Geçen hafta 2 gün göğüs kafesim yani iki gogsumun ortası ağrıdı. 1 haftadır çok durgunum. Dünden beri ise başımda ağrı gibi değil ama sanki ağırlık var kaldıramıyorum. Bir şeye dikkatli bakamıyorum. Gözlerim kapanıyor ve gozlerimde de ağırlık ve yanma hissi var. Ayrıca biraz önce kalbim sıkıştı hemen oturdum. 5 dkka kadar sürdü nefes aldıkça. Sonra omzuma ağrısı vurdu. Şimdi ağrım geçti ama sacimdan ayak tirnagima kadar hissizim halsizim. Dün gece erken uyudum eşim baktı kıza. Uyuyalı 1 saat olmuştu. Ve sanki ben kendi elimle kafamın ortasına baskı yaptım gibi oldu sıçrayıp kalktım baktım ellerim yerde kafamda değil. Besmele çekip uyudum. O baskıyı ilk defa hissettim. Daha önce hiç yaşamadım. Eşim gelip kafama bastırdı sandım eşimde yoktu odada. Dünden beri pek iyi değilim. Ölü gibi yaşıyorum. Önceden de böyle yemeden içmeden kesilmiştim ortada hiç birşey yokken ve 1 hafta sürmüştü rahmetli anneannem ölmüştü. Annem hissetmişsin kızım ayan olmuş sana 1 haftadır resmen yas tuttun demişti. Şimdi yemeden içmeden kesilmedim 1 ekmek yedim. Ama şimdi acayip açım sanki hiç birşey yememisim gibi dünden beri böyleyim. Niye doyma hissim yok onuda anlamış değilim. Üstümde ağırlık var .
Bu yaşadığım nedir acaba anlam veremedim. Bazı krizler ayak üstü atlatiliyormus öyle mi oluyor acaba şimdi yoksa başka birşey mi bilmiyorumm
Yorumlara cevap veremeyebilirim. Buraya yazarken bile gözlerim cift görüyor kapanıyor sanki
1,489,455 soru
24,344,218 cevap
346,176 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın