0 oy
415 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar 2. Gun bugun ama buyuk tuvaletını asla yapmıyor, bezliyken gunde 2 kez yapardı karnı şişti cocugumun ya, takıcam geri bezi az kaldı cok uzuluyorum, çişini soyluyor 2 gunde 3 kez kacırdı sadece cok akıcı konusuyor anlatıyor, hatta tuvalete kadar tutuyor bıle ama bu kaka olayını nasıl aşmamız lazım gozunuzu seveyım sizlerde oldu mu?

6 Cevaplar

0 oy
(420 puan) tarafından

Bizimde bugün ikinci gün 1 kere yaptı lazimliga hep kaçırdık kakayi tutuyor benimki de akşam üstü denemek icin bez taktım baktim bezine yapmış :ermm:

(420 puan) tarafından
Aynen yavrum biliyorum da benimkide kabız aksi gibi bende kıyamadım karnını tutup duruyordu dedim bu sıpa bez olunca yapacak mı yaptı korkuyorlar sanırım. Benimkinin konuşması da yok aynı şeyleri 100 kez tekrar ediyorum bakalım nasıl geçecek bu günler bir an önce öğrenirler inşallah :(((
tarafından
Kac aylık canım senınkı
(420 puan) tarafından
35 aylık yavrum
tarafından
32 benımkı de :( Ay Allaaah yardımcımız olsun
(420 puan) tarafından
Amiiin kuzucuum inşallah öğrenir öğrenmez yazacağım buraya vallahi :)))
-Reklam-
0 oy
(4,215 puan) tarafından
Daha çok erken zaten bebekler bezden ayrilinca kaka yapma sıklığı azalir günde bire düşer hatta iki günde bire kabiz olduysa kayisi falan yedir ve sık sık tuvalete götür bez takma bence henüz iki gün olmuş bu kadar erken pes etme bunu sana tuvalet eğitimi vermek için tam bir yıl uğraşmış bir anne olarak söylüyorum sabir sabir sabir
tarafından
Yok kuzum pes etmem cınku soyluyor cocugum ısteklı ama lavman olmasın işin sonu, cok duydum boyle seyler korkuyorum
(4,215 puan) tarafından
Dediğim gibi bağırsakları çalıştıracak birşeyler yedir kuru kayısı hosaf şekilde verebilirsin bir sorun olmaz inşallah internetten bakabilirsin şuan aklima gelmiyor ama evde yedirdigin şeyler de bağırsakları çalıştırır çocuk rahatça tuvalete çıkar
tarafından
Tamam canım tesekkur ederım
(4,215 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(64,513 puan) tarafından
cisi öğrenmiş masallah kaka tutmasi normal sakin bezleme
tarafından
Bugunde yapmadı ikbal karnı kocaman :(
(64,513 puan) tarafından
yapar yapar merak etme ne kadar duracak içinde
tarafından
Ay ıkbal ınan aglıcam dokunsan, habıre popom acıyo dıyor, bezı takıcam az kaldı, essek kadar da cocuk oldu ya
(64,513 puan) tarafından
yok takma canim otuttur tuvalete hafif hafif karnına masaj yap hediye alicam sana de biraz tut orda yapar ilkini yapsangerisi kolay
0 oy
tarafından
normak cnm. cocuklar buyuk tuvaletini yapmada korkarlar.. bir hafta sonra yapmisti bnmkisi. bir hafta 10 gun normal die biliyorum 10 gecerse dr. yardimi alirsin
tarafından
Ama 3. Gun oldu karnı şişti resmen popom acıyo dıye agladı tum gun :( ne yapacgaımı sasırdım
0 oy
(186,365 puan) tarafından

image

bunu gonderdiler bize şimoşu alistirma icin lazimlik takvimi en sevdigi oyuncagiyla gunde 7 kez oturtucan lazimliga veya klozwte gunde 2 kez tuvaletini yaparsa egitime hazir ve baslamalisim demek 
(16 puan) tarafından
Merhabalar acaba sorununuz cozuldu mu benim kiz da  8.gun aciyo dio yapmiyor doktor lavman yapti hatta 3 gun ust uste lavman yapilcsk dedi cok endiseleniorum sorununuz devam ediyor mu cozduyseniz nasil cozdunuz
tarafından
Merhaba hayır cozulmedı bez takuyorum bezı de ıstemıyor cok buyuk bır cıkmazdayız doktorunuz makat catlagına baktı mı sızın? Bır de 3 gun ust uste lavman asla olmaz nasıl soylemıs anlayamadım
(16 puan) tarafından
Aynen bizimki de bezi istemiyor aciyo diyo nakat catlagi yok ama tahris oldu dedi hametan verdi 3 gun sabah aksam dedi bide kacinci gununuz hic mi tuvalet yapmadi sizinki
tarafından
Bızım 1 ay olucak nerdeyse baslayalı 1 ayda toplam 4-5 kere yapmsıtır 2 kere lavmanla, hametanı bılmıyorum ama bepantenın yara kremı de cok ıyı gelıyor onerırım bır de sıcak suya sokun
(16 puan) tarafından
Tam olarak duzelmedi mi bu durum cok tesekkur ederim
0 oy
(16 puan) tarafından
Merhabalar acaba sorununuz cozuldu mu benim kiz da  8.gun aciyo dio yapmiyor doktor lavman yapti hatta 3 gun ust uste lavman yapilcsk dedi cok endiseleniorum sorununuz devam ediyor mu cozduyseniz nasil cozdunuz?
(6,849 puan) tarafından
Bağırsakların boşalması için demiş bizim de vardı hem sabah hem akşam 3 gün toplamda 6 tane yapmıştık küçük yeşil bisiydi cnm
. Tom 2 indirdim 2 haftadır onla yapıyoruz tuvalet eğitimi lne basladk cnm. Bzm kız 2 sene olcak kaka tutuyo 2 haftadır şükrediyorum çok şeyler kullandık tamamen psikolojik kaka tutma idi
(16 puan) tarafından
2 senede nasil buyuk tuvaletini yapti hep lavmanla mi bir de simdi kendiliginden yapiyor bagirsak tembelligi oluscsk die korkuyorum hurma kayisi yedirdi sikisio tuvaetr gidince gitti diyor yapmiyor
(6,849 puan) tarafından
Bak cnm bol sıvı içmeli. Biz en son dulcosoft ilaçta fayda bulduk. Fitil lavman suya oturtma derken o kdr zor günlerdi ki anltamam ikimizde agliyorduk. Basur demiyim dıştan minicik mercimek tanesi şişlik oldu acıyordu sanırım.neyseki tüm tahliller sürekli yaptık usg röntgen kan temiz çıkıyordu tamamen korktuğu için tutuyordu  ilk basladk 1 saat oturttum hayatta durmaz oyaladm ettim kaka yapmadan çıkmak yok çünkü 5 gündür yapmıyordu neyse yaptı aynı gün yarım saat durdu yaptı. Smdi 2 hafta oldu dün hergun bı iki yapıyor bazen 1 gün yapmıyor. Ikın diye diye bide tom 2 indirdim onun gaz çıkarma ıkınma yapıyor özeniyor öle öle alıştı cnm
(16 puan) tarafından
Cok uzun bi surec neyse ki duzelmis darisi basimiza cok tesekkur ederim yorum icin problem yasadigim yerde tekrar sorucam size cunku ayni seyleri yasiyoruz umarim o kadar uzun surmez
(6,849 puan) tarafından
İnşallah cnm. İnanın magnezin calsine duphalac dulcosoft bzm sürekli ilaclarimiz oldu. Eğer kabız olursa makat çatlağı kanama vs görülebilir biz hep sabır biloyordjk değilmiş Allah'tan. Bz çok doktora gittik hep ihmal vardı da dıştan oluştu. Siz ihmal etmeyin. Anestol madecassol kullandm hep makatina. Ama ılık suya 3 kez günde oturtmak faydalı. Probiyotik alın eczaneden yogurduna katın bağırsak düzenleyici faydası olur gecms olsn tekrardn şifa bulsun yavrucaklar

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 453 göst.
29 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 373 göst.
21 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde mr (146 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 814 göst.
0 oy
6 cevap 466 göst.
14 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Dilan28999 (41 puan) tarafından soruldu