+1 oy
157 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Kızlar yaş 23 3 ay oldu doğum yapalı 167 boy 73 kilodayim şimdi sabah 4 zeytin kutu kadar peynir bı haşlama yumurta ekmeksiz şekersiz çay bol su elma serbest akşam 5 ekmeksiz yemek bu şekilde zayiflarmiyim aralarda çay su  meyve serbest 

5 Cevaplar

0 oy
(1,401 puan) tarafından
Bebek emziriyorsan sütünü azaltır bu beslenme şekli bebek emziriyorsan  3 ögün yemelisin porsiyon kücülterek mesela sabah bu şekilde kahvaltini yap öğle yemeğine bir kasa çorba  salata aksam ne pisirdiysen ekmeksiz ye
(1,263 puan) tarafından
Zaten beste yemek yiyorum açlık hissi olmuyor ve böyle saatli yemek sutumu arttırdı bol su elma yiyorum.
(1,401 puan) tarafından
Besin değeri yüksek yiyecekler yiyip sütünün kalitesini koru o zaman kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden olmasın olabilir verirsin . Önemli olan zaten ekmek ve akşam yememek . 6 dan sonra birsey yemezsen kesin verirsin . Bol su çok önemli 
(1,263 puan) tarafından
5 den sonra yemiyorum su elma çay içiyorum ama
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Daha çok erken canım bebeğin 3 aylık yani çok küçük sütun azalır bu şekilde emzirenlere özel diyet listelere var onlara bak 
(1,263 puan) tarafından
Saatli yemek dahada arttırdı ve sürekli su elma yiyorum
(7,369 puan) tarafından
Hamilelere izle diyetler var canım hem sağlık hem süt hemde rahat kilo vermek için onları kullan su zaten içilmeli daha sağlıklı olacahi için emzirenlerin diyeti yap dedim
0 oy
(4,655 puan) tarafından
Zeytin 8 peynir lor yeşillik biber yumurta iki adet tam buğday unu ekmek iki ara öğün yeşil çay ekle birine biber bir hafta için söylüyorum 4 gün normal kahvaltı 3 gün yulaf kahvaltı yapmani tavsiye ederim akşam yemeği olar sebze ölçüsü 5 yemek kaşığı yanında yoğurt turşu salata eşliğinde olması lazım haftada balık et tavuk baklagiller tuketmen lazım vitaminler düşmesin salata sınırsız ara öğün olarak fındık badem 8 10 adet yeşil çay +elma olabilir su 2.5 litre icmeni tavsiye ederim 
(1,263 puan) tarafından
Etsiz yemek yapmıyorum et tavuk balık mutlaka et türü var
(4,655 puan) tarafından
Tamm o zaman sıkıntı yok şimdiden kolay gelsin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 377 göst.
0 oy
4 cevap 161 göst.
27 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Sevgisiz_hayat_47 (1,087 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
14 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Esma Han (603 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,306 soru

24,097,112 cevap

332,143 kullanıcı

...