Şunu kabul etmek gerekiyor onu karnimiza koyan rabbim doğuma kadar da koruyan rabbimse doğumdan sonra da koruyacak rabbimdir. O bize nasip olduysa herturlu olacaktır. Sabret canım ağlama sütün kesilmesin sağ bol bol ilk üç ayını veremediysen çöpe gitmesin kurumasın koy buzluğa tatlım. Bebege verirsin ilk 6 aylık süreçte. Bir sütun buzluk ömrü 3 ay . Bebege de ilk 6 ay çok gerekli .
Benim annem bilinçli olamamış o anda onunda sütü gitmiş ben anne sütü alamadım ve bağışıklığım çok düşük. Eğer 28 yıl önce birileri sağ sütünü verimli deseydi gözünü acsaydi az ds olsa almış olcakt8m en azından ilk 3 ayı.
Rabbim tez zamanda taburcu oluşunuzu nasip etsin inşallah. ❤️