0 oy
533 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (898 puan) tarafından
Akşam yattık panik atak sorunu yaşıyorum o yüzden yağmur sesi şömine sesi açıyorum telefondan sakinleserek uyumaya çalışıyorum. . Dün gece bişey oldu.. yine açtım yatıyoruz başta eşim bişey diyor sandım başımı kaldırdım yok uyuyor.. yine yattım gözümü kapattım.. yine aynı ses kulağıma arapça bir şeyler söylüyor.. ama diyorum acaba telefondan açtığım sestsn ben öyle saniyor olabilir miyim.. hayır yok bayağı bayağı biri kulağıma arapça bir şeyler okuyor.. korkuyla ksltim eşimi uyandırdım sonra kalbim hızlıca atmaya başladı panik atak geçirdim.. ilk defa böyle bir şey başıma geldi.. yaklaşık bir aydır panik atak sorunu yaşıyorum.. tamam rüyada falan görüyorum kabus falan ama böyle ayikken bişey yaşamadım.. başına gelen var mı? Biri bana büyü yapmış olabilir mi? Çünkü hiç iyi hissetmiyorum psikolojim bozuldu uyuyamıyorum.. huzursuzum eşimle yoktan yere tartışıyoruz.. şimdi de böyle bir şey yaşadım sanki bu odada beni rahatsız eden bir şey var.. kabusumda da bu odada çin gibi bir şey gördüm.. bilmiyorum bu oda bana sıkıntı veriyor.. ama yatağımdan başka yerde de yatamıyorum.. 

8 Cevaplar

0 oy
(1,974 puan) tarafından
Ekmek kırıntısı mi acaba döküldü tatlım uyudugun yere yada üzerinde falan mı vardı bnde panik atak hastasiyim
(898 puan) tarafından
Bilmiyorum ama bir aydır korkuyorum hiç korkmazdim içime bir korku girdi yayıldı her yerime halbuki hiç korkmazdim.. panik atak hastalığını da ben diyorum herhalde panik atak hastasıyım doktora gitmedim yarın kalp doktoruna gidicem organimda sıkıntı yoksa biliyorum muhtemelen psikolojik ama ilaç da kullanmak istemiyorum.. Senin panik atak hastalığın nasıl?
(1,974 puan) tarafından
Bn ilaç kullanmıyorum emzirdigim için üzüntüye gelemiyorum panik atagim geldimi yatakdan çıkamıyor nefes almyor hale gliyorum  olucek gibi olyorum bide hissederim mesl bugün panik atak gcrek olsn fark edyom elim ayağım ttryor cnm sana dedim ya ekmek kırıntısı dokulmustr oyuzden korkar kabus gorursn bnada öyle oldu biara
(898 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun sana da
(1,974 puan) tarafından
Saol cnm tşk ederim
-Reklam-
0 oy
(984 puan) tarafından
Cnm caminin os anüne bak ekmek çırpan oldumu varsa sil camın önünü odanı şupur dip bucak üzerinde filan gelmek kırıntısı ile gelmisindir odaya düşmüştür belki pikelerini yıka odanı sirke ile sil sipreye sirke köy odaya sık 3 5 fıs odanda Felak nas ayayel Kürsi Fatiha ihlas aç çalsın bunları yapınca bendede benzeri şey oldu cnm oğlum ekmek ile girmiş çıkmış odaya . Birde ben yatarken sadece panik atağın var ise tavsiye ede bilirim inşirah süresi beni çok rahatlatıyor eskiden su yağmur sesi dinlerdim ama en güzeli dua imiş bu dua
(898 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim yapicam
0 oy
(134 puan) tarafından
Canm pek bu konularda bilgim yok ama bakara süresi aç evde ayetel kürsü felak nas süresi aç sürekli uyurken kulaklıkla felan dinle inşallah huzur bulursun ama psikolojik de kaynaklı böyle şeyler destek al bekletme Rabbim yolunda kolaylıklar versin 
(898 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım acicam
0 oy
tarafından
Canım bir hocaya kendine dua yazdirabilirsin benimde var bilinç altı panik atakla ilgili bir durum olduğunu düşünüyorum 
(898 puan) tarafından
Hocaya falan giymek istemiyorum ama bioenerji tedavisi gördüm bı zaman o iyi gelmişti bana koruma yapmıştı onu tekrar taksam etkisi olur mu acaba 3 yıldır takmıyorum
0 oy
(53,796 puan) tarafından
felak nas açıp dinle yuksek sesle evde 
0 oy
(6,695 puan) tarafından
Canım yatak odani dip köşe temizle sirkeli su ile sil temizlemedik bir nokta bırakma 
0 oy
(682 puan) tarafından
En son yatağımda ekmk, kırıntı falan varken boye olmuştum çocuğum yatakta birşeyler yemişti temizledim ama bir kaç parça kalmıştı o gece böyle olmuştum sabah uyandik onları görünce kafama dank etti ondn sonra olmadı oyle şükür 
0 oy
tarafından
Gözünün önüne bişeler geliyor mu ?
(898 puan) tarafından
Ne gibi şeyler..
tarafından
Ad vermek istemiyorum başka türlü insanlar kılıktan kılığa girerler hani
(898 puan) tarafından
Hayır görmüyorum

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 274 göst.
31 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Annesininmasali (1,256 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 363 göst.
16 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,670 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 406 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde gelbebegim (1,706 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 941 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Papatya4161 (4,732 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,880 soru

24,036,616 cevap