0 oy
242 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (15 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hastayım zaten pay atmıştım doktor EKG çekti kalp krizi görünmüyor dedi aklıma soktu  2 3 gündür kalp çevresi ağrıyor kolumla hatta öksürürken göğsünden koluma bu sancı oluyor kas ağrısı gibi sol göğüs belirli bazen en solu bazen sağında ağrı oluyor kalp değildir galiba değil mi yani soğuk algınlığı olduğum için sol kol ağrısı da olunca korktum da gripten kas ağrısı olur değil mi kalp olmaz herhalde böyle nefes alırken de batıyor zonklama gibi oluyor ara ara 

4 Cevaplar

0 oy
(30 puan) tarafından
Canım benim anksiyete yazıyorsun. Zamanında cok cektim anksiyete ve panik ataktan sürekli acillerdeydim kaç yıl korkma kalp krizi değil bir bardak su iç elini yüzünü yıka pencerede Bi hava al ve Allaha şükret.. Kendini fazla boş bırakma ben böyle atlattım çok şükür korkma sadece öyle sanıyorsun ama öyle değil.. 
(15 puan) tarafından
Yoo anksiyete değil ya panik yapmadım ama sürekli ağrır böyle ara ara dedim kalptemi sorun var acaba diye düşündüm ama değil heralde ama ebet anksiyete olabilirim doktora gidicem obyuzdem
(30 puan) tarafından
Düşüncene engel olamıyorsan kardiyolojiye gidip detaylıca kontrol ettir ama doktor sorun yok dediyse, daha da üstüne düşüp bu düşünceni beslememeni tavsiye ederim
-Reklam-
0 oy
(6,696 puan) tarafından
Canım benim kafana takma evet dediğin gibi kas ağrısı olabilir ben korona olduğumda bütün kaslarım kemiklerim sızlamıstı inşallah bişey olmaz korkma 
(15 puan) tarafından
Bende gribim ama sadece solum böyle kas ahrisi gibi yel.girmis gibi bı ağrı ara ara da kalbim batiyo kolumla ondan korktum ya
0 oy
(984 puan) tarafından
Bendede var cnm bu durum panik atak burun korkma 4 gündür bende aynı durumdayim daha öncede oldu 3 kez hamilelikte cnm kalp deliği çıktı çok düzenli giderdim kontrola 6ayda bir yoktu hamileyken gittim kalp kapakcigim kalınlaşmış delin vardı doğumdan sonra tekrar gittim düzelmiş yok hiç birşeyin elhamdülillah ama korkuyu kendin yaratiyorsun bende öğle başladı cnm EKG çekilmiş birşey yok denildiyse korkma yoktur usutunce oluyor ve şuan kırgınlık var halsizlik burnum hafif akıyor ondan oluyor cnm 
(15 puan) tarafından
Ay oksurukce d eagriyo orası korktm ya
(984 puan) tarafından
Korkma cnm rahat ol bende aynı durumdayım panikatak bu sen onu dusunmedigin an geçiyor çok düşünür ve tedirgin olursan beyin seni korkutmak için agrini çoğaltıyor rahatla nefes al ayağını uzak ve dinle 15 DKK güzel bir müzik aç dinle hemen geçiyor beynine ben iyiyim de sana bir olay anlatım gerçekte yaşanmış kanser hastasına senin birazdan gözlerini kapatıp biletini kesecez ve sen o an öleceksin demişler beyin buna inanmış adamın gözünü baglamislar ve bileğine buz deyirmisler hasta ise kesti zannetmiş ve o an hayatını kaybetmiş beynin çok güçlü neye inanırsan o oluyor iyiyim dersen iyilesirsin kötüyüm dersen hasta oluyorsun dene cnm banada eşim öğretti çok etkili bir yontem
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Dr a göründükten sonra psikolojik olabilir mi? 
(15 puan) tarafından
Olabilir ya çünkü öldürünce ağrı nefes alırken falan batıyor da korktum
(3,549 puan) tarafından
Benimde öyle oluo acıo 1  2 saniye nefesimi tutunca acı geçio dr gtcemde iki çocuğum var fırsat olmuo

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 96 göst.
22 Ocak 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elifiniz (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 462 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 458 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,757 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,848 soru

24,117,123 cevap

333,291 kullanıcı

...