0 oy
291 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (146 puan) tarafından
Kızım birkaç gündür hevesli ben ona uzun zamandır hep anlatıyorum bezini artık kullanmıcaz çiş tuvalete yapılacak diye şöyle tuvalet alcam sana güzel olcak falan diye anlatıyorum ama kış ayında zorlu olur bilemedim çünkü geceleri uyku tulumu giyiyor tuvalet için o zor olacaktır diye düşünüyorum 

9 Cevaplar

0 oy
(3,727 puan) tarafından
Kesinlikle ilkbahari bekle canım 
-Reklam-
0 oy
(53,840 puan) tarafından
uyku tulumu giydirmezsin bazi cocuk cok kolay ogreniyo benim sidikli kizim büyük tuvaletini iki gunde ogrendi ama kucukte zorlandi cok o yüzden kisin iyiki denememism dene sende baktin iyi gidiyo devam edersin
0 oy
tarafından
Dene bi bakalım istiyorsan ama bence zor olur. Gece altını ıslatırsa bi de hasta falan olma ihtimali var. Halılar koltuklar yatak batacak temizliği kuruması derdi var. Sabır olarak kendini hazır görüyorsan, çocuk hazır olduğuna dair işaret veriyorsa ve evin sıcaksa deneyebilirsin. Ama zor olur en güzeli yazın bence 
0 oy
(1,118 puan) tarafından
Hayır şuan başlama bak önden zaten alıştırma yapıp heveslendirmissin ilkbahara birşey kalmadı bence beklemelisin benim kizim 25 aylıkken falan denedim yapamadık. Şuan 28 aylik bazen istiyorda aslinda ama kesin bir dille cesaret edemem kışın cok zor oluyor her yere cis yapıyor evi de soguk diye surekli havalandiramiyosun temizligi de sık sık yapamiyosun zor yani.
0 oy
tarafından
Büyük kızımı tam 30 aylıkken başlamıştim çok çabuk alıştı Şubat ayıydı

Küçük kızımı 25 aylıkken başlamıştim oda Ekim ayıydı şuan 4 yaşında hala bile zorla gönderiyorum tuvalete 
0 oy
(909 puan) tarafından
Bence deyin hazır hevesliyken ama gece de altını bağlamayın o şekilde daha çabuk öğrenir
0 oy
tarafından
Yazı bekle kuzum kışın üstünü ıslattığında haberin olmazsa bu sefer hasta olur 
0 oy
(7,369 puan) tarafından
Bende bekliyorum kış diye bizimde çıkar bezi falan diyor 
0 oy
(22,757 puan) tarafından
Valla zor oluyor. Uyku tulumu giydiremiyorum bu yüzden. Ve tüm gece üstünü ortmekle tuvalete götürmekle geçiyor. Gece uyurken üstünü islatinca hasta olacak diye korkumdan sık sık kontrol ediyorum. Ben mecbur kaldım başlamaya ama zamanım olsa yazın başlayacaktım. 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 370 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 269 göst.
2 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 615 göst.
0 oy
6 cevap 363 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilan28999 (41 puan) tarafından soruldu