0 oy
331 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (76 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Ya artık acaba ben mi çok ince düşünüyorum diye suçun kendim de arar oldum kayınvalidem bir yere gidecek olsa ne bileyim işte toplu bir şey yaplıcak mesela kendi gelip de kızım müsait misin şuraya gideceğiz sende gel veya hadi sorma kısmını geçtim hadi yarın şuraya gideceğiz şu davet etti demek yok küçük çocuk ile haber yolluyor bana veya ben eşimden duyuyorum annem yarın şuraya gidecek sen de gidiyorsun değil mi diyor, yahu ben böyle durumlarda geçer konuşurum kendim bizzat söylerim anne bak müsait misin şöyle böyle diye insan üzülüyor artık adam yerine konmamaktan e arkadaş eşime söyleyene kadar beni ara yani zor mu o kadar. 

4 Cevaplar

0 oy
(1,379 puan) tarafından

Bunu eşiniz  annesine söylemesi gerekiyor musait mi ara sor.Kendine diye ben evlendiğim de eşimin teyzesinin kızi Hanim annem leri yemeğe çağırmış ti eşime de annesi ile haber yollamis onlarda gelsin diye ve eşim. AnneSiNe dedi ki Anne ben bu evde yasamiyorum  beni yemeğe çağıran beni.arar biz musaitimyiz sorar seninle.haber yollamaz benim evim barkim  ayrı artık seninle kalkıp onlara.yemeğe gitmem doğru olmaz ararlarsa musait olursak gideriz dedi hersey bu kadar basit işte 

(76 puan) tarafından
Ya bende eşime dedim, yarın bir oturma var işte benide davet etmişler güya yani annesi öyle demiş bende dedim annem bişey demedi bana gitmeyeceğim eşim de bağırdı çağırdı o kaynana senden gelip müsait zaman mı soracak diye yahu sorun sorması değil ki bana hiç haber dahi verilmiyor
(1,379 puan) tarafından
Herseyi bana sormayacak.tabiki ama.benim.adıma. Bir. Karar alırken bir zahmet sorsun ben onun gel.git eğitimli. Köpeği değilim. Diye ver cevabi canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Esine söylediği zaman sen ara anne ben karışmam dese belki kendi girer araya

0 oy
(443 puan) tarafından

Guzellikle sole cnm bn cocukluyum anne bana onceden ara sole ki rahat hazirlanim de esim bazen unutuyo bna sole falan de

(76 puan) tarafından
Bir değil iki değil ya ben ona her şeyi söylüyorsam o da arayıp iki cümle ile söyleyebilir onunla bununla haber vermesine gerek yok, gitmeyeceğim anlasın hatasını
(443 puan) tarafından
Gitme o zmn niye gelmedin derse bna sordun mu de snde
0 oy
(512 puan) tarafından

Gitmem ki umrumda olmaz sonra sorarsa nie gelmesin diye haberim yok derim kb derim eşime de kendi çağıracak ki gidceem yoksa gitmem arasın cagirsin yoksa kendi gitsin güle güle canım derim 

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 386 göst.
+1 oy
20 cevap 509 göst.
20 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Yenibiri12 (118 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 222 göst.
0 oy
2 cevap 175 göst.

Kategoriler

1,472,276 soru