Aynisi bendede vardi yeni evlendigim zaman karsi komsum yasli (50-60 ) bi teyze mavide gozlu habire gelir zile basar bi ayaği esikte kapiyi acar acmaz iceri dalardi ikram ettiklerimden hosuna giden olursa cok guzelmis biraz varsa ver amcaya goturim kocasina gotururdu hemen hemen hergun pisirdigi seyden getirirdi yemezdim cope atardik cok kotu hissederdik (bikeresinde tesadufen yemek yaparken cam hemen ocagin yaninda disari baktim copu döktü yemek yaptigi tahta kasigida çöp tenekesine vurdu)
Kargo gelse hemen kapiyi acar ne aldin derdi asansoru dinler hemen kapiya kosardi herseyi sorardi ama Severdim yasli sonucta onun huyuda oyle napican tasindim gecen karsilastik gelcemde evini bimiyom dedi gosterdim hala gelmedi ölümlü dünya yaslılari severim ben
Yalnız yaşlılar oyle malesef benım yan komsum 85 yasında bır ısveclı hamıleyken benı bır kez dahı gormuyen daha dogrusu benım görmediğini sandıgım komsum yanı. Dogurdugum gun kaynanam kapıya gelmiş açmış kapısını demiş ki dün saat 7 de hastaneye gıttıler bebegı dıguracak daha gelmedi: D biz olmuş sanırken o kapıdan pencereden bizi takıp ediomuş gecende kızımı gördü dıokı 16 ayı bıtecek: D yuhh yanı onu bıle bılıo
1,490,135 soru
24,353,790 cevap
346,623 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın