0 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızım 1. Sınıfa gidiyor anne Bana ingilizce ile ilgili sorular sorar mısın diyor bende bilmediğim için birşey soramiyorum ama öğretmek de istiyorum ne yapabilirim fikirlere ihtiyacım var 

Çocuğu ingilizce kursuna gidenler de yardımcı olursanız çok sevinirim 

10 Cevaplar

0 oy
(15,287 puan) tarafından
Kelimeler öğretebilirsin canım Türkçesini söyleyip ondan İngilizcesini söylemesini iste
tarafından
Tamam teşekkür ederim fikir için
-Reklam-
0 oy
(11,628 puan) tarafından
Benim kızda birinci sınıfa gidiyor kızımla benim derdim okumayi sökmesi:)) sizinki söktü mü 
tarafından
Bizde başta çok çok zorlandık daha yeni kavradı önceleri deli ediyordu beni el ak ka ke bunları bile birleştiremiyordu çok şükür öğrendi ama diğer öğrencilere göre daha geride

Ben getirdim e harfinden başlayıp bütün heceleri okuttum çok okuttum ondan sonra okuması düzeldi tavsiye ederim
(11,628 puan) tarafından
Yok cnm bizimki kafası almiyo her gece 1 buçuk  saat bazen 2 saat  öğretiyorum bir türlü sokemedi karneside iyi değildi
tarafından
Nasıldı karnesi
tarafından
Birde Instagram'da Esma öğretmen diye biri var onun da çok etkisi oldu bize
(11,628 puan) tarafından
İyi değildi karnesi öğretmen dedi kesinlikle bu 15 günü çok iyi degerlendirin
0 oy
tarafından
YouTube veya ingilizce için belli abonelik falan var onlara bakabilirsin veya kursa gönder çok iyi olur hem hevesli hemde ingilizce ilerde de çok artısi olur
tarafından
İnşallah ya eşime daha demedim ama belki ingilizce kursuna göndeririz
tarafından
Bence çok iyi olur . Şuan herşey ingilizce bı çok işte de  konuda artısı olur
0 oy
(28,451 puan) tarafından
Okanda öğrenmek istedi ben kelimeleri öğretiyorum işte günaydın iyi geceler filan böyle basit şeyleri kahvaltı etmek yemek yemek filan var ingilizcem 
tarafından
Bende telefondan bakıp öğreteyim en iyisi
(28,451 puan) tarafından
Olur valla çok güzel olur ama ingilizce biraz zor yazıldıı gbi okunmaz okunduğu gbi yazılmaz anlamları araya gelen ekler farklı oluyo dikkat et canım
0 oy
tarafından
2.sınıfta ingilizce var zaten..okunuşlarına dkkat ederseniz kolay öğrenir.kartlar vardır illa ki pnlardan alablirsiniz
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(700 puan) tarafından
Sayıların ve renklerin ingilizcesini öğretebilirsin canım bence 
tarafından
Teşekkür ederim ablam da aynı Fikri verdi bakalım
0 oy
(1,501 puan) tarafından

Temel şeyleri öğretebilirsiniz. Adın ne, nerelisin, kaç yaşındasın, renkler vs öğrenebilir şuan :)

tarafından
Teşekkür ederim canım:)
0 oy
(1,710 puan) tarafından
Atipik otizimli bir oğlum var.  3 bucuk yaşında ezberi aşırı kuvvetli. İngilizce şarkı dinlemeyi çok severdi bir gün eline elma alıp aple dedi sonra eline ne alsa bana getirip aple? Dedi soru sorar gibi bende hayır o apple değil deyip elindeki nesnenin ingilizcesini söyledim gösterdiği zaman. Şu an türçeden iyi ingilizce konuşuyor bazen Türkçe ile İngilizceyi karıştırıyor özel eğitim öğretmenlerimiz artık imgilizce soru cevap yapmayın cevap vermeyin dedi. Dediğim gibi mesela nesneleri gösterip gün içinde imgilizce sini söylemeniz çok cabuk öğrenecektir 
tarafından
Maşallah:)
0 oy
(6,435 puan) tarafından
Yani durumun varsa kursa göndermen çok daha doğru yada şu google play üzerinden ingilizce öğrenme programından indirebilirsin hem basit oluyor hemde nasıl söyleneceği telaffuzu bile yazıyor 
tarafından
Teşekkür ederim;)
0 oy
(6,679 puan) tarafından
Okulda geçmiyorlarmı?
tarafından
2. Sınıfta İngilizce dersi veriyorlar
(6,679 puan) tarafından
Ben Azeriyim bizde 1ci sinifda geçiyorlar ingilizce o yuzden sordum
tarafından
Aslında 1. Sınıfta olması gerekir ama neden böyle anlamadım
(6,679 puan) tarafından