+3 oy
538 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Hanımlar 10 Mart'ta doğum yaptım 

33 hafta 2300 gram . Solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakıma aldılar ve entübe edildi 5 gündür entübe enfeksiyon kapmış ve kontrol altına alınmış ne Zaman tedavi olur boğazında hortumlar içim gidiyor sütüm geliyor süt bile vermiyorlar serumla besliyorlar sagiyorum sagdikca ağlıyorum Allah rızası için GÖKTUĞ ÇINAR bebek için dua edin başına böyle bir şey gelen varsa lütfen bilgi verin.

19 Cevaplar

+3 oy
(4,434 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Adını yanlış söylemiyorum dur inşallah ama burda bi Çınar Ege bebek vardı annesi sürekli postlar açıp bize bilgi veriyordu seninkinden çok daha zayıf ve erken doğmuştu sanırım en son yaş günü postunu hatırlıyorum yalan olmasın o post açtıkça burdaki herkes dualar etti ona da senin bebeğin bence kilo olarak gayet iyi gelişimsel sıkıntılar da tedavi ile hallolursa Allah’ın izniyle kısa zamanda kucağına verirler insalalh olumsuz şeyler düşünme sen iyi ol mi bebeğin de iyi olsun bebekler hisseder annesi sen güçlü ol iyileşip geldiğinde güçlü ve bol sütlü bi anne isteyecek Rabbim size bağışlasın inşallah en kısa zamanda kucağında beşiğinde uyuduğu zamanlar gelsin sen de bu çocuk uyumuyor bu çocuk durmuyor diye yakın burda bize ❤️

(64 puan) tarafından

Amin dualarınız için çok teşekkür ederim Allah razı olsun ♥️ 

(4,434 puan) tarafından

Sizden de Allah razı olsun ❤️

(6,848 puan) tarafından

Tam bende bu örneği verecektim cnm ❤️ Rabbim şifa versin Allah size bağışlasın inşallah ❤️ 

(8,665 puan) tarafından

Hatırladığım kadarıyla o bebeğin hem haftası daha küçük hemde kilosu daha azdı. Ona sifa veren Allah sizede versin inşallah 

tarafından

@Susam +++ ❤️

-Reklam-
+3 oy
(2,459 puan) tarafından

Geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda sağlıcakla kucağınıza alırsınız. 

(64 puan) tarafından

Amin inşallah çok teşekkür ederim ♥️ 

+3 oy
(1,139 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun Rabbim yavrunuzu bian önce sağlıklı bir şekilde size bağışlasın inşallah

kucagina alip bol bol kokusunu içine çektiğin bol bol emzirdigin günler olacak inşallah ❤️

(64 puan) tarafından

+3 oy
tarafından

Rabbim sana bağışlasın canım üzüldüm valla

+3 oy
tarafından

Rabbım çocuğunu size bağışlasın.

(64 puan) tarafından

+3 oy
(5,098 puan) tarafından

Rabbim şu mübarek günlerde Şifalar versin inşallah küçük Paşa'ya iyi olur canım dualarımız seninle

(64 puan) tarafından

+3 oy
(1,172 puan) tarafından

Ya şafi ya şafi ya şafi Allah size bagislasin

(64 puan) tarafından

+2 oy
(1,052 puan) tarafından

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin inşallah biran önce bebeğine kavuşursun inşallah 🤲

(64 puan) tarafından

+2 oy
(21,527 puan) tarafından

Ay Allah'ım şifalar versin yavrucuga. Sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 

(64 puan) tarafından

+2 oy
tarafından

Büyük  kizim 34 haftalık  2364 kg dogdu.baska hastaneye yoğun bakıma gönderildi.ambulansla.orada entube edilmiş solunum sıkıntısından dolayı birde ambulansta giderken beyin kanaması geçirmiş.ilk bebeğim çok ağladım çok üzüldüm gram uyku uyumadım.32 günün sonunda çok şükür sağ salim kucağımda çıktım.suan dört yaşında.Ikinci kizim otuz beş hafta 2360 kg dogdu.onuda kaldığım hastanede yer olmadığı için başka hastaneye kaldırdılar.orada ki hemşireler entube ederken boğazını tahriş etmiş.su toplamış boğazı çıkarırsak patlar nefessiz kalabilir deyip başka özel hastaneye kulak burun boğaza gittik yine yoğun bakımda bu sefer biraz daha iyi durumdayım.34 gun sonrada onu kucagima alip ciktim .Dua edip sütümü saydım.cok şükür oda iki buçuk yaşında.Sana tavsiyem kendini o kadar yıpratma çok üzdüm kendimi çok strese soktum elimde olmadan.eger alacak nefesi varsa fidana gitse yine alır bol dua et sabret tevekkül et çok zor inan seni çok iyi anlıyorum.Sana düşen tek şey Sabir.Cok geçmiş olsun.Rabbim bununla bir daha hastaneler düşürmesin inşallah görüp göreceği tek şey bu olsun.Sutunu sagarken dua oku salavat çek ya safi eşyasını çok çek ve sabırlı ol gece gündüz sütünü sağ buzluğa at.Kendini yıpratma.ben çok yıprattım çok dağıldım toparlanmak zaman aldı 

(64 puan) tarafından

Yazdığın yazı bana yol oldu Allah razı olsun ♥️ 

+1 oy
(53,390 puan) tarafından

Rabbim sifa versin size bagislasin inşallah canim 

(64 puan) tarafından

+1 oy
(29,786 puan) tarafından

Allah'ım şafi ismi hürmetine şifa versin tez zamanda saglika kucağına alırsın insAllah

(64 puan) tarafından

+1 oy
(478 puan) tarafından

Rabbim şifa versin tez günde sağlığına kavuşup kucağına gelsin inşallah.

(64 puan) tarafından

+1 oy
(1,540 puan) tarafından

Ağlama güzel anne ❤️ kurban olurum gözyaşına beklemek sabretmek şuan senin için çok zor biliyorum.  

Sağ sütünü saklama torbasına koy buzluğa at canım bebegin çıkınca en sağlıklı kısmı almış olacak üzerine tarih at ilk koyduğun sıraya göre ısıt ısıt  içir  bebise. Rabbim yardımcın olsun canımın içi. 

BAK SANA NE ANLATCAM KISA VE ÖZ. 

6 AYLIK DOĞDUM  1200 GRAM KİLOM 

3 AY KUVOZDE KALDIM NORMAL KILOMA GELINCE DE EVE GONDEMRISLER. BENDE SOLUNUM SIKINTISI YASADIM HATTA BABAM GORMUS UZAKTAN HEMISREYE HABER VERMIS. 

SUAN 28 YAŞINDAYIM VE BIR OGLUM VAR. 

Yorum sende canım.  Rabbim ol derse olur.

Hamilelikte de benim epilepsi hastalığım old. İçin bebeğim karnimdayken sara nöbeti geçirdim 2 kere Art arda dr un umudu kesin ikincisi hiç iyi olmadı bu kalp atışı alamayabilirz dediği 14 haftalık karnimdaki bebek  şuan yanımda 2 buçuk yaşına girecek. 

Oğlumla alakalı hayatı çok durum yaşadım bi kac defa  yazmaya gerek yok . Ama bende zor zamanlardan geçmiş bi anne olarak sana diyorum ki 

Şunu kabul etmek gerekiyor  onu karnimiza koyan rabbim doğuma kadar da koruyan rabbimse doğumdan sonra da koruyacak rabbimdir. O bize nasip olduysa herturlu olacaktır.  Sabret canım ağlama sütün kesilmesin sağ bol bol ilk üç ayını veremediysen çöpe gitmesin kurumasın koy buzluğa tatlım. Bebege verirsin ilk 6 aylık süreçte.  Bir sütun buzluk ömrü 3 ay . Bebege de ilk 6 ay çok gerekli . 

Benim annem bilinçli olamamış o anda onunda sütü gitmiş ben anne sütü alamadım ve bağışıklığım çok düşük. Eğer 28 yıl önce birileri sağ sütünü verimli deseydi gözünü acsaydi az ds olsa almış olcakt8m en azından ilk 3 ayı. 

Rabbim tez zamanda taburcu oluşunuzu nasip etsin inşallah. ❤️

(64 puan) tarafından

Amin inşallah yazınız bana umut oldu ♥️ çok teşekkür ederim 

+1 oy
(242 puan) tarafından

Kızım 36. haftada 32. hafta ile uyumlu doğdu. Yoğun bakım sürecimiz oldu. Lütfen çocuğunuza 2 saatte gidin görün. Oradaki hemşireler çocuğuna sahip çıkan bir aile görsünler. Çünkü bizde hemşirenin biri çocuğumuzu aç bırakmıştı. O gün belli bir saate gidememiştim.Rabbim şifa versin inşaAllah. 

(64 puan) tarafından

Bizim görüş günleri var serumla besleniyor 

+1 oy
(4,550 puan) tarafından

Anne olduktan sonra o kadar hassas oldum ki özellikle bebek konusunda Rabbim inşallah bebeğini sana bağışlasın, bu günleri daha güzel günler yasatarak unuttursun size, ya şafi isminin hürmetine şifa versin Allah 

(64 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim ♥️

+1 oy
(1,270 puan) tarafından

Rabbim şifa versin Göktuğ Çınar bebeğe, yavrunu size bağışlasın doyasıya çek kokusunu içine 

(64 puan) tarafından

Amin çok teşekkür ederim ♥️ 

+1 oy
(1,401 puan) tarafından

Allahım şifasını versin geçmiş gitmiş olsun 

(64 puan) tarafından

Amin.cok teşekkür ederim ♥️ 

0 oy
(488 puan) tarafından

Rabbim bebegini sana bağışlasın inşallah.

Bende 38 haftalık doğum yaptım ama gelişimi geride kalmıştı 2500 gram doğdu solunuma bağlanıp entube edildi 17 gün kaldı sen merak etme rabbim ol derse olur inşallah hemen kavusursunuz

(64 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim ♥️ 

İlgili sorular

+5 oy
12 cevap 463 göst.
15 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Siyah-beyaz (64 puan) tarafından soruldu
+3 oy
30 cevap 421 göst.
23 Mart 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bla Bla bla (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 176 göst.
8 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifgaye (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 243 göst.
3 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde LMihrace (8,009 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,284 soru

23,815,502 cevap

318,040 kullanıcı

...